Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nsveti kaj je noramlno in kaj ni 3.10.2006 14:34:56
|
|
|
|
blue sky
|
Živjo! Dobrodošla med nosečkami! Kaj je normalno in kaj ne, bi ti sama težko svetovala. Moji prvi znaki nosečnosti so se kazali kot špikanje v spodnjem delu trebuha, boleče in napete prsi, čuden kovinski okus v ustih, drugačno počutje kot ponavadi. Izcedka hvalabogu do zdaj (19 tednov) še nisem imela, ampak mislim, da je najbolje, da se o tem prepričaš pri svojem G, če je vse ok! Pa veliko sreče in veselo ti želim!!! Lp
|
|
|
|
RE: nsveti kaj je noramlno in kaj ni 3.10.2006 14:41:02
|
|
|
|
sisi80
|
Najprej čestitam. Očitno si res pričakovala nosečnost in se je tudi veselila. Veš, noseča si šele res nekaj dni, tako da poskušaj globoko zadihati in se umiriti. Ginekologu si naročena v 10. tednu, kar je čisto normalno, saj se zdaj ne bi še nič konkretnega videlo. Uživaj v začetku nosečnosti, lahko da ti bo zelo slabo ali pa nič. Lahko te špika in imaš občutek prihajajoče menstruacije ali pa ne. Lahko te bolijo prsi ali pa ne. Uživaj v vsaki bolečini. Pa lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: nsveti kaj je noramlno in kaj ni 3.10.2006 15:10:21
|
|
|
|
petraz
|
Čestitke!!! Kaj je noramlno in kaj ni, pa ti težko povem, saj je čisto odvisno od nosečnice. Pri meni so prisotne bolečine (tako je bilo tudi v prvi nosečnosti), drugih težav pa nimam...
|
|
|
|
RE: nsveti kaj je noramlno in kaj ni 3.10.2006 17:06:42
|
|
|
|
naja78
|
ej vse od naštetega. od nič znakov,do ogromnega bruhanja,špikanja,različnih izcedkov,pazi le da ne bo krvavitev....potem takoj urgenca na pregled nisi naročena nič prezgodaj,...počakaj da prideš vsaj v 7 teden,ko te lahk zagrabi miljon znakov v srečno, jaz nisem imela nobenga......
|
|
|
|
RE: nsveti kaj je noramlno in kaj ni 4.10.2006 8:49:04
|
|
|
|
najina pikica*
|
ČESTITKE res je od vsake nosačke različno,ene imajo veliko noseč. znakov,medtem ko druge skoraj ne vedo da so noseče!v prvih tednih sem čutila le rahlo špikanje v sp. delu trebuha,močan apetit,ter močan izcedek...šele okoli 10-11t mi je bilo malo slabo,ni omembe vredno...aja skor bi pozabila po 15t in dalje rast trebuščka
|
|
|
|
RE: nsveti kaj je noramlno in kaj ni 4.10.2006 13:17:52
|
|
|
|
bobek05
|
razen slabosti se bolj malo spomnim 1. tromesečja - zato pa se te toliko bolj (pri meni se je začela v 6t, trajala pa je nekje do 12t)... izcedek (rumenkast, prozoren...) sem imela bolj ali manj celo nosečnost, ampak le 1x rahlo vnetje (takrat sem dobila vaginalete Canesten) - torej je izcedek normalen, če ga ob tem ne spremlja srbenje, rdečica ali kak čuden vonj... kovinskega okusa v ustih se tudi jaz spomnim, ampak ne samo v 1. tromesečju bruhala sem zelo malo, je pa pri nekaterih zelo pogost pojav... v začetku nosečnosti (3t) sem 1 teden skoraj po cele dneve samo spala (cca. 16 ur na dan) - takrat sem v bistvu začela sumit, da se nekaj "dogaja"; sicer pa sem bila na splošno na začetku in na koncu precej utrujena (zlasti v 3. tromesečju) v 1. tromesečju sem bila tudi radiator - bila sem vroča kot in sredi zime (pri -15 ali -20 stopinjah), sem spala odkrita, pri skipanem oknu, moj mož pa je bil zraven mene skoraj ledena kocka (je malo manjkalo pa bi iz protesta šel spat v dnevno, ker ga je tako hudo zeblo, pa drugače sploh ni zmrzljiv človek) špikanje boš verjetno čutila bolj ali manj celo nosečnost (najmanj v 2. tromesečju, največ v 3.), ker se pač maternica razteguje in tega se kar navadi... razloga za paniko ni, če ni bolečina konstantna oz. ne popusti ne nekaj časa... aja, o mojem apetitu pa boljše da ti sploh ne razlagam, ampak pripravi se na obdobja ŽRETJA edini razlog za preplah je krvavitev - v tem primeru TAKOJ h G, drugače pa uživaj v nosečnosti in se pusti razvajat
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 4.10.2006 13:23:48 >
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?