|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup v tujini
3.10.2006 14:59:18   
mango
Ojla!

Sem čisto nova med vami, ki pričakuje v marcu novorojenčka. Zanimam se za nakup vozička, doslej sta prišla v ožji izbor Foppapedretti (ki je žal samo v Italiji) in Chicco. Zanima me kje v Avstriji; Celovcu ponujajo velik izbor vozičkov in če ima katera slabe/dobre izkušnje z njimi.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup v tujini
7.10.2006 13:44:41   
borovnička
Za Celovec ne vem, imajo pa vozičke v xxxlutz, Toys'r'us, Kika... Mi hodimo v šoping v Graz in v teh trgovinah sem vidla vozičke.

Pozdravčekuser posted image in čestitke nosečka user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu mango)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 15:44:35   
Sončka1
Midva sva kupila Chicco voziček kar pri nas, ker ni bistvene razlike, če prišteješ potne stroške ali poštnino; lahko je še pri nas celo cenejši. Jutri in v soboto imaš celo v BTC-ju BTC-jado in trgovina Chicco ima 15 % popust. Torej voziček, ki ima redno ceno 176.000 SIT, bo tako zdaj stal 147.900 SIT. Enak stane v Italiji 679 EUR! Tudi v Avstriji (Graz), kolikor sva gledala, ni neke bistvene razlike za Chicco.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 15:51:45   
škratek
Tudi mi smo kupili voziček Chicco (Trio S3) kar v Sloveniji. V Avstriji so cene enake kot pri nas, v Italiji pa so cenejši (sploh na spletni prodaji). Vendar je tako kot je napisala že ena zgoraj, če prišteješ ostale stroške, odšteješ popust si nekje na enake, pa še servis ima pri nas. Si pa malo bolj omejen z barvami. Za omenjen voziček so bile lani pri nas na voljo le tri barve, dočim jih je bilo v IT kolikor hočeš.

LPuser posted image

(odgovor članu mango)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Katero ime?
Februarka08

(82%)

(18%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!