|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laproskopija - NUJNO!!!
6.10.2006 12:25:33   
nena80
Prosim, če mi katera lahko pove, katere izvide moram imesti seboj na laproskopiji v LJ, grem pa v torek noter, sreda operacija v četrtek ven. Operiral me bo pa dr. Drobnič. Sestra mi je rekla da moram imeti s seboj izvide, ki sem jih dobila do sedaj, ni pa nič povedala, kaj z izvidi konkretno za operacijo, kri, EKG,... ali to opravim tisti dan ko sem sprejeta,...ali moram kaj posebej prinest od svojega osebnega zdravnika ali G user posted image user posted image user posted image

Hvala za informacije in se opravičujem user posted image  za svojo zmedenostuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laproskopija - NUJNO!!!
6.10.2006 13:07:10   
Goldy
V Celju moraš prinesti izvide krvi, urina ter EKG s seboj.

LP

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2006 22:22:23   
anja7
nena80, jaz sem s sabo prinesla samo veljavno napotnico od sojega ginekologa, pa če imaš potrdilo za krvno skupino (katero krvno skupino imaš). Jaz tega nisem imela in sem takoj ob sprejemu sestri to tud povedala, da so naredil dodatno preiskavoza krvno skupino. Drugač ti bodo pa vse preiskave naredil tam, zato imaš tud en dan prej sprejem - za preiskave in priprave na operacijo (čiščenje,...). Če pa si imela slučajno kakšne preiskave že prej (pri ginekologu,...), pa za vsak slučaj te izvide-če jih imaš jih prinesi s sabo.
Drugač pa nč skrbet, ti bodo tam vse naredil. So zlo prijazni in vse bo zlo hitr minil. Drž še

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2006 11:07:08   
Tia-na
Mene pa zanima, kateri dan ciklusa običajno naredijo histeroskopijo in laparoskopijo?

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2006 20:08:30   
tejchka
nena80,
jaz sem imela s seboj napotnico in sliko hsg-ja, ostale preiskave ti vse naredijo na dan sprejema, tudi krvno grupo ti oni določijo.
Pa ne pozabi se pobriti po spolovilu ( če greš na laparo je najbolje da si čist brez dlak), da te ne bodo oni pol tm mesarl, te bodo samo pregledal če si vredu pobrita.
Lp, pa ne skrbi, vse bo vredu, Teja

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2006 18:39:05   
nena80
Anja7 in Teja, hvala vama za informacije, ste me lepo potolažile, ker sem naredila malo panike, kaj če bi morala imeti pa še kaj s sabouser posted image user posted image , ker če bi morala prestaviti datum, zaradi kakega izvida, bi pa karuser posted image user posted image , ker želim da damo to čimprej čez in grem v nove boje user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2006 9:20:11   
Tia-na
Jst bi še enkrat vprašala, kateri dan ciklusa se običajno dela laparo in histero?
jst zdej čakam M in potem se naročim pa bi rada vsaj približno vedela, da se lahko zmenim v službi.

hvala ...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2006 9:39:57   
Ulla
Laparoskopija ni pomembno kateri ciklus se dela, no mogoče je najbolje da se takoj po M, za histeroskopijo je pa pomembno, da se takoj po M dela, ker se ne sme sluznica zadebelit. Saj za histero si dobila sigurno kakšne kontracepcijske tabletke, da jih začneš 1. dadn M jemati in vse do posega, saj tako preprečiš zadebelitev sluznice. Saj zato so ti pa povedali, da pokličeš, ko boš dobila 1. dan M??

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2006 14:28:58   
tejčika9
Jst sm mela laparo na 25 dan ciklusa

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2006 9:40:30   
Tia-na
Hvala za odgovore, sem pa govorila s sestro na GK in je rekla, da je potrebno jemati 10 dni KT in je potem vseeno v katerem delu ciklusa se dela histero in laparo.

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?