|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa mastni madeži
6.10.2006 13:33:26   
Anonimen
na steklu od pečice?Kako jih spucat?

Hvala za vsak vaš odgovoruser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa mastni madeži
6.10.2006 13:36:21   
nataša k
Če želiš domač recept, je najboljše voda in kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2006 13:50:07   
StBarbara
Jaz uporabljam TRIM razmaščevalec.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2006 13:53:22   
Anonimen
Hvala,sem sprobala več razmaščevalcev,pa ne učinkujejo,bom poskusial ta domač recept.

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2006 14:05:44   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Jaz uporabljam TRIM razmaščevalec.

Jaz tudi to uporabljam, pa sem kar zadovoljna, bom probala drugič pa še to varianto s kisom.

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2006 14:27:15   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

pa ne učinkujejo

A res? Pa pustiš dovolj dolgo "namočeno"? Mogoče pa imate na primorskem drugačno mast user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2006 22:34:18   
klepetka
jaz tudi za vse uporabljam TRIM.Gre super dol,pa naj bo na oblekah,v kuhinji al pa kje drugje.

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2006 22:50:25   
eya
Jaz pa kar s prilom ali jarom-s tistim detergentom, ki ga pač imam trenutno za posodo. Ne vem, v čem je problem, saj se da lepo obrisat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2006 11:32:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

pa ne učinkujejo

A res? Pa pustiš dovolj dolgo "namočeno"? Mogoče pa imate na primorskem drugačno mast user posted image

user posted image user posted image user posted image Morda,kdo ve.Imam najbolj kvaliteten razmaščevalec,ki povsod učinkuje,le tistih mastnih pikic iz stekla noče odmastit.
Hočem namreč čisto čisto steklo brez kakršnega koli madeža.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2006 17:07:17   
Cacka02
Jaz sem zadnjič te mastne pikice odstranila kar s strgalom za steklokeramično ploščo. Je šlo do zadnjega dol, prej sem se pa ful s kemijo matrala, pa ni nič pomagalo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2006 8:29:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cacka02

Jaz sem zadnjič te mastne pikice odstranila kar s strgalom za steklokeramično ploščo. Je šlo do zadnjega dol, prej sem se pa ful s kemijo matrala, pa ni nič pomagalo...

user posted image Le kako mi pa to ni padlo na pametuser posted image bom poskusila.

(odgovor članu Cacka02)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 20:23:24   
Grascakinja
Poskusi najprej z oljem namočit - mast se najprej z mastjo zbija, potem pa detergent za posodo čez.

V samočistilnih pečicah pa daš v pečico pol litra vode v pekač in vklopiš poseben program za čiščenje, potem pa samo obrišeš s krpo. Mogoče poskusi dat tudi v navadno pečico v pekač mal vode in recimo na 200 stopinj nekaj časa, da se sproščajo pare, pa bo mogoče kaj stopilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2006 10:36:16   
Anonimen
Hvala za nasvet pupa,moja pečica ima ta program,da daš vodo v pekač.
Učinkuje pa za notranjost pečice,nagaja pa pri stekleni površini.
Saj ne,da se vidi,le če od blizu pogledaš vidiš temno rjave pikice,je pa tako,da pikica na pikico se zasuši v fleke in bo še huje odpravit.

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2006 0:10:00   
Alisa
Jaz imam čistilo za kuhinje od spara pa gre vse stran. Ko sva kupila stanovanje so bile v kuhinji ploščice čist mastne od olja in svinarije, pečica da ne govorim. Ker sem takrat imela sam ta čistilo sem našpricala in pustila kake 5 minut pa je kar lepo šlo dol. Zdaj sva pa na novo zrihtala pa sproti čistim s tem čistilom in je res super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2006 9:35:52   
Anonimen
Alisa saj tudi jaz namočim z odstranjevalcem maščobe.Ko podsam in obrišem je na videz steklo čisto,ko pa greš z roko čez,očutiš izbokline,pikice,kar pravi.da ni šlo vse stran,to me jezi.user posted image Morda sem preveč zahtevnauser posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2006 20:05:42   
Alisa
neva6 ne jaz sem evo včeraj pucala pa ni niti pikice, tudi če grem z roko čez ne čutim nič.
Upam da ti je do zdaj že uspelo očistit.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.