|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKO stanejo otroci???
5.10.2006 13:55:09   
KIKI****
zanima me, koliko na mesec zapravite za otroke ki so v OŠ-ne vem, malica, knjige, krožki, izleti,.. hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKO stanejo otroci???
5.10.2006 13:57:48   
mojamura
odvisno od meseca....ampak pod 15-20 tisoč težko, ko pa moraš kupiti knjige je pa še veselica

letos sem za knjige mojega četrtošolca odštela slabih 50 tisoč

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 14:00:56   
Andra
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

odvisno od meseca....ampak pod 15-20 tisoč težko, ko pa moraš kupiti knjige je pa še veselica

Malenkost proti temu, kolikor sedaj plačujem vrtca...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 14:01:35   
KIKI****
Ojojo,
da so naši user posted image   res tko zelo dragi??? No ne oni-šola za nih mislim-user posted image

torej 60.000 za tri-uh, bo kr pestro ja opažam.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 14:10:01   
mojamura
andra, cena vrtca je odvisna od vajinih dohodkov, na podlagi katerih se potem izračuna, koliko% ekonomske cene vrtca boste plačali.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 14:11:30   
mojamura
naš četrtošolec ma regresirano malico....tak da smo malo na boljšem vsaj s tem....ni veliko, nekaj pa je le

< Sporočilo je popravil mojamura -- 5.10.2006 14:15:14 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 14:20:53   
KIKI****
malico

spod 15-20 tisoč težko

koliko je pa malica v OŠ

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 21:31:06   
G in T
Cena šolske prehrane Obrok Cena Malica za učence 210 tolarjev Kosilo za učence razredne stopnje 500 tolarjev Kosilo za učence predmetne stopnje 540 tolarjev Kosilo za učence podružničnih šol 520 tolarjev  Podatki po   arnes-u.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2006 21:45:40   
al1*
V primerjavi s tem, kar plačaujemo za vrtec za tamalega - sploh ne tako veliko.
Hrana v šoli, nemščina, plesne, razni izleti in predstave - okoli 30.000 na mesec. Pa seveda na začetku leta okoli 30.000 za vse pripomočke (delovni zvezki, zvezki, barvice....) za šolo

lp

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2006 7:11:23   
marcela
Jaz sem se tudi kar oddahnila, ko je še najmlajša lani zakorakal v šolo. Niso vsak mesec enaki wstoški, Avgusta je bilo hudo, zdaj pa ne bo hujših izdatkov povezanih z šolo do junija, ko gresta ta starejša 2 v šolo v naravi.Jaz plačam za vsakega otroka približno 13 000 sit na mesec malico in kosilo. Vsak mesec plačam še nmščino za tastarejša 2, mala ima kot tretji otrok zastojn. Plačam še glasbeno in balet za starejšo, za sina nogomet in za mlo judo, sedaj bo pa še plavanje. Če prištejem še oblačila in obutev porabim okrog 40-50 000 za enega otroka na mesec. sem imela pa samo 50 000 vrtca na mesec. Najbolj me je pa jezilo, da če je majnkal otrok recimo 14 dni so odšteli le neko malenkost za hrano, ostalo pa nič.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2006 8:42:00   
tatam
Ko gredo otroci iz vrtca v šolo si najbolj oddahnejo tisti z velikimi dohodki,saj vrtec plačuješ glede na dohodke,v šoli pa je za vse enako.
Midva imava vrtca nekje 20.000 sit,v šoli pa dam za malco in kosilo cca.12.000. Pa seveda vsak mesec še kaj zraven in sem skoraj na istem!Poznam pa jih kar nekaj ki plačujejo vrtec 40 tisoč in taki so seveda zelo navdušeni nad tem kako je šola bolj poceni!

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
6.10.2006 11:15:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2006 12:18:50   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

predvsem nas stane vsak dan zvrhano mero ljubezni, tudi v vrtcu pobere zvrhano mero ljubezniuser posted image

Točno to sem imela tudi jaz v mislih. Kolikor koli stane (ljubezni), vedno jo dobiš nazaj v dupli količini. Tak da si vedno v plusu user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2006 16:33:51   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kolikor koli stane (ljubezni), vedno jo dobiš nazaj v dupli količini. Tak da si vedno v plusu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sAJ VEM, tako pač je-pridejo slabi dnevi, ko smo tečni in razjarjeni.Ampak nikoli nisem pomislila na to, da bi živeli brez sreče in ljubezni-meni jo dokaj lepo vračata-vem da nam bo uspelo!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
7.10.2006 21:10:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?