Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pozitivo razmišljanje.... 10.10.2006 17:01:10
|
|
|
|
nina
|
Za vse, ki čakate, upate in pričakujete...... Na sončni le strani življenja živite, v vas naj bodo moč, sklad, ljubezen in mir, ki naj jih ustvarja notranji izvir. V vas naj bosta le ljubezen in harmonija, bogastvo vseh vrst pa vaša vizija. Vse tisto, kar ljubite, bo k vam prišlo, in kar potrebujete se pri vas bo znašlo! Bodite močne, razmišljajte pozitivno in ne obupajte!!
|
|
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 10.10.2006 18:47:11
|
|
|
|
lučka 25
|
Nina, najlepša hvala za pozitivne in spodbudne misli. Sem jih bila zelo potrebna, saj imam malo bolj slabe dni zaradi , ki je prišla, kjub 16 mesečnim trudom, da je ne bi bilo. Ampak k sreči imam takega fanta, ki razmišlja pozitivno in optimistično in mi je v veliiiiko oporo. Še enkrat, hvala Nina. Tukaj pa še zate.
|
|
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 11.10.2006 9:39:17
|
|
|
|
Klarita
|
nina srček si, ful lepo od tebe. Verjetno nas je kar nekaj tukaj, ki se nam je malo srček zagrel in glavo dvignil. Še več takih misli.
|
|
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 11.10.2006 11:39:29
|
|
|
|
tasi81
|
naj te slišijo, in uresničijo te besede.
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 12.10.2006 13:14:07
|
|
|
|
gradles
|
Draga Nina! res najlepša ti hvala za tako vzpodbudne besede saj sem jih tudi jaz bila potrebna.Naj povem svojo zgodbo! Po treh dneh zamujanja sem naredila prvi test in pokazal je +! Nakar sem čez en teden spet naredila test in je spet pokazal +! In tako je minilo skoraj 6 tednov nakar sem začela v soboto 7.10. močno krvaveti. Ker sem se zbala za svojo pikico sem takoj odšla k dežurnemu g. Naredil mi je pregled in vaginalni uz in tako ugotovil da ni videti več nobene nosečnosti. Morala sem dati tudi urin za test, ki pa je takoj pokazal -! In tako sem v šestem tednu nosečnosti svojo pikico izgubila. Še danes skoraj en teden po zgodnjem splavu se ne morem pobrati. Dobila sem vročino ter vrtoglavice. Za v torek sem bila naročena pri svoji g a je rekla da če ne bom imela kakeršnih koli težav se pri njej ne rabim oglasiti. Imam samo srečo da imam tako dobrega partnerja da mi stoji ob strani me vzpodbuja in bodri ter mi iz dneva v dan govori da je vsako slabo za nekaj dobro. Jaz to vem in si pri sebi zatrjujem da je še zmeraj boljše tako kot pa da bi bilo z mojim otročkom ko bi se rodil kaj narobe!! Upam da nama bo čimprej uspelo in da spet zagledava magični ! Zato želim vsem ki se z mano vred trudite da vam čimprej to tudi uspe!!! Vsem ki ste tako dobre da z nami delite težave in dobre stvari še enkrat hvala in tele rožice in angelčki so za vas!!! hvala vsem skupaj!!!
|
|
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 12.10.2006 13:22:38
|
|
|
|
Xandra1
|
Med prvim in drugim sinom mi je plod odmrl pri štirih mesecih Morala sem čez pekel totalno brezčutnih sester, zdravnikov najprej na urgenci in še potem na ginekološkem oddelku KC. Očistili so me - po tred dneh sem šla domov. Praznina v meni je ostala. Grozne travme so to ... zato si le vzemi čas, da se čustveno pobereš. Tudi meni so govorili, da bolje, da se je končalo kot se je in je narava sama poskrbela za to, da ne bi rodila otroka z motnjami. Moram priznati, da mi takrat to ni bila nobena tolažba, ker sem si tako želela otročka. Danes vem, da je bilo bolje tako! Čudi me le, da te tvoja G ne pregleda po tem. Saj po SS naj nekaj časa ne bi smela imeti spolnih odnosov in tudi zanositev ni priporočljiva takoj. V vsakem primeru - vzemi si čas za razmišljanje, ker to je vir moči in vzemi si čas za upanje, ker to je pot k zvezdam! Vse dobro želim
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 12.10.2006 13:38:57
|
|
|
|
Klarita
|
Mene pa zanima, kako veš, da je SS, če je v zelo zgodnji nosečnosti? Kaj če krvaviš v času, ko bi naj prišla ? Nič mi ni jasno.
|
|
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 12.10.2006 19:12:50
|
|
|
|
andreja2000
|
nina hvala ti za tako lepe misli in besede.Tudi jaz jih potrebujem,saj je po 16 mesecih poizkušanja spet prišla . Pred tem pa sem v 21 t izgubila svojo deklico) gradles,hudo mi je zate in poznam tvojo bolečino in žalost,saj sem žal sama že večkrat šla skozi te težke čase. Resnično ti želim,veliko,veliko moči ter veliko nadljne sreče,ter da v tvoj srček posije sonček. Klarita kadar je nosečnost še tako majhna,ko še niti ne vemo za njo,ali pa smo pred kratkim izvedeli pa pride do ss,najpogosteje telo posrkbi kar samo.Tako se zgodi dostikrat,da pride do ss,ko niti ne vemo,da smo bili
|
|
RE: pozitivo razmišljanje.... 12.10.2006 19:46:49
|
|
|
|
Taula
|
Bodite močne, razmišljajte pozitivno in ne obupajte!! Ta stavek si morem večkrat dnevno ponavavljati kadar me zagrabi slaba volja.
|
| Stran: [1] |
Koliko otrok imate?nosek5Koliko otrok imate?5 ali več (
2%)
4 (
3%)
3 (
13%)
2 (
29%)
1 (
32%)
nobenega (
22%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!