piskotki
|
Nikoli ne mores biti popolnoma preprican v osebo,ki ji bos zaupal otroka..Sicer znajo biti tudi starsi taki,da nekaterim ne zaupas in na koncu ugotovis,da si imel prav..Ne vem,kako lahko preveris,vendar ce si dosedaj imela dober obcutek za ljudi,se tudi sedaj prepusti temu..Jaz sama sem varuska,pa sem zaenkrat starsem upravicila njihovo zaupanje..Moj predlog je,da se ne odlocis na vrat na nos za prvo,ki jo obisces..Vzemi si cas in jih raje obisci 5 prevec kot premalo..Ko bos naletela na pravo,ti bo srce povedalo,da je to oseba,ki jo izberes za svojo prihodnost.Pa pusti ji,da se malo razgovori,v tem casu pa pusti svojega otroka,da raziskuje in si jo tudi on ogleda..Ne bos verjela,vendar se nekatere sploh ne bodo zmenile za tvojega otroka..tista gotovo ni prava..Nisem ravno najmlajsa varuska,vem pa,da ponavadi otroci sami izberejo varusko zase,ce mu le starsi to omogocijo..Veliko srece ti zelim,da bos nasla pravo,s katero boste zadovoljni vsi..Jaz imam trenutno sreco s starsi in njihovimi otrocki,kajti res smo se nasli taki,ki se spostujemo in upostevamo zelje drug drugega,rezultat pa so srecni otroci,srecni starsi in srecna varuska..LP
|