|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev z epilepsijo in neredno menstruacija
4.10.2006 12:59:29   
tia01
Živjo! Sem se skorajžla in prvič pišem na forum. Zanima me če ma kera izkušne glede nerednih menstruacij in nosečniških testov? Mam neredne menstruacije, tko da pol niti ne vem kdaj naj nardim test. Nazadnje sm mela 35 dnevni ciklus. Mela pa sm tut ze 43. Ampak zdej zadne dva mesca je biu pa 37 in 35 dnevni. Dons je 39 dan in se nic. Pred dvema dnevoma sm nardila test in je bil negativen. A mislite da je mozno da sm vseeno noseca, pa da mi test se ni zaznau? Ker me joške že 3 dni ful bolijo, user posted image pa od nikjer. Uporabila sm pa test iz dm-a (first sign). A ma kera kej izkušen z njim? Prosim za kakšno mnenje... Bye

P.s.: upam da nam čimprej rata user posted image !!!

papa user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev z epilepsijo in neredno menstru...
4.10.2006 13:13:43   
Klarita
Test po 3 dneh ponovi pa boš videla. Lahko tudi 5 dni počakaš, sicer vem, da je čakanje ful mučno, ker tudi jaz trenutno čakam in bom test naredila komaj v petek, ampak kaj čemo.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2006 17:51:09   
Marogica
Sama imam epilepsijo in niti z zanositvijo, nosečnostjo, niti s porodmo nisem imela problemov. Vse je šlo kot napisano v knjigiuser posted image

Začni edino prej jemati folno kislino in boš jo tudi morala jemati celo nosečnost in ne tako kot ostale (normalne) nosečnice, ki bi jo naj jemale samo 3 mesece.

Pa takoj po porodu dobiš K-vitamin, dojenček pa tudi.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 18:19:43   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image Hojla
Tudi jaz mislim,da ponovi test čez nekaj dni.Tudi jaz sem v pričakovanjuuser posted image ,nekje drugi teden.
Ti pa zelim,da te kmalu obišče sreča in bošuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 1:30:13   
tia01
Ok malo ste mi še vlile upanja, tako da ponovim test čez par dni, če še ne bo user posted image prej prišla na obisk. Marogica a ti že imaš otroka? Koliko je pa star? A je vse brez problema potekalo? Ker jaz folno (5mg) že jemljem 3 mesece, ker načrtujeva nosečnost, pa še nič. Koliko časa je pa trajalo da si zanosila? Sem bila pred tremi meseci pri svojem nevrologu, tako da mi je nekaj stvari že razložil, samo vedno je dobro slišati tudi kaj iz izkušenj. A otročiček je pa zdrav? To je pa ful lepo slišat. Napiši mi še kašno informacijo več. LP

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 7:33:53   
Anonimen
Jaz vem za mojo kolegico, ki ima ravno tako epil.Pred zanositvijo je začela jemati Folacin,kar je 10 kratna doza tifola, ker so ji tablete zniževale folate v krvi in še tri mes. po zanositvi ga je jemala, naprej do poroda pa samo še tifol.Z otrokom je vse ok, še prebrihten je, pa se hecamo da je na račun folacinauser posted image .
Tako da ni panike.
Če te karkoli zanima se obrni  na dr. Rudolfa v ljubljani na gin. klin. na oddelku genetike.tel.:01 4320024 in se naroči za posvet, pa srečno in sporoči kaj sta rešila. 

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 8:03:37   
Marogica
TIa 01, jaz ima dva otroka, stara 5,5 let in 21 mesecev. PRvič sem zanosila takoj, drugič po treh mesecih, pa sem že "stara" mama. PRvega sem imela pri 35.tih, drugega pri 38,5 letih. Tako,da epilepsija najbrž ne vpliva na samo zanositev.

Oba otroka sta zdrava, nimaza epi, ta prvi je celo nadpovprečno inteligenten(pri 3 letih je bil na stopnji 5,5 letnega-sva bila pri otroškem psihologu, na pobudo vzgojiteljice, ki me je na to opozorila). Tako, da si, kar se tega tiče, lahko brez skrbi.

TUdi poroda sta bila normalna, čeprav dolga(13 in 12 ur), brez napadov. Vendar pa sem tudi babice v porodni na mojo bolezen opozorila, da bi vedele, kako in kaj, če bi se kaj zgodilo.

Katera zdravila pa jemlješ in koliko mg?

Če te še kaj zanima, kakšne podrobnosti, me kontaktiraj na privat.(spodaj pri mojem nicku imaš napisano ZS-zasebno sporočilo, klikneš gor in piševa privat)

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?