Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 9.10.2006 21:19:15
|
|
|
|
Petraa
|
Ni imel. daj mu calpol
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 9.10.2006 21:28:45
|
|
|
|
total
|
Nikoli nismo imeli nobeno reakcijo na cepljenje,dej mu obkladke gor (kamilice+alkohol,pomaga) ,pa mal Dalerona,pa bo.
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 9.10.2006 22:14:05
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi mi nismo imeli reakcije na cepljenje. Poskusi s sirupom Calpol in mrzlimi obkladki. Lp
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 7:54:11
|
|
|
|
mucica1
|
Pozdravljena, jaz bi ga pa na tvojem mestu peljala na pregled k pediatru. Po cepljenju so nam naročili, da moramo takoj nazaj, če je povišana temperatura več kot tri dni. Naš fant je imel reakcijo takoj . povišana temperatura, spanje cele dni....tako da smo pristali pri nevrologu in alergološki - alergija na cepivo. Verjetno, da vaš sonček ni alergičen, saj jih je baje zelo mali odstotek, tako da brez skrbi. Pokazat se pa vseeno pojdita. Calpol pa so meni rekli, da naj ne dajem, če ni vročina povišana vsaj na 38,5 . Očitno je tudi tukaj različna praksa. Hitro se pozdravita in tvojemu srčku
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 8:11:07
|
|
|
|
Petraa
|
Trenutno nima kaj hodit nazaj k zdravniku.Saj je normalno,da ima otrok po cepljenju povišano temparaturo. če je temparatura prisotna 3 dni šele takrat se gre
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 8:13:06
|
|
|
|
KatjaD
|
Petraa - saj je napisala, da ima ŽE 5 DNI povišano temperaturo. Jaz bi šla vsekakor nazaj do pediatra.
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 10:09:14
|
|
|
|
Petraa
|
Se opravičujem je jutro še odvisno koliko je "rahla vročina "???
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 12:58:44
|
|
|
|
mojca75
|
mi smo imeli malo vročine 1 dan, pa zatrdlino na mestu cepljenja, potem pa pikice po telesu, so nas dali testirat na alergološko pred drugim cepljenjem, zdej pa čakamo rezultate!
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 15:22:34
|
|
|
|
tinai
|
Hvala vsem za nasvete. Danes je že v redu. Sem klicala zdravnico, pa so rekli, da je normalno, da je po cepljenju slabši imunski sistem zato je tudi prehlajen. Temperaturo je imel 37 do 37,3, danes je pa ni več. Po obnašanju je bil enak kot zmeraj, dobre volje, nasmejan, živahen, edino nosek je imel poln, to še ima tudi danes malo, ampak mnogo bolje kot prejšnje dni. Še enkrat hvala vsem za nasvete. Lp, Tina
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 15:39:46
|
|
|
|
Petraa
|
Pa saj to ni sploh vročina
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 18:40:29
|
|
|
|
KatjaD
|
Glavno, da ste OK. Pridno se crkljajte naprej...
|
|
|
|
RE: reakcija na prvo cepljenje 10.10.2006 19:22:31
|
|
|
|
najina pikica*
|
mi smo imeli 1 ceplenje glih danes,tako da reakcvije še ni....drgače nam je zdr. dala calpol in mrzle obkladke s fizio.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?