Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ne vem kaj naj si mislim 9.10.2006 11:50:58
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sem pa postala (prej nikoli nisem bila) hudo ljubosumna in trmasta, kar je res najslabše... ko si enkrat v vrtincu ljubosumja, slabe volje, negativne energije in tečnobe, je zelo težko ven. si pa TI edina oseba, ki te tega lahko reši.
|
|
RE: ne vem kaj naj si mislim 11.10.2006 18:16:30
|
|
|
|
bodoča
|
res zanimivo da ste vsi/vse tako svobodomiselne, me zanima če res vsi vi tako pošilajte kartice pa sms in pa ali ste res 100% prepričani, da to vašega/vašo partnerja/ko ne moti? jaz sem očitno pač za vas čudna, ker bi me to motilo tako kot moti anonimno, ki je začela to temo. Ok, da bivšega/bivšo pozdraviš če ga/jo kje vidiš, pa dobro če že pogovor nanese na to osebo tud ni nič posebnega. ampak, da pa bi jaz bivšemu ali moj dragi bivši pošiljal sms/kartice za razne priložnosti, mi je pa total odštekano. Pa ni važno kdo vse je podpisan na tem voščilu. zakaj hudiča bi moral nekomu, če z njim celo leto ne govoriš, voščit za roj. dan, novo leto, pisat z morja,...???
|
|
RE: ne vem kaj naj si mislim 16.10.2006 16:13:20
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen On noče prekinit stikov z bivšo, s tem mislim pošiljanje sms Jaz mislim pa na splošno. On jo ima še vedno nekje v rezervi. Sploh če mu je pomebnejši stik z njo kot tvoje počutje. Torej bolj je vprašanje, kaj pomeniš ti njemu?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?