|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine?
5.10.2006 7:16:56   
nina
Dobro jutro drage forumke... kako ste kaj? Upam da dobro in da vas tole deževje ni spravilo v slabo voljo. Na vas pa se danes obračam z vprašanjem glede bolečin v trebuhu. Dobrih 14 dni že z možekom delava na user posted image in zato sva tudi aktivna vsak dan, kar mu je zelo všeč user posted image . Problem pa je naslednji, že dobrih 5 dni imam bolečine v spodnjem delu trebuha, kot nekašno špikanje, kot nekakšne menstrualne krče mogoče v jajčnikih ne vem natančno, boli pa me po malem čez cel dan pa tudi pri spolnosti.  Mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo? Ali je to lahko mogoče tudi "ugnezditev"?
Ne kregajte se nad mano, če bi vedela ne bi spraševala, sicer pa je za vse enkrat prvič a ne?
Torej hvala za odgovore in lep dan še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine?
5.10.2006 7:23:22   
vesna.com
Mogoče pa preveč [sm=sloncek.gif" border=0> ...
Sej to samo zarad fovšije pravim...
Mater spet mi smajl nagajajo...

< Sporočilo je popravil vesna.com -- 5.10.2006 7:27:59 >

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 7:27:13   
Klarita
Ja Nina, sva že dve, tudi meni se to dogaja. Mene boli že več kot teden dni in še prsi zraven. Ko bom ugotovila kaj je to bilo, ti povem.
LP

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 7:39:12   
mala zirafa
Če imaš ovulacijo, te boli mogoče ravno zaradi nje,če ne, pa ne vem.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 7:48:20   
nina
Vesna.com - user posted image ta je pa dobra! Iz fovšije, ja to je pa zato tako pogosto, ker ima moj možek zelo zelo veliko energije!

Klarita - a imaš tudi ti sedaj O? In kdaj ne pričakuješ user posted image ? Bom držala pesti zate, pa le javi kako in kaj!!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 8:36:24   
Klarita
Moja O bi naj bila že mimo. Boli me že več kot teden dni, oz. boli je napačen izraz, pika, trebuh je pa napet in trd. Zraven me še prsa bolijo, tako da ne morem na trebuhu spat. user posted image  ne pričakujem 13. 10., ampak imam jutri redni G pregled in mogoče moja g. kaj ugotovi. Tudi jaz držim pesti, javim pa takoj, ko kaj izvem.

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 9:09:09   
Xandra1
Go for it girl ... držim pesti, da ti bo G povedala čudovite novice in ti ne potrebno čakati do 13.10. user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 11:05:06   
Klarita
Hvala xandra1 , tudi jaz upam, da bo povedala, da je user posted image  na poti. Sem imela v planu v petek zjutraj naredit še test, ampak mi je dragi prepovedal, ker je rekel, da ne bo mogel it v službo, če bo test user posted image user posted image . Saj ga razumem, bova pač skupaj počakala na rezultate, da se bova lahko skupaj veselila. Močno upam, da veselila.
Držim pesti tudi tebi in ostalim. user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2006 21:04:44   
Snoopika
user posted image user posted image  Klarita midve mave pa iste datume pa isto se nama dogaja. Me je špikal po ovulaciji tm nekje okol levga jajčnika kašnih 4 dni. No zdej me pa joškice bolijo... Pa tud 13 user posted image  naj bi pršla.. Če ne bo spet tko k prejšn mesec k je 37 dan pršla...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2006 21:38:17   
Klarita
Fajn Snoopika nas je že nekaj, ko bomo skupaj čakale in upale na user posted image user posted image .  Je takoj nekako lažje, če nas je več in delimo izkušnje.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2006 7:39:12   
nina
Klarita in Snoopika držim pesti za vajuuser posted image da tiste "ta rdeče tete" 13 ne bo.... sporočita mi kako in kaj! No jaz pa je ne pričakujem 16.10. tako da smo zelo zelo blizu... poročajat o vsem!!
Bom držala pesti za vse nas, da bomo mogoče pa le postale srečke user posted image !!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2006 8:29:57   
Klarita
Hvala nina, verjetno že danes izvem kako in kaj, imam ob 13.30 pregled pri G. Komaj čakam, ker me bo pobralo od radovednosti. Tudi zate držim pesti.
Lp

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2006 9:13:18   
Xandra1
A boš do 14,30 že doma ? user posted image Do takrat sem namreč v službi in bi bla zlo vesela, če bi ti takoj napisala, da zdj pa veš da si user posted image  user posted image
no ja, če boš kasnej, bom pa morala pač doma preverit user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2006 9:19:02   
Anonimen
Živjo!

Klarita jst sm do pete v službi tko da hitr piš k prideš domuuser posted image .

Matr smo ferbečne.

Ja mene še zmeri joške bolijo,nos mam čist zapacan, pa zadnč zvečer se mi je ful zvrtel. Ja pa še neki smešnga sm opazila: podplati me srbijo za znortuser posted image

ah ja ta psihauser posted image

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2006 9:27:00   
Xandra1
user posted image user posted image user posted image
ma smo smešne ... ampak full lepo, k smo kt mušketirke ... vse za eno in ena za vse ... tko navijamo druga za drugo user posted image user posted image user posted image
drgač pa ... mene skoz lulat tišči, v trebuščku mam skoz filing kot bi me non stop tiščalo na blato, zaspana sem kot sto medvedov, žejna kot sahara ... user posted image

pišmeuvuh kakšni znaki ... pa se jih vse veselimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.10.2006 9:55:14   
Klarita
Punce, super ste user posted image . Imam kar fajn občutek, ko preberem te vaše komentare. Naročena sem ob 13.30, upam, da bom takoj na vrsti in da vam čimprej javim kaj se dogaja. Moram rečt, da me je ful strah in da sem ful nervozna. Včeraj sem spet od nervoze naredila test, tisti za zgodnje ugotavljanje in je bil negativen, sicer po navodilih sem ga spet prehitro naredila (ko pa ne morem čakatuser posted image ). Če pa me prsi ful bolijo, tako me še nikoli niso, sploh ne morem na trebuhu spat in v jajčnikih me pika, že kak teden. Pri hrani se še nič ni spremenilo, še vedno rada jem vse, sem pa imela 2 dni nazaj naval na kumarice, na katere se ponavadi še spomnin ne. Dragi me je samo gledal, ko sem špajzo premetavala in me je on opozoril nato. Zadnje dni sem zmedena, govorim bedarije in pozabljam. Če sem mislila, da so bili prejšnji mesec znaki, ni bilo nič proti temu sedaj. Kaj čemo, moram še počakat par ur, da vidimo kaj se dogaja.
Punce, pišem vam takoj, ko pridem domov. Držite pesti user posted image .
LP.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.