|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eno vprašanje
10.10.2006 12:06:01   
Anonimen
danes zjutraj mi je test pokazal negativno.. Ker pa ne vem točno kdaj naj bi imela M (šele dva meseca sem brez KT), to seveda še ni čisto dokončen rezultat..

sedaj pa problem.. velikokrat me boli glava in moram vzet tablet.. tudi danes sem ga vzela-naprosin.. potem smo še nekaj nazdravljali in sem spila ene borovničke..user posted image  potem pa pridem domov in mam ful izcedka- najbrž ovulacija-ne vem..user posted image  

in seveda potem rata problem, k začnem razmišljat.. včeraj sva z mojim user posted image  seveda user posted image .. in takoj strah-kaj pa če se je kaj prijelo, jaz pa jemljem tablete??

cel mesec sem pazila, nisem jemala tablet, čeprav je bilo nevzdržno..user posted image  in ravno zaradi glavobola sem danes naredila test, ker sem vedela, da brez tableta ne bom zdržala..

sedaj me je pa strah..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eno vprašanje
10.10.2006 12:10:43   
lana38
Če si  šele v času O, ni strahu. Problem je lahko šele, ko pride do vgnezditve, takrat zarodek začne dobivati tudi stvari, ki jih mama poje. Vgnezditev pa je približno en teden po O.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 12:16:29   
Anonimen
Če si šele v času O, ni strahu

problem je tud v tem, da ne vem kdaj imam O, ker me cel mesec neki špika, pa izcedek mam tud skos.. samo danes je bil ful "gost"..  sploh bi mogla met danes M, sam itak vprašanje kdaj bo prišla.. prvi mesec je zamujala 5 dni...

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 12:50:40   
SašaR
Biba, kaj  pa če so te živčki napadli?
Tudi pri meni je bilo nekaj podobnega in vse je bilo seveda le v moji glavi. Ko pa sem imela en mesec vsega ostalega polno se je pa prijelo.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 14:33:44   
Anonimen
Biba, kaj pa če so te živčki napadli?

ne vem..user posted image  ampak dejansko nisem nič razmišljala al se bo prijelo al ne.. samo zadnji teden sem razmišljala, al bom dobila M ali ne..

mah ne vem.. sej tud če ne bo user posted image  ne bom nč user posted image .. sam strah me je zarad tablet.. ker mam pa res obupne glavobole in brez tableta obležim za 3-4 dni...

(odgovor članu SašaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2006 22:44:47   
kapica
Ne se s tem obremenjevat, kaj pa tiste ko ne delajo na user posted image  in se vse mogoce jejo in pocnejo dokler ne zvejo da so user posted image . Tako da ti vzemi tableto ko jo rabis, ne se mucit. Ob naslednji priloznosti pa recem G kako je z tvojim glavobolom, pa ti predlaga kaksne druge tablete mogoce ali pa te vsaj pomiri.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2006 6:48:51   
tinaaja
Jaz sem kar nekaj spila, ker sva bila na porocnem, ko sva pikico naredila, skadila skatlo na dan, pa vzela nalgensin al dva pa se tablete proti alergijam.. tko da... Mi je pa na koncu porocnega se obrnilo pit, kadit, kar je bil,ko zdaj nazaj gledam jasen znak zame..
Pusko pa pravi, da vse te zadeve - ce vplivajo na plod v teh prvih dveh tednih, pride do M, ce pa ne pride do M, pol pa ni vpliva. Ne sekiraj se.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 6:51:14   
tinaaja
Aja, jaz sem zmeri mislila, da svoje migrene ne morem prezivet brez tableta, pa sem do sedaj ze ene tri. Sicer sem umirala, trpela ko pes, ampak user posted image .. zarad bebike se velik potrpi. Za glavobole pa morda zmanjsaj hrano, ki jo lahko povzroca - orehi, sir,cokolada.. aja, pa naravno zdravilo je kaksen deci rdecega vina, ki siri zile user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.