Shania
|
Takole je, jaz sem čisto iskrena pri odgovorih, zato ti povem, da je nege dlake OGROMNO na potenco z OGROMNO! Res, lahko si predstavljaš, da jo je veliko, pa ti garantiram, da si še vedno predstavljaš premalo. Jaz sem se veliko pogovarjala z bodočimi kupci, ki so se tako ali drugače obračali name, pa sem vedno povedala glede nege, tako kot sem tebi, pa so potem, ko so štirinožca imeli doma priznali, da si vseeno niso zamišljali, da je pa TOLIKO nege. Na žalost je zato, večina Maltežanov, ki jih vidiš postriženih. Če so postriženi je malo lažje. Če pa ga pustiš dolgodlakega, pa to pomeni česanje vsak dan, če kakšen dan izpustiš, se ti to hitro pozna ob naslednjem česanju , potem umivanje in čiščenje okic dnevno (lahko tudi 2x dnevno...) pa kopanju na 14 dni, potem pa še tisto standardno - striženje krempeljčkov, striženje dlake med blaznicami, puljenje dlak iz ušeskov...(to seveda ne dnevno). So pa Maltežani IZJMENO, ampak res izjemno navezani na dom in družino. Ko prideš domov se mu utrga. Dobesedno. Celotno veselje potencirajo do nemogočega. Sicer ne vem, koliko so stari vaši otroci, velja pa opozoriti, da so Maltežani dejansko tako krhki (kakršenkoli "močnejši dotik" res ne pride v poštev), kot izgledajo. Si izjemne dušice...ki potrebujejo veliko pozornosti. Če te še karkoli zanima ti z veseljem odgovorim lp, Shania