Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev z epilepsijo in neredno menstru... 4.10.2006 13:13:43
|
|
|
|
Klarita
|
Test po 3 dneh ponovi pa boš videla. Lahko tudi 5 dni počakaš, sicer vem, da je čakanje ful mučno, ker tudi jaz trenutno čakam in bom test naredila komaj v petek, ampak kaj čemo.
|
|
|
|
RE: zanositev z epilepsijo in neredno menstru... 4.10.2006 17:51:09
|
|
|
|
Marogica
|
Sama imam epilepsijo in niti z zanositvijo, nosečnostjo, niti s porodmo nisem imela problemov. Vse je šlo kot napisano v knjigi Začni edino prej jemati folno kislino in boš jo tudi morala jemati celo nosečnost in ne tako kot ostale (normalne) nosečnice, ki bi jo naj jemale samo 3 mesece. Pa takoj po porodu dobiš K-vitamin, dojenček pa tudi.
|
|
|
|
RE: zanositev z epilepsijo in neredno menstru... 4.10.2006 18:19:43
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla Tudi jaz mislim,da ponovi test čez nekaj dni.Tudi jaz sem v pričakovanju ,nekje drugi teden. Ti pa zelim,da te kmalu obišče sreča in boš
|
|
RE: zanositev z epilepsijo in neredno menstru... 5.10.2006 1:30:13
|
|
|
|
tia01
|
Ok malo ste mi še vlile upanja, tako da ponovim test čez par dni, če še ne bo prej prišla na obisk. Marogica a ti že imaš otroka? Koliko je pa star? A je vse brez problema potekalo? Ker jaz folno (5mg) že jemljem 3 mesece, ker načrtujeva nosečnost, pa še nič. Koliko časa je pa trajalo da si zanosila? Sem bila pred tremi meseci pri svojem nevrologu, tako da mi je nekaj stvari že razložil, samo vedno je dobro slišati tudi kaj iz izkušenj. A otročiček je pa zdrav? To je pa ful lepo slišat. Napiši mi še kašno informacijo več. LP
|
|
|
|
RE: zanositev z epilepsijo in neredno menstru... 5.10.2006 7:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vem za mojo kolegico, ki ima ravno tako epil.Pred zanositvijo je začela jemati Folacin,kar je 10 kratna doza tifola, ker so ji tablete zniževale folate v krvi in še tri mes. po zanositvi ga je jemala, naprej do poroda pa samo še tifol.Z otrokom je vse ok, še prebrihten je, pa se hecamo da je na račun folacina . Tako da ni panike. Če te karkoli zanima se obrni na dr. Rudolfa v ljubljani na gin. klin. na oddelku genetike.tel.:01 4320024 in se naroči za posvet, pa srečno in sporoči kaj sta rešila.
|
|
|
|
RE: zanositev z epilepsijo in neredno menstru... 5.10.2006 8:03:37
|
|
|
|
Marogica
|
TIa 01, jaz ima dva otroka, stara 5,5 let in 21 mesecev. PRvič sem zanosila takoj, drugič po treh mesecih, pa sem že "stara" mama. PRvega sem imela pri 35.tih, drugega pri 38,5 letih. Tako,da epilepsija najbrž ne vpliva na samo zanositev. Oba otroka sta zdrava, nimaza epi, ta prvi je celo nadpovprečno inteligenten(pri 3 letih je bil na stopnji 5,5 letnega-sva bila pri otroškem psihologu, na pobudo vzgojiteljice, ki me je na to opozorila). Tako, da si, kar se tega tiče, lahko brez skrbi. TUdi poroda sta bila normalna, čeprav dolga(13 in 12 ur), brez napadov. Vendar pa sem tudi babice v porodni na mojo bolezen opozorila, da bi vedele, kako in kaj, če bi se kaj zgodilo. Katera zdravila pa jemlješ in koliko mg? Če te še kaj zanima, kakšne podrobnosti, me kontaktiraj na privat.(spodaj pri mojem nicku imaš napisano ZS-zasebno sporočilo, klikneš gor in piševa privat)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?