|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test
9.10.2006 10:59:43   
Taula
Pozdravljene.

Pri mnogih temah omenjate teste za preverjanje nosečnosti, pa me zanima katere uporabljate. Kateri naj bi bili najboljši oz. kateri pokažejo čim prej ali je na poti user posted image  ali ne?
Ta mesec sicer ne žalost najbrž ne bodo prišli v poštev, ker me boli že trebuh in čutim da bo user posted image prišla konec tedna. Hurejuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test
9.10.2006 11:03:53   
Petraa
taula recimo test baby check in clear blue sta ISTA.različna sta si samo v pakiranju in obliki.
Kuoi najcenejšega pa bo.
test pokaže pozitivino kadar je hormon dovolj visok v telesu da ga zazna

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2006 11:05:30   
Anonimen
Zaenkrat kupila BC mini in First Sign v DM-u.
Mi je FS ful bl všeč sam cenej je pa BC mini pa še dva dobiš.
Ni bil pa še nikul kkšn pozitivn tku da user posted image

Aja naj bi pa BC najhitrej pokazu sam jst še zmeri mislim da je bolš da počakaš na prvi dan izostanka in pol nardiš.

Ja jst jo tud čakam ta teden in resno upam da je ne bo.
Bomo vidle. Druzga k čakat nam res ne preostaneuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2006 11:08:52   
lelaval
taula recimo test baby check in clear blue sta ISTA.različna sta si samo v pakiranju in obliki.
Kuoi najcenejšega pa bo.
test pokaže pozitivino kadar je hormon dovolj visok v telesu da ga zazna

Se strinjam

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2006 11:09:23   
blue sky
Jaz sem šla kar do sestre h ginekologinji in me je poslala z napotnico v laboratorij, da sem opravila test. Drugega testa sploh nisem probala, ker se mi zdi ta varianta najbolj zanesljiva.

user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 11:10:50   
Petraa
ja sky,ampak poglej kako psiha dela svoje.In pa krvni test je čez 2500 sit a ne  user posted image
le katera si to lahko privošči skoraj vsak mesec,ker so vse neučakane

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2006 11:26:51   
zrak
jaz sem prvo delala test mini baby check in je pokazal rahlo črtico, da nisem vedela alo je ali ni... in to 2x in ker nisem nič razumela user posted image , pa sem šla kupit navadni baby check in ni pokazal ničuser posted image user posted image ... in punce na forumu so mi govorile, da nosečnost je četudi je raHLA ČRTA, TAKO PONOVNO V LEKARNI IN ČEZ DVA dni naredila CB in je bil velik + user posted image , punce so imele prav bravo  user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.