|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nsveti kaj je noramlno in kaj ni
3.10.2006 14:10:31   
janapan
status: včeraj zagledala user posted image , noseča 4 tedne(od začetka zadnje m, saj tako štejejo a ne)
prvi pregled: naročena v 10.em tednu prvi teden v novembru(čez 6 tednov)
znaki: samo izostala user posted image  in rahle bolečine ali špikanje v trebuhu drugo nič

moje vpršanje: kaj je normalno v zgodnji nosečnosti

rjavkast izcedek?
špikanje?
prosim napišite mi kaj še...da ne bom po nepotrebnem panike zganjala

kaj pa ni normalno?

hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nsveti kaj je noramlno in kaj ni
3.10.2006 14:34:56   
blue sky
Živjo!

user posted image user posted image  Dobrodošla med nosečkami!

Kaj je normalno in kaj ne, bi ti sama težko svetovala. Moji prvi znaki nosečnosti so se kazali kot špikanje v spodnjem delu trebuha, boleče in napete prsi, čuden kovinski okus v ustih, drugačno počutje kot ponavadi. Izcedka hvalabogu do zdaj (19 tednov) še nisem imela, ampak mislim, da je najbolje, da se o tem prepričaš pri svojem G, če je vse ok! Pa veliko sreče in veselo user posted image ti želim!!!

Lp
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 14:41:02   
sisi80
Najprej čestitam. Očitno si res pričakovala nosečnost in se je tudi veselila. Veš, noseča si šele res nekaj dni, tako da poskušaj globoko zadihati in se umiriti. Ginekologu si naročena v 10. tednu, kar je čisto normalno, saj se zdaj ne bi še nič konkretnega videlo. Uživaj v začetku nosečnosti, lahko da ti bo zelo slabo ali pa nič. Lahko te špika in imaš občutek prihajajoče menstruacije ali pa ne. Lahko te bolijo prsi ali pa ne. Uživaj  v vsaki bolečini.
Pa lepo nosečnost.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 15:10:21   
petraz
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj je noramlno in kaj ni, pa ti težko povem, saj je čisto odvisno od nosečnice. Pri meni so prisotne bolečine (tako je bilo tudi v prvi nosečnosti), drugih težav pa nimam... user posted image user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 17:06:42   
naja78
ej vse od naštetega.
od nič znakov,do ogromnega bruhanja,špikanja,različnih izcedkov,pazi le da ne bo krvavitev....potem takoj urgenca na pregled nisi naročena nič prezgodaj,...počakaj da prideš vsaj v 7 teden,ko te lahk zagrabi miljon znakov v user posted image user posted image user posted image

srečno,

jaz nisem imela nobenga......

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2006 8:49:04   
najina pikica*
ČESTITKE
res je od vsake nosačke različno,ene imajo veliko noseč. znakov,medtem ko druge skoraj ne vedo da so noseče!v prvih tednih sem čutila le rahlo špikanje v sp. delu trebuha,močan apetit,ter močan izcedek...šele okoli 10-11t mi je bilo malo slabo,ni omembe vredno...aja skor bi pozabila po 15t  in dalje rast trebuščka user posted image  

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2006 13:17:52   
bobek05
razen slabosti se bolj malo spomnim 1. tromesečja - zato pa se te toliko bolj user posted image (pri meni se je začela v 6t, trajala pa je nekje do 12t)...

izcedek (rumenkast, prozoren...) sem imela bolj ali manj celo nosečnost, ampak le 1x rahlo vnetje (takrat sem dobila vaginalete Canesten) - torej je izcedek normalen, če ga ob tem ne spremlja srbenje, rdečica ali kak čuden vonj...

kovinskega okusa v ustih se tudi jaz spomnim, ampak ne samo v 1. tromesečju

bruhala sem zelo malo, je pa pri nekaterih zelo pogost pojav...

v začetku nosečnosti (3t) sem 1 teden skoraj po cele dneve samo spala (cca. 16 ur na dan) - takrat sem v bistvu začela sumit, da se nekaj "dogaja"; sicer pa sem bila na splošno na začetku in na koncu precej utrujena (zlasti v 3. tromesečju)

v 1. tromesečju sem bila tudi radiator - bila sem vroča kot user posted image in sredi zime (pri -15 ali -20 stopinjah), sem spala odkrita, pri skipanem oknu, moj mož pa je bil zraven mene skoraj ledena kocka user posted image (je malo manjkalo pa bi iz protesta šel spat v dnevno, ker ga je tako hudo zeblo, pa drugače sploh ni zmrzljiv človek)

špikanje boš verjetno čutila bolj ali manj celo nosečnost (najmanj v 2. tromesečju, največ v 3.), ker se pač maternica razteguje in tega se kar navadi... razloga za paniko ni, če ni bolečina konstantna oz. ne popusti ne nekaj časa...

aja, o mojem apetitu pa boljše da ti sploh ne razlagam, ampak pripravi se na obdobja ŽRETJA user posted image

edini razlog za preplah je krvavitev - v tem primeru TAKOJ h G, drugače pa uživaj v nosečnosti in se pusti razvajat user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 4.10.2006 13:23:48 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?