ronja
|
Se podpišem pod Sito. Jaz mam pri njegovih sicer večjo srečo ko pamet, ker me majo res radi, poznam pa ta primer iz mojega sorodstva in moram priznat, da odkar ne hodim več k raznim tetam in najbolj glupemu dedku, kar jih je, se mam veliko boljše, pa še čas maš za tiste, ki so ti res pri srcu. Vprašaj lubija, če si zelo želi, da greš zraven, pa če mu to ful pomeni, pojdi, ti bo pa on zato kako drugo uslugo naredil. Glede vabljenja je pa tako, da njegovi tudi zaboga ne pridejo k nama, čeprav naju imajo res res radi. Samo sta taka zapečkarja, da ju nikamor ne spraviš. Ampak jaz sem trma in mi je ratalo, da sta že 2x prišla:) - kar si štejem za posebno čast, ker ne vem, če sta h komu šla 2x v tem času (sva na svojem kake 3/4 leta, najprej se res niti ni dalo koga povabit, sva še obnavljala stanovanje) Ampak tudi zdaj ju že vabiva lep čas, da prideta na obisk, zato da jima poveva, da sem , pa se kar nočeta pa nočeta namalat, bučmana! ker sva rekla, da poveva tistim, ki pridejo k nama:) Ampak to ne pomeni, da me nimata rada ali da se počutita vzvišena, samo trapasta sta, no njegov oče še kdaj pride po cucka, ampak nje pa ne spraviš Njegovo mami skoz skrbi, da si dam preveč dela, ko prideta, pa ji je potem nerodno,... Ampak jaz ju mam rada, pa jima rada to tudi pokažem, saj si zaslužita! Saj tudi ona nama vedno kaj ponudi
|