|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvenmaternična nosečnost
5.10.2006 21:42:11   
Klarita
Zanima me, če ima mogoče katera izkušnje. Malo me je strah, sicer ne vem zakaj, ampak vseeno me zanima, kakšni so znaki? user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvenmaternična nosečnost
5.10.2006 21:52:37   
cocka
jaz sem imela dve zaporedni zunajmaternični nosečnosti. Drugič celo nisem dobro vedela da sem noseča, ker sem stalno po malo krvavela in še vedela nisem ali se mi je zaradi hormonov kaj menstr. zamešala. Močno me je bolelo, šla sem k G. in poslala me je na urgenco, kjer so ugotovili, da je izvenm. noseč. Prvič, pa smo se vsi že veselili, ko sem ravno tako nenadoma začela po mal krvaveti, zelo me je bolelo, po pregledu na urgenci, sem šla v bolnico...Torej krvavenje in bolečine

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2006 0:28:38   
Wahoo RR
Klarita...tukaj imaš ogromno tem o IZM...smo velikokrat že debatirale.

http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?p=1&author=&timefilter=0&sortMethod=r&phrase=izvenmaterni%E8na+nose%E8nost&forumid=ALL&topicreply=both&message=body&submitbutton=Potrdi&timeframe=%3E&top=300&criteria=AND

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2006 8:32:08   
Klarita
Hvala punce, ste me malo pomirile. Bolečine niso tako hude, pač malo pika in je skoz napet spodnji del trebuha. krvavitev ni in upam, da bo tako ostalo.
Tabolše ste! user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?