|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne znam izpolniti vloge
5.10.2006 19:56:40   
Anonimen
Jaz sem že blesava počasi pri tej vlogi za vpis v vrtec...
Takole je... Robija vpisujem v vrtec s 01.01.2007. Prazno vlogo imam pred sabo. Naslov je "Vloga za znižano plačilo vrtca za leto _______". Predvidevam, da jaz vpišem na črto 2007, a ne? user posted image
To, da sem jaz vlagateljica (mama), mi je jasno. Kaj naj napišem na črto, kdo je oče? Moja tožba za izpodbijanje očetovstva še poteka, torej je uradno oče še moj bivši mož, dejansko pa je biološki oče Kamikaza. Koga vpišem? user posted image  Papirja o tem, da bi bil oče Kamikaza, nimam.
Zaposlitev oz. dohodek... Piše, da oddaš za preteklo leto... kaj zdaj?... oddajam v letu 2006... a napišem dohodke od leta 2005?... Al se to šteje od vpisa dalje... vpis je pa 2007... a torej napišem dohodke leta 2006?... ki jih pa sploh še ne morem, ker leto še ni končano, ko oddajam vlogo?... piše pa še, da če vlogo oddajam med šolskim letom (torej med septembrom in junijem), da moram dati podatke za predpreteklo leto?... a moram zato zdaj napisati celo dohodke leta 2004, ker je to predpreteklo leto leta 2006?... al se upošteva datum vpisa (2007) in je potem predpreteklo leto 2005? user posted image
Kaj naj z dohodninskimi odločbami, ker nisem nikoli oddajala dohodnine? user posted image
Potrdila o višini preživnine za Jana ne morem dati, ker še ni sodno določena in je ne prejemam niti od Jamstvenega sklada. Kaj naj pa s tem, če bodo zamorili, da bi jo po treh letih, kolikor z bivšim nisva skupaj, pač že morala imeti? user posted image  Saj nisem jaz kriva, če je sodišče še ni določilo.

Mater, no, znorela bom... user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne znam izpolniti vloge
5.10.2006 20:01:40   
NinaŠ
O šmorn user posted image . Samo to ti lahko povem, da prilagaš podatke za l. 2005 - vkolikor se je pa vaše finančno stanje od takrat bistveno spremenilo (izguba službe, nova zaposlitev,...) pa podatke o zadnjih 3 plačah.
Na ostala vprašanja ti ne znam odgovoriti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 20:06:07   
Marogica
Ti imaš res kar zakomplicirano situacijo, zato je najbolje, da pokličeš v vrtec, oz. najbolje je, da se kar odpraviš tja in skupaj izpolnite vlogo.
Jaz ti ne znam nič kaj svetovati.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 20:08:02   
NinaŠ
zato je najbolje, da pokličeš v vrtec, oz. najbolje je, da se kar odpraviš tja in skupaj izpolnite vlogo

ne, jaz bi šla raje kar na občino k referentki, pri kateri boš kasneje vlogo oddala

Aja, tam na črto Vloga za..... _____________ pa napišeš 2007, ja.

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 5.10.2006 20:11:44 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 20:08:14   
Anonimen
Nina - ja, bistveno se je spremenilo. V letu 2005 sva bila oba s Kamikazo zaposlena nekaj mesecev. Od takrat naprej nisva več. Kaj potem jaz priložim - plačilne liste iz leta 2005, sedajšnje potrdilo z RZZ, sedajšnjo odločbo o starševskem dodatku - al kva? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 20:12:02   
NinaŠ
sedajšnje potrdilo z RZZ, sedajšnjo odločbo o starševskem dodatku

