Anonimen
|
Danes Ljubezenski uroki in Uroki proti vsakdanjim neprijetnostim... Naslednjič Čarobne formule za posle, denar in obilje ter Uroki za zdravje... LJUBEZENSKI UROKI Pri ljubezenskih urokih okrepite energijo s prižiganjem kadil ali dišečih paličic iz vrtnice, jasmina in/ali verbene. Ljubezenske uroke si lahko tudi zapišete z rožnatim ali zelenim črnilom v poseben zvezek. Urok za privabljanje večne ljubezni v Vaše življenje: "V ljubezen ujeta večnost se spleta." Zapisovanje in prepisovanje irokov ojačata njihovo moč, zato so čarovnice stoletja zapisovale svoje čarobne formule v tako imenovane "Knjige senc", ki so se debelile v številnih rodovih čaranja. Se želite izogniti dvomom v ljubezenski zvezi? Ponovite si: "V kraljevskem času ni napak." Ljubezenske uroke ponavadi izgovarjamo ob petkih, kajti petek pripada planetu ljubezni - Veneri. Lahko jih tudi prepevamo čez dan v obliki pesmi, katere melodijo si izmislimo sami. Večina urokov je vpeta v ritem verzov in rim. Hrepenite po partnerjevi zvestobi? Uporabite tale urok: "V brezčasje se spletaš, mi zvestobo obetaš." Kako postati žareče privlačna oseba, na katero se bodo kar lepili predstavniki nasprotnega spola? "Kraljica rož, oddaj svoj blesk v odseve mojih ogledal." (kozmetični urok za lepoto) in/ali "Skozi poglede žarim, najlepša se zdim." Za trajno spodbudo in vstop trdne, srečne ljubezenske zveze v naš večni vsakdanjik: "Tukaj in zdaj zveza se spleta, v ljubezen ujeta večnost obeta." Ta urok uporabljajte po mlaju do polne lune, vendar nikakor od polne lune do mlaja. Tavate ponoči po mestu in hrepenite po srečanju s svojo simpatijo? "Kokodakanje v temi prikliče speve petelinov." Ste osamljeni in bi se radi zaljubili? "Za moje stanje je rešitev v enosti združitev." in/ali "Naj kri mi preplavi spet srčne prekate in v ljubezen povrne misel mi nate." Imate skrivno simpatijo in si želite še več druženja z njim? V petek, na Venerin dan, izgovorite: "Od neba do srca razpredava čas, od neba do srca prepletava glas." Hlepite po sanjskem zmenku ali srečanju z moškim svojih sanj? "Sladke sanje gredo hitro v klasje - vsaka srčna bajka naj takoj dobi kotalke." in/ali "Zdaj je pravi čas, da grejo sanje v klas." Bi radi odprli oči svojemu prijatelju, da bo spoznal vajino tesno povezanost? V zvezdnati samoti jasne noči izgovorite urok: "Jaz sem tvoja dobra vila, ki s tabo večnost bom delila." Če želite povečati in okrepiti moč prstana, zapestnice, ogrlice ali kakršnegakoli kovinskega nakita, ki Vam ga je podarila ljubljena oseba, izrecite: "Metalov žlahtnih čarobno delovanje učinkuje blagodejno na naju naj sedaj." ŠOPEK UROKOV PROTI VSAKDANJIM NEPRIJETNOSTIM Če žuželke motijo Vaš vsakdanji počitek, jih lahko odženete z naslednjim urokom: "Pošpricaš s kafro muho na gynuri." Proti neprijetnim lišajem na koži delujeta naslednja uroka: "Črna mačka, polna luna, pljunem v skledo brez kosti." in/ali "Sončne pege, prazna luna, temni mlaj - bela mačka, roza zmaj, zdaj izgine naj lišaj." Prvi urok izgovarjamo ob polni luni, drugega pa ob mlaju. Če Vas motijo razcepljene lasne konice, preizkusite urok: "Ne glej konice svojih las, naj se v miru razraščajo v čas." Proti neprijetnostim na cesti med vožnjo izgovarjajte naslednji urok: "Ena krsta - dva vampirja, čez cesto črni maček dirja." Pri uročenem pralnem stroju si pomagajte z naslednjim urokom: "Še danes, še nocoj je odčaran pralni stroj." Če se Vam je pokvarila televizija, poskusite z urokom: "Slika, glas, vizija so v harmoniji, kot mi prija." in/ali "Preden mine tale dan, naj s sliko oživi ekran." Pri večini težav z elektronskimi napravami je vsesplošno uporaben urok: "Napaka vsaka in enaka spaka naj se razblinita v luč - zdaj sprejemam razrešitve ključ." Intuicija nam potem prišepne nadaljnje poti delovanja. Če Vam je v stanovanju nenadoma zmanjkalo elektrike, jo prikličite nazaj z besedami: "Bleščeča luč razganja temo, z močjo miru in vztrajno vnemo." Uroka proti nespečnosti: "Oko v sanje se pogreza, uho zven spanja že prestreza." in/ali "Z lahkoto zaspim, kadar želim."
|