|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi jaz bom enkrat...
5.10.2006 19:32:38   
bodoča
... mamica. Pred par dnevi sem mislila, da sem že user posted image , pa se je pokazala user posted image . Sicer otroka trenutno ne načrtujeva, ker sem imela jaz kar neke strahove in bojazni, ampak zdaj, ko mi je user posted image  zaostajala, pa sem se počutila tako lepo, ne da se opisati z besedami, mislim pa da vse razumete kakšni neprecenljivi občutki so to. No na žalost zaenkrat še ne bo user posted image .
Te dni sem veliko premišljevala, povsem sama in brez kakršnikoli mnenj sem si morala priti na jasno, ali si želim otroka ali ne. Vesela sem, da lahko danes končno prvič v življenju čisto nesebično rečem, da ja, želim malo štručko, ki jo bom imela rada brezpogojno. Komaj čakam da to povem mojemu lubiju,ko pride čez par dni domov, vem da bo noro vesel, ker že kakšno leto napeljuje na to, ampak, jaz še enostavno nisem bila pripravljena, zdaj pa sem 100%. Sicer na bebici najbrž še ne bova delala letos, ker bom kmalu podpisala pogodbo za službo, pa res ne bi rada že prvi mesec službe zanosila.
Upam, da ne zamerite, ker sem se tule zdaj izpovedala, ampak nekomu sem to morala povedati, ker sem tolk vesela in srečna.

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tudi jaz bom enkrat...
5.10.2006 19:45:12   
janusha
dobrodošla med nami bodočimiuser posted image , sicer midva že kar delava na user posted image , vendar te razumem kako se počutiš, povsem pravilno se mi zdi, da se ženska odloči za otroka ko je v to res 100% prepričana, no pa saj nikol ne moreš biti čisto prepričan, ampak tudi jaz sem lani nekako podobno razmišljala... moj razlog je bil fax, sicer še ni čisto dokončan, a smo pri koncu, služba je že, sama pa sem tudi pripravljena, tako da upamo na najboljše.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 19:58:38   
iwa
Čestitam za najlepšo odločitev v življenju in želim ti, da se uresniči, ko si boš najbolj želela!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 20:08:37   
bodoča
hvala za dobrodošlico in lepe želje. tudi jaz vsem vam, ki čakate na user posted image user posted image , ali ste že user posted image  želim veliko sreče in veselja ter mirno in lepo nosečnost. kar nekaj časa vas že spremljam in držim pesti za vse vas, se veselim in tudi jočem z vami, vem, da ko bo prišel moj čas, se tudi lahko zanesem na vašo podporo, res ste super punce in uspelo bo nam vsem, ne smemo se predat.

mojeustvarjanje

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2006 11:13:18   
blue sky
user posted image user posted image user posted image , da si se odločila, da si želiš user posted image !

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 15:50:59   
**NiNa**
Živjo bodoča!
Te popolnoma razumem. Tudi jaz sem bila lansko leto na istem kot ti. Že odkar pomnim sem si želela male pikice, vendar ko je situacija nanesla na to, da je user posted image  zamujala sem bila čisto iz sebe. Takrat so mi šle po glavi samo misli, da sedaj pa res še nisem pripravljena, da moram narediti še to in ono. Potem, pa je prišel kar naenkrat čas, ko sem samo še upala, da se ne prikaže več. tako se sedaj podajava v sedmi krog in upava, da bo kmalu tudi nana uspelo. Držim pesti tudi zate in ostale punce!!
pa pa Nina

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2006 20:28:21   
bodoča
hojla punce!
**NiNa** želim ti, da s tvojim dragim čimprej zagledata user posted image user posted image , to želim tudi vsem ostalim, ki čakate  črtice. 
ja čeprav mi glava govori, da moram počakat z delanjem pikice še nekaj mesecev, pa mi srce skoz zatrjuje nasprotno. vedno bolj premišljujem, da bi tole službo še malo prestavla in bi z lubijem kar začela delat na bebici. bomo videli.

mojeustvarjanje

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 9:48:38   
baloneck
Enako se jaz pridruzujem klubu, in cakam kdaj ne bouser posted image , jutr bi sicer mogla pridt.....upam da je nebo in da bomo kočno vidl user posted image .

