Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 12:20:38
copka
nimam zelenega palca, ampak zaenkrat moje rozice kar lepo uspevajo- zalivam jih ko se spomnim. Imam 2 vijolici (zalivam enkrat na teden), potem eno, kjer pise da se imenuje zamioculcas-zamiifolia (kako je po slov. ne vem) tudi 1-2x na teden-s temi rozami res nimam problemov.
z ostalimi se pa se spoznavamo ( enkrat so prevec zalite , enkrat pa premalo )
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 13:06:07
Tejči
Jaz imam različne palme in so vse super enostavne..zalijem jih takrat, ko vidim, da so že skoraj izsušene..ampak so še vedno full lepe in kar poganjajo nove listke
RE: Nezahtevne rože za stanovanje 2.10.2006 13:56:37
lelaval
Mislim, da so "platifl" ali nekaj takega - ki imajo bele vetove, - so zelo nezahtevne in večkrat letno bogato cvetijo - prav tako hibiskusi.Ali pa juke (kot npr. drevo življenja). Prav tako tudi kaktusi niso zahtevni (sploh, če jih pozabiš zalit ).Počasi bodo v prodaji tudi božične zvezde. Jaz jih obožujem - kupim si jih vseh barv in mi cvetijo do konca avgusta. Pa uživaj ob rožicah.