mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta No, pri nama je pa drugače. On dela, jaz sem doma (noseča, pričakujeva decembra) in je samo po sebi umevno, da jaz čistim, perem, likam, pospravljam, kuham, pomivam, nakupujem, (ko sva urejala stanovanje še gipsam, brusim, pleskam) skratka, vsa skrb za stanovanje je na meni. Gospod pride zvečer domov, se vsede k večerji, prebere časopis, pogleda tv, si zaželi seksa in zanj je dan gotov. In potem se na koncu dneva utrujena vprašam čemu je to potrebno? Pogovor zaleže za cca 4 dni, najbolj se ga prime histerični izpad s solzami. Zato sem se danes odločila: od danes naprej ne kuham, ne perem, ne likam, ne čistim, skratka ne delam več čisto nič v tem stanovanju kar je nuja. Od danes naprej bom delala samo stvari za svoj užitek. Če bo to pomivanje posode, okay. Če bo to kuhanje večerje, okay. Če pa se mi ne bo dalo tega narediti pač ne bo narejeno. Mislim, da imam vso pravico v 7 mesecu nosečnosti do muhavosti in počitka. Tako! hehehe....daj mi sporoči reakcijo tvojega dragega na tvojo muhavost