Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 3.10.2006 16:28:23
|
|
|
|
lelaval
|
Hvala za napoved. Nas že od včeraj popoldne prepihuje veter.
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 3.10.2006 16:28:30
|
|
|
|
ZARA
|
... Je rekla Spliš in postala svetovno znana meteorologinja.
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 3.10.2006 16:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Hrušci je pa velika nevarnost padanja hrušk, zato svetujejo nošenje čelad.
|
|
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 3.10.2006 16:32:08
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 3.10.2006 17:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja socna smo pa le imeli še danes,čeprav za jutri grdo kaže.Jugo kar močno piha,zato pa se je morje že dvignilo in po nekaterih nižje ležečih delih obale prestopilo breg.Edino kar me žalosti,da bodo padle temperature in ne bo več tako prijetno toplo,kot je bilo še do danes.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 3.10.2006 18:02:01 >
|
|
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 3.10.2006 20:12:30
|
|
|
|
anckabancka
|
Sem prav vesela vetra, ker se mi cunje super sušijo! Naslednje dni itak ne bo nič, ker bo dež...
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 3.10.2006 20:17:59
|
|
|
|
viv_
|
Jest sem pa prou vesela slabega vremena... Sem saj lahko doma in pospravljam in pripravljam za tamalo
|
|
|
|
RE: "Super" vreme danes in v prihod... 4.10.2006 8:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutroooo!!! Dežja in neviht za enkrat še ni,vsaj tu pri nas.Veter se je polegel. Edino čudo je,da je zelo toplo 23 stopinj ob sedmih zjutraj Pa včerajšni večer je bil tudi prijetno poleten,tako,da smo v kratkih rokavih poselai zunaj na vrtu.Saj vem,da je zadnje slovo toplega obdobja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?