|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozitivo razmišljanje....
10.10.2006 17:01:10   
nina
Za vse, ki čakate, upate in pričakujete......

Na sončni le strani življenja živite,
v vas naj bodo moč, sklad, ljubezen in mir,
ki naj jih ustvarja notranji izvir.  
V vas naj bosta le ljubezen in harmonija,
bogastvo vseh vrst pa vaša vizija.
Vse tisto, kar ljubite, bo k vam prišlo,
in kar potrebujete se pri vas bo znašlo!

user posted image                                 
Bodite močne, razmišljajte pozitivno in ne obupajte!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozitivo razmišljanje....
10.10.2006 18:47:11   
lučka 25
Nina, najlepša hvala za pozitivne in spodbudne misli. Sem jih bila zelo potrebna, saj imam malo bolj slabe dni zaradi user posted image , ki je prišla, kjub 16 mesečnim trudom, da je ne bi bilo. Ampak k sreči imam takega fanta, ki razmišlja pozitivno in optimistično in mi je v veliiiiko oporo.
Še enkrat, hvala Nina.
Tukaj pa še  user posted image  zate.

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2006 9:39:17   
Klarita
nina srček si, ful lepo od tebe. Verjetno nas je kar nekaj tukaj, ki se nam je malo srček zagrel in glavo dvignil.
Še več takih misli.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 11:39:29   
tasi81
user posted image user posted image user posted image user posted image  naj te slišijo, in uresničijo te besede.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2006 13:14:07   
gradles
Draga Nina! res najlepša ti hvala za tako vzpodbudne besede saj sem jih tudi jaz bila potrebna.Naj povem svojo zgodbo! Po treh dneh zamujanja user posted image sem naredila prvi test in pokazal je +! Nakar sem čez en teden spet naredila test in je spet pokazal +! In tako je minilo skoraj 6 tednov nakar sem začela v soboto 7.10. močno krvaveti. Ker sem se zbala za svojo pikico sem takoj odšla k dežurnemu g. Naredil mi je pregled in vaginalni uz in tako ugotovil da ni videti več nobene nosečnosti. Morala sem dati tudi urin za test, ki pa je takoj pokazal -! In tako sem v šestem tednu nosečnosti svojo pikico izgubila. Še danes skoraj en teden po zgodnjem splavu se ne morem pobrati. Dobila sem vročino ter vrtoglavice. Za v torek sem bila naročena pri svoji g a je rekla da če ne bom imela kakeršnih koli težav se pri njej ne rabim oglasiti.
Imam samo srečo da imam tako dobrega partnerja da mi stoji ob strani me vzpodbuja in bodri ter mi iz dneva v dan govori da je vsako slabo za nekaj dobro. Jaz to vem in si pri sebi zatrjujem da je še zmeraj boljše tako kot pa da bi bilo z mojim otročkom ko bi se rodil kaj narobe!!
Upam da nama bo čimprej uspelo  in da spet zagledava magični user posted image ! Zato želim vsem ki se z mano vred trudite da vam čimprej to tudi uspe!!!
Vsem ki ste tako dobre da z nami delite težave in dobre stvari še enkrat hvala in tele rožice in angelčki so za vas!!! hvala vsem skupaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2006 13:22:38   
Xandra1
Med prvim in drugim sinom mi je plod odmrl pri štirih mesecih user posted image Morala sem čez pekel totalno brezčutnih sester, zdravnikov najprej na urgenci in še potem na ginekološkem oddelku KC. Očistili so me - po tred dneh sem šla domov. Praznina v meni je ostala. Grozne travme so to ... zato si le vzemi čas, da se čustveno pobereš. Tudi meni so govorili, da bolje, da se je končalo kot se je in je narava sama poskrbela za to, da ne bi rodila otroka z motnjami. Moram priznati, da mi takrat to ni bila nobena tolažba, ker sem si tako želela otročka.
Danes vem, da je bilo bolje tako!

Čudi me le, da te tvoja G ne pregleda po tem. Saj po SS naj nekaj časa ne bi smela imeti spolnih odnosov in tudi zanositev ni priporočljiva takoj.

V vsakem primeru - vzemi si čas za razmišljanje, ker to je vir moči in vzemi si čas za upanje, ker to je pot k zvezdam!

Vse dobro želim user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2006 13:38:57   
Klarita
Mene pa zanima, kako veš, da je SS, če je v zelo zgodnji nosečnosti? Kaj če krvaviš v času, ko bi naj prišla user posted image ? Nič mi ni jasno.user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 19:12:50   
andreja2000
nina
hvala ti za tako lepe misli in besede.Tudi jaz jih potrebujem,saj je po 16 mesecih poizkušanja spet prišlauser posted image . Pred tem pa sem v 21 t izgubila svojo deklico)

gradles,hudo mi je zate in poznam tvojo bolečino in žalost,saj sem žal sama že večkrat šla skozi te težke čase.
Resnično ti želim,veliko,veliko moči ter veliko nadljne sreče,ter da v tvoj srček posije sonček.

Klarita
kadar je nosečnost še tako majhna,ko še niti ne vemo za njo,ali pa smo pred kratkim izvedeli pa pride do ss,najpogosteje telo posrkbi kar samo.Tako se zgodi dostikrat,da pride do ss,ko niti ne vemo,da smo biliuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 19:46:49   
Taula
Bodite močne, razmišljajte pozitivno in ne obupajte!!

Ta stavek si morem večkrat dnevno ponavavljati kadar me zagrabi slaba volja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2006 21:07:27   
Klarita
andreja2000 hvala za odgovor, sem se vstrašla, ker imam prvič ful čudno user posted image . Najprej par dni prehiteva, potem prva dva dni samo pikica, tretji dan se je komaj vlila kot niagara slapovi, boli pa cel dan že ko sviuser posted image . (Glede nato, da nisem imela nikoli krčev ali bolečin tako dolgo).

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!