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 10:57:48   
tasi81
Evo, še ena v klubu nečakajočih na user posted image .  Bodoča, samo nekaj bi ti rada rekla. Odločila sta se za otroka user posted image , vendar ni rečeno da bo naslednje leto takoj ko boš intenzivno delala na otroku takoj ratalo. Sej te nič nočem strašit, samo rada bi te opozorila na to, da ni vedno tako kot si sama zamisliš. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Tudi midva, pravzaprav bolj jaz sama, sem si vse preračunala kdaj je treba kej naredit, da bo takrat pa takrat user posted image . Ja, če verjameš. Telo je naredilo po svoje in ni prav nič upoštevalo mojih namenov. Lahko pa tudi, da si ena izmed tistih srečnic ki jim takoj uspe, in ti ne bo treba nič računat.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2006 19:33:40   
bodoča
Živjo tasi81. Ja, saj tega me je najbolj strah, da me ne bi moje telo zafrknilo, pol ko bi resno začela delati na user posted image .
Zdaj pa se je še pokazalo, da s tisto službo za katero bi morala podpisat pogodbo ta mesec, najbrž ne bo nič. Se je gospod šef "spomnil", da pa midva ne bi tako resno podpisala pogodbe, ker on bi najraje videl, da bi jaz pač hodila delat, ko bi me nujno rabil in bi mi pol sproti plačal. Tako da tudi, če kar zanosim, itak nisem izgubila nič, njemu pa tudi dolžna nisem nič.

V glavnem, se zna zgodit, da se vam kar hitro pridružim na temi ne čakajoče na...

mojeustvarjanje

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2006 21:19:16   
kapica
Bodoca ce je res tako z sluzbo, potem ne cakaj! To se mi zdi cista zajebancija od sefov, ko se malo kaj spomnijo, pa bi al ne bi. Takega bi najraje takoj zajebuser posted image  ko podpises pogodbo in prvi mesec zanosis. Ce bos na sluzbo cakala, bojo leta minila, in ce si pripravljena na otrocka, ne odlasaj.
Veliko srece!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2006 18:26:09   
Anonimen
Draga bodoča in ostale... Kar zmrazi me, ko preberem kakšne probleme imamo ženske s službo!! In ujezi!!!!  Prav danes sem pomislila, kaj bi moji nadrejeni naredili, če bi jim čez nekaj mesecev povedala, da sem noseča? Gre za situacijo, ko bom prvič v treh letih odkar sem zaposlena šla na bolniško (odstranitev dveh zob) in je nastala taka panika. Od prestavljanja šihtov do slabe volje. Ja, za boga milega!! Sj me par dni ne bo, ne pa, da bi bila odsotna leto dni. Res sem ogorčena nad njihovo "profesionalnostjo" , ko pa berem še kako tako sporočilo, se mi pa kr megli. Za naslednje leto z dragim načrtujeva user posted image , ampak mi nikakor ne gre v glavo, kako speljat zadevo in službo?  Ne vem kaj bo iz tega,sploh, ker sva že tako za eno leto prestavila, sedaj pa še take reakcije čist za brez veze. A je sploh kakšna tukaj gor, ki je šla brez slabe vesti v porodniško in ji prej ni bilo potrebno poslušati očitkov?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2006 11:06:16   
bodoča
evo mene, me zdaj en čas ni bilo, ker sva z dragim uživala 100 na uro, ko je končno prišel s potovanja domov.
Bil je in je še noro vesel in kar takoj za akcio, ko sem mu povedala, da sem pa jaz tudi (končno) pripravljena na user posted image .

Glede službe je pa tako, počakala bova še en teden, pol pa če se "gospod" šef ne odloči, greva pa midva v akcijo user posted image . Bo kar pasalo skupaj, ker greva naslednji teden na poročno potovanje. Komaj že čakava na soboto, da si rečeva "usodni" DA.
Draga anonimna, ja s****e je s temi kao pametnimi šefi in službami. Po eni strani trobijo, da rodnost upada, po drugi ti pa v bistvu sploh ne dajo možnosti, da bi imel v nekih normalnih pogojih otroka. Žalostno je, da se moramo ženske pri takšnih pomembnih odločitvah v večini primerov najprej ozirati na šefa in službo. Žal tako je, jaz imam vsaj v tem pogledu srečo, da moj dragi še kar dobro zasluži in bova lahko tudi tako preživela, čeprav je pa nekja najlepšega, ko imam službo in sem med ljudmi, ko delam nekaj zase. Saj konc koncev denar imava in porabiva pol skupaj, samo bolj koristno se počutim, če ga tudi jaz domov prinesem. Blagor vsem tistim ženskam in njihovim šefom, ki jim ne delajo problemov, ko zanosijo, mislim, da jih ni veliko.

cao punce in lep dan

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2006 14:24:10   
katis
Ojla bodoča!

