Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 13:57:48
|
|
|
|
mojamura
|
odvisno od meseca....ampak pod 15-20 tisoč težko, ko pa moraš kupiti knjige je pa še veselica letos sem za knjige mojega četrtošolca odštela slabih 50 tisoč
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 14:00:56
|
|
|
|
Andra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura odvisno od meseca....ampak pod 15-20 tisoč težko, ko pa moraš kupiti knjige je pa še veselica Malenkost proti temu, kolikor sedaj plačujem vrtca...
|
|
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 14:01:35
|
|
|
|
KIKI****
|
Ojojo, da so naši res tko zelo dragi??? No ne oni-šola za nih mislim- torej 60.000 za tri-uh, bo kr pestro ja opažam.
|
|
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 14:10:01
|
|
|
|
mojamura
|
andra, cena vrtca je odvisna od vajinih dohodkov, na podlagi katerih se potem izračuna, koliko% ekonomske cene vrtca boste plačali.
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 14:11:30
|
|
|
|
mojamura
|
naš četrtošolec ma regresirano malico....tak da smo malo na boljšem vsaj s tem....ni veliko, nekaj pa je le
< Sporočilo je popravil mojamura -- 5.10.2006 14:15:14 >
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 14:20:53
|
|
|
|
KIKI****
|
malico spod 15-20 tisoč težko koliko je pa malica v OŠ
|
|
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 21:31:06
|
|
|
|
G in T
|
Cena šolske prehrane Obrok Cena Malica za učence 210 tolarjev Kosilo za učence razredne stopnje 500 tolarjev Kosilo za učence predmetne stopnje 540 tolarjev Kosilo za učence podružničnih šol 520 tolarjev Podatki po arnes-u.
|
|
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 5.10.2006 21:45:40
|
|
|
|
al1*
|
V primerjavi s tem, kar plačaujemo za vrtec za tamalega - sploh ne tako veliko. Hrana v šoli, nemščina, plesne, razni izleti in predstave - okoli 30.000 na mesec. Pa seveda na začetku leta okoli 30.000 za vse pripomočke (delovni zvezki, zvezki, barvice....) za šolo
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 6.10.2006 7:11:23
|
|
|
|
marcela
|
Jaz sem se tudi kar oddahnila, ko je še najmlajša lani zakorakal v šolo. Niso vsak mesec enaki wstoški, Avgusta je bilo hudo, zdaj pa ne bo hujših izdatkov povezanih z šolo do junija, ko gresta ta starejša 2 v šolo v naravi.Jaz plačam za vsakega otroka približno 13 000 sit na mesec malico in kosilo. Vsak mesec plačam še nmščino za tastarejša 2, mala ima kot tretji otrok zastojn. Plačam še glasbeno in balet za starejšo, za sina nogomet in za mlo judo, sedaj bo pa še plavanje. Če prištejem še oblačila in obutev porabim okrog 40-50 000 za enega otroka na mesec. sem imela pa samo 50 000 vrtca na mesec. Najbolj me je pa jezilo, da če je majnkal otrok recimo 14 dni so odšteli le neko malenkost za hrano, ostalo pa nič.
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 6.10.2006 8:42:00
|
|
|
|
tatam
|
Ko gredo otroci iz vrtca v šolo si najbolj oddahnejo tisti z velikimi dohodki,saj vrtec plačuješ glede na dohodke,v šoli pa je za vse enako. Midva imava vrtca nekje 20.000 sit,v šoli pa dam za malco in kosilo cca.12.000. Pa seveda vsak mesec še kaj zraven in sem skoraj na istem!Poznam pa jih kar nekaj ki plačujejo vrtec 40 tisoč in taki so seveda zelo navdušeni nad tem kako je šola bolj poceni!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2006 11:15:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KOLIKO stanejo otroci??? 6.10.2006 12:18:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nalin predvsem nas stane vsak dan zvrhano mero ljubezni, tudi v vrtcu pobere zvrhano mero ljubezni Točno to sem imela tudi jaz v mislih. Kolikor koli stane (ljubezni), vedno jo dobiš nazaj v dupli količini. Tak da si vedno v plusu
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2006 21:10:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?