bobek05
|
Kot prvo - NIKJER NE PIŠE, da bi se morala kazat kakšna sprememba na prsih - pri meni se na začetku tudi ni. Šele kasneje, ko so se prsi začele očitno večat, je bilo kaj opazit ali čutit, pred tem pa nič, zato se glede tega sploh ne sekiraj. Kot drugo, jaz sem tudi imela drugo črtico KOMAJ vidno, ampak mi je G rekel, da ni pomembno, kako zelo se vidi, ampak DA SE! To je pač odvisno od tega koliko "nosečniških" hormonov imaš že v krvi... HAHAHAHAHAHA Ej,oprosti, ampak sem se morala nasmejat....MOrala bi imet slabosti???? Nisem še slišala, da bi si jo katera "želela"... Prerokujem, da boš čez 3 tedne tu gori stokala kako ti je slabo! Meni se je slabost pojavila v 6t in je trajala do 12t - pred tem pa sem bla čist ok. Uh, v tvoje dobro upam, da je ne boš imela, ali pa da bo vsaj blage oblike... Tudi glede utrujenosti je od nosečnice in nosečnosti različno.... Jaz sem npr. v 3t (ko še sploh nisem vedela, da sem noseča), ves teden (ampak samo 1 teden) spala po 16 ur na dan... Ko je ta teden minil, je bilo spet vse po starem... Ene so bolj utrujene, druge manj - čakaj na konec nosečnosti. Jaz sem mislila, da bom utrujenosti tja padla Saj boš videla, vse nosečniške "radosti" se začnejo malo kasneje... Kar pa se pregleda tiče, pa sem malo presenečena, ker meni je G rekel, da do 6-7t pa res nima smisla hodit na UZ, ker se še nič ne vidi. Takrat pa ti lahko pogleda, če je maternični vrat zaprt, če je stena odebeljena, če je zarodek v maternici (pri meni je to izgledalo tako kot ena velik balon pobarvan z belo, malo stran od sredine pa en mali delček neobarvan - in tam je bil moj sonček)... Je pa spet odvisno od tega, kako dober UZ ima G. Je pa meni G rekel, da pred 6-7t niti nima smisla delat krvnih preiskav, ker je pač takrat bolj ziher (je verjetno že več teh nosečniških hormonov v krvi)... Tak da ne vem kaj pričakuje tvoja G že tako zgodaj v nosečnosti... No, jaz ti na tem mestu že kar ČESTITAM!!!! Uživaj in se še kaj javi...