Vidim, da bova obe na isti dan dahnili DAuser posted image . Le da midva ne bova mogla na poročno potovanje (Seveda službauser posted image ).

Sva pa začela ta mesec delati na user posted image  in glede na to, da bi morala priti M malo po poroki prav upam, da je ne bo.

V službi pri meni seveda norišnica že zaradi poroke, pa me samo 4 dni ne bo tu. Kaj šele, da bi zanosila. Ampak glede na to, da sem za nedoločen čas (hvala bogu), se na to pravzaprav ne bom ozirala. Če so lahko preživlei brez koga drugega, bodo tudi brez mene. PA itak to ne bo že kar jutri...user posted image
Bolj me skrbi to, da ima moj pogodbo le do septembra 07, ampak, bova že. Če je volja, bo tudi potuser posted image

Upam, da nam vsem čimprej uspe dočaka tiste cenjene črtice na testerjih... in anto seveda v veselo pričakovanje naraščaja...

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.10.2006 14:58:27   
bodoča
Pozdravljena Katis!

Super, ti se tudi v soboto poročiš, zdaj pa lahko samo obe upava da bi vreme zdržalo. Sem prej gledala, pa bolj slabo kaže, bo že, glavno, da bova z dargim skupaj.
Držim ti pesti, da bi res ta naslednaj user posted image  zamujala in da bi ti test pokazal user posted image user posted image .
Vso srečo in čestitke.

mojeustvarjanje

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2006 10:53:42   
katis
user posted image user posted image Saj bova zrihtali vreme, boš videla kakšno sonce bo! Od včeraj na danes 100% izboljšanje. V vzohdni Slo. že cel popopldan sončno, do 17°C, zahodna pa še oblačno.

Sicer pa držim pesti za ob naju in seveda za vse punce tule gor, ki si želimo tistih dveh malih črtic na testu, ki ti začnejo tako lepo spreminjati življenje...
Komaj čakam, da doživim to toplino in veselje, ki ga bom lahko delila z možem. Res, prav vsa raznežena sem že od kar sva začela pikico delatuser posted image . Pa saj smo menda kar vse take, da nas potem kar malo meče user posted image

Torej. Navijamo za pozitivne teste in neproblematične nosečnosti, lahke porode in seveda najpomembneje, zdrave malčke!!!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2006 11:23:46   
bodoča
Katis, midve imava pa kar nekaj skupnih stvari, še na RR sva se prijavili s točno 1 mesecem razlike.

Ja mislim, da smo kar res vse take, da nas začne malo "metat", ko se začne user posted image , seveda meče nas v pozitivno stran, hvala bogu. user posted image

Tudi jaz navijam za vse nas, da nas doletijo magične črtice in za srečno 9 mesečno pot in seveda še naprej. Pa držim pesti, da nam v soboto vreme res drži, itak pa se bomo imeli čudovito.

cao

mojeustvarjanje

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 11:31:11   
Klarita
Katis in bodoča, lepo poroko vama želim, naj bo to res najlepši dan, tako kot sta si ga zamislile, kot poročno darilo pa vama želim debeli user posted image .
Se bom v soboto spomnila na vaju, ko bosta verjetno že ženi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2006 12:19:08   
bodoča
Klarita, hvala za lepe želje in za lepo poročno darilo, uapm, da se nama s Katis obema uresniči.
Ti pa kar sporočaj lepe misli, takih ni nikol preveč. Pa tudi jaz želim tebi vse naj naj v življenju user posted image user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2006 16:14:53   
katis
Hvala za lepe želje Klarita user posted image  upam, da se uslišijo prošnje vseh nas!

Pa lep sončen dan še naprej...

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?