|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZIMSKA VREČA
3.10.2006 8:52:42   
NANA123
KAJ MENITE ALI SE SPLAČA KUPITI ZIMSKO VREČO ZA VOZIČEK ALI SPLOH PRIDE V POŠTEV  NANA123
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZIMSKA VREČA
3.10.2006 8:58:23   
crci06
Mi jo imamo, ker nimamo globoke košare... (Freestyle 3XL)
tako so nam svetovali: eno ali drugo...
Kako se obnese? Še ne vem, še čakamo, v zimsko vrečo bo šel novorojenček.
__
Prosim pa, če lahko razširim tvoje vprašanje..

kako je dojenček oblečen v zimski vreči?
Ravno včeraj sem to razmišljala... Bundice verjetno ne rabi - ima vrečo.
"odraslim" nam svetujejo biti samo v spodnjem perilu v spalni vreči...

Kaj pa za dojenčka za ven v zimski vreči?

Hvala!

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 9:17:10   
Anonimen
Ja, ful se splača in pride v poštev 2 sezoni.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 9:19:48   
fricka
Brez nje v hudi zimi skoraj ne moreš ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 9:27:07   
crci06
in koliko je otrok oblečen v zimski vreči?

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2006 9:54:55   
L & L
Zimska vreča je zakon, mi smo jo full nucal pri prvem pa jo bom zdej pri drugem tut. Not je biu pa oblečen, če je blo ful mraz tut v kombinizon. Otrok je v vozičku večinoma pri miru ne hodi da bi sam sebe greu, se pravi če je pri miru ga lahko hitreje začne zebst. Drugač pa kakšen velurček, al pa kej podobnega, nikakor pa ne samo bodi in žabice, saj je le to pozimi v uporabi.
Zdej pri ta malem jo bom po moje kupla tudi za v lupinico če ne bo predraga.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2006 11:00:39   
dskubin
Naš po 1. mesecu (ko še itak nismo hodili ven) ni maral trde lupinice (še dobro, da smo jo meli izposojeno in je nismo kupili), zato je bila vreča zakon. Imeli smo pa od ABC designa, ki se čisto gor zapre, tako da kombinezona nismo meli spodaj, samo debelejše hlače in jaknico ali jopo, razen če smo vedeli, da bomo več ur zunaj, potem pa smo oblekli bundico ali kombinezonček. Ker otrok se itak nič ne premika notri. Zelo pa je prišla prav doma, ko smo se sprehajali do none ali tete, ali pa do avta, da nam ga ni bilo treba v kombinezonček vtikat. Samo odpreš vrečo, ga položiš notri, pokriješ čez glavo in šibaš. Zakon!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2006 11:08:18   
SaaS
Jaz si sploh ne predstavljam, da je ne bi imela. Nisem kupovačla košare za voziček in sem uporabljala le zimsko vrečo.
Prvi je bil rojen novembra in je bila v uporabi celo zimo in nato še drugo zimo, ko je bil star 1 leto.
Zdaj drugi bo pa pozimi star pol leta in verjetno bo prav prišla še celo drugo leto pri letu in pol.

Kako je bil pa oblečen, je pa odvisno od mraza. V hudem mrazu pozimi sem ga normalno toplo oblekla, ali kompletek iz flisa ali zimski pajacek. Potem pa sem ga dala v vrečo, namesto, da bi ga pokrivala z dekco, kot verjetno to delaš, če nimaš vreče.
So pa tudi pozimi topli dnevi, ko se sonček prijetno upre in je na sončku prav vroče. Temu primerno ga seveda tudi oblečeš. ali pač odpneš vrečo..

Vsekakor priporočam, predvsem če nimaš košare.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.