|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšati porodniško?
5.10.2006 13:45:08   
Darči76
A je katera, ki je dobila podaljšano porodniško le-to izkoristila le 50%, preostalo pa se vrnila v službo?

Razmišljam o tej varianti.....po drugi strani pa imam ful slabo vest, ker bom šla nazaj v službo...a si po eni strani to tudi želim....

Trenutno premlevam, ali naj si sploh podaljšam ali ne.....z user posted image  je že vse OK, vendar bi verjetno glede na začetne izvide dobila podaljšano porodniško.....rada bi ostala z njim, ker me pri srcu stisne, ko pomislim, da bo šel v varstvo - ampak slej ali prej bo tudi moral it.....po drugi strani, pa si zaradi sebe želim vrnitve v službo in imam včasih občutek, da sem zaradi tega sebična....

Ima katera kako pametno tolažbo? Ali pametno kritiko?

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšati porodniško?
5.10.2006 13:47:30   
mojca*
podaljšaj!!!
jaz bi dala vse, da bi mi jo, ker si zelo želim ostati z mojim user posted image , pa še v vrtec bo moral....
podaljšaj in izkoristi čas z njim. služba te bo počakala, user posted image  pa ne bo nikdar več tako majhen....

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 13:54:10   
Wahoo RR
Tudi jaz predlagam da podaljšaš, če imaš možnost...čas z otrokom ti ne more noben nadomestit...čas za službo bo pa še...

Drugače pa nisi egoist, če misliš tudi nase.  Nč ni narobe s tem, da si želiš v službo. Predvidevam, da si želiš it delat zaradi same službe in ne zaradi tega da bi bila stran od otročka.

Premilsi, kaj ti trenutno več pomeni.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 13:55:18   
mojamura
če imaš to možnost, potem podaljšaj.

za službo pa ne skrbi, ker, če so eno leto shajali brez tebe, bodo tudi tač čas ko te ne bo.....

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 14:52:19   
tlb
Saj vem, da ni vse v dolžini-pa vseeno:
podaljšaj......vseh 100% ostani doma z user posted image ! Pa še stari dopust izkoristi (če imaš možnost....)

Lep pozdrav iz MAribora!

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 16:35:13   
Darči76
Mojamura,
ne skrbim za službo, pač pa za sebe.
Ni problem, da oni ne bi moglo brez mene. Gre za to, da za občutek popolne sreče potrebujem poleg srečne družine tudi osebne izzive.
Mogoče se kateri zdi čudno. Pač meni pa je to pomembno.....pomemben mi je občutek, da počnem še kaj drugega kot pa da sem samo "mama"...pogrešam občutek izziva....čeprav je imeti otroka tudi izziv - ampak na drugačen način. ...
Lepo mi je biti doma z malčkom......ker ga seveda imam zelo rada in mi je res grozna misel, da bo šel v varstvo. Po drugi strani pa moj notranji nemir in težnja po nekem nadaljnem strokovnem in osebnostnem razvoju....
Da bi bil volk sit in koza cela, sem razmišljala, da bi delala samo 4 ure.....ne vem kaj je najbolj pametno. Z vidika otroka res to, da ostanem doma.....kaj pa z vidika mene?

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 19:17:11   
Anonimen
Lepo mi je biti doma z malčkom......ker ga seveda imam zelo rada in mi je res grozna misel, da bo šel v varstvo. Po drugi strani pa moj notranji nemir in težnja po nekem nadaljnem strokovnem in osebnostnem razvoju....
Glej, slej ko prej bo moral otrok v varstvo, večno ne bo ob tebi in ti z njim. Sprijazni se s tem, pa pojdi delat, če se ti zdi, da te bo osebno izpopolnilo. Vsi otroci so preživeli ločitev staršev in obratno, pa boš tudi ti.

(odgovor članu Darči76)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 19:58:02   
muška
Te popolnoma razumem, ampak jaz bi vseeno podaljšala. Hitro mine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2006 20:04:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Darči76
želim vrnitve v službo

Naredi, kar si želiš user posted image .

"Pri srcu stiskalo" te bo vedno, ko boš otročka prvič pustila v varstvu.

(odgovor članu Darči76)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2006 20:40:39   
sanasan
kaj pa z zdravstvenega vidika - ali je potrebno, da podaljšaš? če je, bi jaz ostala doma. no, jaz bi ostala tudi, če bi imela možnost tudi, če ne bi bilo potrebno. ampak ti drugače čutiš. če boš ti srečna in nasmejana, se bo tudi otrok bolje počutil, pa čeprav bo v varstvu. ne imej slabe vesti! morda pa bi bil polovičen delovni čas idealna rešitev.
aja, pa še to. mi imamo vsaj večnjo možnost izbire. prijateljica, ki dela v bruslju je morala pa že po petih mesecih dati otroka v jasli, ker imajo pač samo petmesečno porodniškouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?