Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TUDI MENE ZANIMA SOCIALNA POMOČ IN ŠTIPENDIJA 11.8.2004 11:02:41
|
|
|
|
žorž
|
Snezka, tukaj si lahko vse preberes in tudi sprintas obrazce (rabis Acrobate Abdobe Reader): http://www.sigov.si/mddsz/druzina/obrazci1.htm Sicer pa je najbolje, če pokličeš na Zavod za socialno delo, pa ti bodo vse razložili. (P.S. Starševsko nadomestilo=porodniška pripade tudi študentkam, brez skrbi; ni pa to nek blazen denar = ok. 40.000 sit; za otroški dodatek pa se upoštevajo dohodki obeh) LP
|
|
|
|
TUDI MENE ZANIMA SOCIALNA POMOČ IN ŠTIPENDIJA 18.8.2004 12:22:30
|
|
|
|
Komet
|
oj Štipendijo boš tudi dobila in daj takoj vlogo ko rodiš. Sam je odvisna od dohodkov vas treh.. Kdaj si pa začela planirat poroko? Jaz se prav zdaj ukvarjam s tem ali se poročiti pred ali po rojstvu otroka. Vsi mi pravijo, da je bolje prej, ker finančno ni skoraj nič boljš pa veliko manj je birokracije. V katerem mesecu pa si? Zanima me ali je veliko izbire nosečniških poročnih oblek in kje? Koliko boš dala za poročno obleko? hvala in lp
|
|
|
|
TUDI MENE ZANIMA SOCIALNA POMOČ IN ŠTIPENDIJA 20.8.2004 23:02:12
|
|
|
|
malena24
|
Snezka, ce hoces dobiti socialno pomoc, NI NUJNO, da si prijavljena na zavodu za zaposlovanje - borzi. Saj tudi tisti, ki niso na borzi, so lahko socialno ogrozeni, kajne? Sama sem samohranilka, studentka in prejemam tudi socialno pomoc. Vso sreco ti zelim, LP, :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?