Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku? 9.10.2006 19:27:11
|
|
|
|
GATA
|
Jaz sem imela pregled v 8t 5/7 - se je videlo. Bo kakšna še povedala ki je imela pregled prej. Kdaj si pa imela zadnjo M - datum? Se mi ne da odštevat :) Btw: ni neumnih vprašanj.
|
|
|
|
RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku? 9.10.2006 20:48:34
|
|
|
|
*Uršula*
|
ko ti menstruacija zamuja 8 dni se na ultrazvoku že vidi, tako mi je moja g rekla in tako je tudi blo. Ko mi je 8 dni zamujala sem še isti dan poklicala in se prišla pokazat in se je lepo vidla pikica
|
|
|
|
RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku? 9.10.2006 23:00:10
|
|
|
|
ninocka
|
Kaj ti je pa test pokazal? Da si noseca al da nisi? Jst sem mela tud pregled v 7- 8 tednu, pa se je ze vidlo. Prej se pa vidi samo gestacijska vrecka.
|
|
RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku? 10.10.2006 7:53:27
|
|
|
|
mala zirafa
|
Meni se je videlo v 6. tednu( srček še ne), zarodek pa,pa tudi maternčni vrat je bil temu času ustrezno zadebeljen.Ocenila mi ga je v mm.Pa testiraj da se prepričaš.kako lahko zdržiš?
|
|
|
|
RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku? 10.10.2006 8:53:48
|
|
|
|
ribica.
|
v 7. tednu je utripal srček.
|
|
|
|
RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku? 10.10.2006 9:51:01
|
|
|
|
pokraculja
|
Vem, da te skrbi. Sem bila sama že v tvoji koži. Kar ti priporočam je, da narediš krvni test ßhcg, pa boš prepričana, kajti le ta pokaže nosečnost štiri dni po vgnezditvi (vgnezditev pa je 6-9 dni po ovulaciji). Ginekolog pa lahko vidi nosečnost oz takrat šele gestacijsko vrečko z dobrim ultrazvokom tri tedne po ovulaciji (nekje okrog 5 tedna in 2 dneh šteto od zadnje menstruacije kolikor imaš menstruacije na 28 dni). Srečno!
|
|
|
|
RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku? 10.10.2006 18:56:58
|
|
|
|
metuLJchy
|
bila sem na testu urina, teden dni po tem ko se mi je pojavil blag izcedek, ki pa se od takrat (2 tedna nazaj) še ni razvil v menstruacijo. Ker imam cikluse zadnje čase zmešane ne vem točno kateri dan ciklusa naj bi mi prišla M (recimo nekje okrog 35 -38 dneva), a nekako tako gre pri meni...21 dan blag izcedek (ki naj bi bil ob ovulaciji po besedah moje G.), 35 dan spet blag izcedek ki po mojem takratnem upanju bil vgnezditvena, 43 dan sem bila na preiskavah zakaj še vedno nič. pa so mi uzput ta urinski test naredili in ultrazvok. Ni pokazalo nič, in naj bi tablete za sprožitev M. začela jemat...jih nisem, ker me strah, da kaj pa če se ni še vidlo...danes je pa 51 dan ciklusa, pa je še vedno ni...bom probala sama še en Clear Blue narest, potem pa tabletke magari začet jemat.... ma kaj nam delajo te naše tete!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.