bi rekla da to, ja

Res bi se jaz na tvojem mestu posvetovala s kom, ki dela na tem področju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 20:13:21   
Anonimen
Proklet svet hudičou! user posted image  Zakonodajo imam v malem prstu, potem pa lastnega mulca ne znam v vrtec spravit! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 20:39:47   
Anonimen
To, da vpisnico oddam v vrtcu, mi je jasno. Kam pa dam vlogo za znižano plačilo? Glih tko u vrtec al jo moram kam poslat (kam?)? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2006 21:04:45   
NinaŠ
Za vlogo pa vprašaj - nekje jo oddajajo v vrtcu in jo vrtec potem posreduje na občino, drugod (npr. pri nas) jo neseš direkt na občino. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2006 0:37:44   
ona
kerensa,verjamem in se mi zdi,da imaš zdaj že sive laseuser posted image ,ampak saj se bo vse rešilo!
najprej,če otroka vpisuješ v vrtec 1.1.2007 tudi spodaj nekje vpišeš še enkrat datum vstopa v vrtec!Torej boš podatke o zaposlitvi dala za leto 2005,ker tudi nekje piše,da če prvič vpisuješ v vrtec,daš podatke za predpreteklo leto!
Če si bila zaposlena samom par mesecev napišeš teh par mesecev in v tisto rubriko ti mora delodajalec dat žig in podpis,če pa se ne štekaš z šefom,kjer si delala pa lahko daš zraven kopijo iz delavske knjižice,kjer je razvidno kdaj in kje si delala!
Glede odločb o dohodnini jih ni treba dati zraven,če jih nisi dajala na davkarijo,ti v bistvu samo narediš križec katere odločbe prilagaš k vlogi in ni potrebno vsega dat,če seveda nimaš!po moji logikiuser posted image
Glede očeta napiši kateri je oče Robiju,saj verjetno imaš v rojstnem listu napisano kdo je!Jaz na tvojem mestu sploh ne bi nič pisala kdo je oče,če to ni rešeno,saj te nobeden ne bo kontroliral.Pač daš samo podatke zase in konc!¨
Glede tega,da bi morala dobivat preživnino za starejšega sina in jo ne dobivaš,pač daj zraven uno potrdilo,ki ga imaš iz sklada kjer realno dobivaš preživnino,drugega jaz ne bi dajala!
Vlogo oddaš na upravno enoto na občino pod katero spada tvoj vrtec,če ne pokliči v vrtec kam poslat vlogo!
zdej sem vidla,dane dobivaš prav nič za jana-pač nič ne dajaj zraven,te bodo že klicali,če bo kaj narobe!
na koncu pa ti povem,da sem jaz za starejšega sina vedno dajala kar nekajnotri v vlogo in mi nobeden ni nič kompliciral,ker sem celo malo sleparilauser posted image Pa nobenemu povedatuser posted image itak je sin že v šoli.....user posted image user posted image user posted image
Ok,če še kaj rabiš pa vprašaj!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2006 7:28:51   
srki
Tudi jaz bi šla na tvojem mestu kar na občino, pa naj ti tam pomagajo, če ti bodo sploh tudi oni znali pomagat, saj vemo, kako je s tem, ko te začnejo pošiljat od vrt do vrat.

Drugače pa sem se tudi jaz ravno včeraj ukvarjala s to vlogo, nisem sicer še izpolnila, ampak tiste rubrike o zaposlitvi za preteklo oz. predpreteklo leto mi ni bila nikoli jasna, pa mi tudi nikoli ne bo, vsako leto isto sprašujemuser posted image .

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2006 9:08:15   
Una
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Naslov je "Vloga za znižano plačilo vrtca za leto _______". Predvidevam, da jaz vpišem na črto 2007, a ne? user posted image JA

Kaj naj napišem na črto, kdo je oče? Moja tožba za izpodbijanje očetovstva še poteka, torej je uradno oče še moj bivši mož, dejansko pa je biološki oče Kamikaza. Koga vpišem? user posted image  Papirja o tem, da bi bil oče Kamikaza, nimam. Na tvojem mestu bi povprašala v vrtcu, kaj napisatiuser posted image user posted image user posted image

Zaposlitev oz. dohodek... Piše, da oddaš za preteklo leto... kaj zdaj?... oddajam v letu 2006... a napišem dohodke od leta 2005?... Al se to šteje od vpisa dalje... vpis je pa 2007... a torej napišem dohodke leta 2006?... ki jih pa sploh še ne morem, ker leto še ni končano, ko oddajam vlogo?... piše pa še, da če vlogo oddajam med šolskim letom (torej med septembrom in junijem), da moram dati podatke za predpreteklo leto?... a moram zato zdaj napisati celo dohodke leta 2004, ker je to predpreteklo leto leta 2006?... al se upošteva datum vpisa (2007) in je potem predpreteklo leto 2005? user posted image Jst bi rekla 2005.

Kaj naj z dohodninskimi odločbami, ker nisem nikoli oddajala dohodnine? user posted image Na občini dobiš papir, da v letu **** nisi oddala dohodnine - se da!!!

Potrdila o višini preživnine za Jana ne morem dati, ker še ni sodno določena in je ne prejemam niti od Jamstvenega sklada. Kaj naj pa s tem, če bodo zamorili, da bi jo po treh letih, kolikor z bivšim nisva skupaj, pač že morala imeti? user posted image  Saj nisem jaz kriva, če je sodišče še ni določilo. Še enkrat bi ti svetovala, da se oglasiš v vrtcu in jim zadevo razložiš.

Mater, no, znorela bom... user posted image Kdo pa ne bi pri vsej tej birokraciji??user posted image user posted image

LP, Una

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2006 9:12:37   
piščanc
s seboj vzemi vse možne papirje iz predpreteklega leta in preteklega leta in zadnje tri dohodke in pojdi na občino, kjer si stalno prijavljena k referentu za vrtce.

za očeta vpiši kamikazo, brez problema

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2006 9:30:48   
diva 4
Pri nas je praksa , da lahko vlogo za znižano plačilo vrtca oddaš en mesec pred vstopom v vrtec.V tvojem primeru do 1.12.2006.V pomoč nam je referentka v vrtcu ,ki sprejema vloge in ureja znižano polačilo.Tako se starši v tem primeru, obrnemo na njo in ne hodimo na občino.Jaz bi v tvojem primeru vprašala za nasvet tam , kjer TI   oddaš vlogo .Se pravi ,če jo oddaš v vrtcu , vprašaj tam , če pa na občini pa ti naj oni svetujejo.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?