|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstrualni krči
8.10.2006 11:49:36   
ninika212
Je prvi mesec odkar sva se z mojim odločila  zauser posted image .  Teden dni po prvem poizkusu, sem začela dobivati krče. Na začetku samo takrat, ko sem kaj pojedla, proti koncu pa ze kar konstantno vsak dan, celi dan. Moram povedat, da se mi v 10 letih user posted image  ni to zgodilo niti enkrat. Ali je možno, da je to znak za nosečnost? Ostalih znakov nimam, user posted image  pa pride cez par dni. Kakšne so vaše izkušnje?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstrualni krči
8.10.2006 12:20:32   
Anonimen
Znaki za nosečnost so skorajda identični znakom prihajajoče user posted image .

Tku da dokler ti ne zamuja in ne vidiš pozitivnega testa ne moreš nč vedet.

Midva sva začela prejšnji mesec, in sem tud mela miljon znakov pa ni blo pol nič.

Bo treba kar čakat.user posted image

Sej bouser posted image

(odgovor članu ninika212)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menstrualni krči
8.10.2006 17:29:57   
mala zirafa
Krči so pogast pojav v zgodnji nosečnosti, ni pa nujno.jaz sem jih v moji user posted image  tudi imela močne, ampak samo enkrat, niso se ponavljali.Pa veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!