|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutranje oblačenje
3.10.2006 11:50:01   
EvaT
Moja hčera je letos začela hoditi v prvi razred (stara bo 6 let ).Vsako jutro,ko se je potrebno obleč, se ona spomne delat vse drugo kot pa obleč in umit.Tako da ji ničkolikokrat rečem, da naj se obleče in gre umit in zrihtat.Ponavadi tudi zmanjka časa,ker ji moram tolikokrat prigovarjat in stat zraven nje.Ali morda preveč zahtevam od nje? Ker včasih pa, če ima voljo, se pa vse sama uredi in obleče,brez ene same moje besede.Enako je kadar je treba nekaj ubogat: reče da bi rada pila, jaz ji pravim,da naj malo počaka,da bom šla iskat,pa pravi da bo kar tisto vodo pila ki je v hladilniku,jaz pa sem ji rekla da ne ker zelo kašlja,da naj samo malo počaka in ona gre naravnost v hladilnik. Tako je pri ničkoliko stvareh za katere ji jaz nasprotujem njenim željam.Prosim povejte kaj naj naredim.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutranje oblačenje
3.10.2006 12:10:09   
vesna.com
Kot bi zase govorila!Pri nas je isto seveda tudi pri oblačenju za ven,v trgovino...Jaz sem jo enkrat pustila doma ko še ni bla zrihtana čeprav sem ji 5x rekla,mi smo šli pa v trgovino.Sej mal je pomagal prav velik pa tud ne...Se mi zdi da gre tud hitreje če si zvečer sama pripravi tisto kar želi oblečt zjutraj.

(odgovor članu EvaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 12:38:01   
nejcko
Pri nas je podobna zadeva. Sin bo star 5 let, pa zjutraj vedno tako mečka (ali pa zvečer za obleči pidžamo), da se včasih vprašam, ali sem jaz malo čudna ali je z njim res kaj narobeuser posted image . Itak je na koncu vedno tako, da ga skoraj celega jaz oblečemuser posted image . Ma, saj vem - napaka!!!, ampak drugače bi vsak dan ravno do kosila v vrtec prišli.
Najbolj me razkači, ker mu vse lepo prištimam, on pa se najprej pol ure slači, ker ima tooooooooooooooooooooliko opravkov vmes, se mora malo za avtomobički igrat, potem bi še nujno kakšno knjigico pogledal, ali pa malo pil, pa jedel, pa kar nekaj skače ..., joj, men pa živci do plafona. Si končno sleče eno stvar, pa spet sto stvari vmes, pa malo mojega prigovarjanja, spodbujanja, moledovanja, vpitjaaa ... Za znoret, kje je šele faza oblačenja. Oblači se pa po istem postopku, torej počne sto stvari vmes in rezultat so narobe oblečene hlače ali spodnjice ali nogavice, skratkauser posted image V glavnem, največkrat primem jaz zadevo v roke in dokončam, torej ga slečem in oblečem.

Včasih pa tuid jaz znorim, sem tudi že šla iz stanovanja - ja takrat pa je bil v 5 sekundah oblečen. Samo je bilo zraven obilo joka, kričanja, vpitja ... mah, ful energije gre pri vsem tem in mojih živcev.

Zdaj mu pomagam pri oblačenju, pa čeprav vem, da zna sam, vem pa tudi, da ga malo ljubosumje daje, ker pač tamalo oblačim in potem bi se še on malo razvajal.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 22:20:55   
sanasan
uf, pri nas je pa še pri 12-ih tako user posted image
včasih si moram kar kako mantro mrmrat, da ne ponorimuser posted image
včasih pomaga le prepoved računalnika ali housearest...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 21:05:46   
tažana
naj povem eno zanimivo situacijo od prejšnega tedna.

v vrtcu se je ena gospodična (3 leta) odločila, da bom jest ji obula copate. nekaj časa sem jo prosila ona pa je vztrajno ponavljala da naj jaz obujem copate.
ko se je hotela it igrat sem ji pač rekla da se bosa ne bo mogla igrat. potem je nekaj jokcat začela ampak sem vztrajala da sedi zraven njenih nesrečnih copat.
ko  je še vedno vztrajala naj jih obujem jaz pa sem sezula svoje copate in nataknila njeneuser posted image .
seveda ni bilo hujšega. jest pa sem jo samo vprašala, če mi ni rekla naj jih jest obujem. zraven ji še razložim, da imam pač tako navado da sebe sama oblačim, tako velikih otrok pa ponavadi ne, ker že sami znajo. šeenkart se ji opravičim za pomoto in jo vprašam, če bo svoje copate raje imela na svojih nogah.

tako sva rešili problemuser posted image .

kaj pa če ga pol ure prej zbudiš ti pojdi pa nazaj v posteljo. pa mu reci da se ti pač hitro oblečeš pa ti ni treba tako zgodaj vstajat. če pa bi se on rad igral ga pa lahko že sredi noči zbudiš? samo predlog user posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.