dskubin
|
Ne preveč kupovat, ker ti bojo prinesli in pol dokupiš, kar ti manjka! Pa ne št. 50, ker če ne boš mela nedonošenčka, je že premajhno. Tudi 56 hitro prerasejo (al pa je že premajhno - če se rodi otrok s 55 cm in 4500 g, lahko oblečeš enkrat in ko pride s pranja, lahko samo daš naprej), no razen od H&M so malo večje številke. Jaz sem res porabla največ bodyjev, teh se mi zdi ni nikoli preveč, ker preden nabereš za 1 stroj cunjic,.. Še dobro, da imamo sušilca - aja, pa še to, če boš sušila v sušilcu, pol pa definitivno kakšno številko večje vzemi, ker se stisne! Aja, pa plenic se mi zdi tudi da je boljš, da jih maš več. Sej tudi če se sproti pere, pa se mi kdaj ni dalo takoj zlikat, pa je takoj teh 25 premalo (1 za čez pampersko pri povijanju (oziroma 2, če moraš povijat široko), malo ven uide mimo plenice, pa zamenjaš, pa eno za dojenčka brisat, pa eno za v brisačo po kopanju, pa eno za čez ramo, pa recimo, da ti jo mal pobruha, pa ene dve maš v torbi za ven, pa eno pod glavo v vozičku, pa eno v posteljci,.. - zdej pa preštej, kol jih lahko spucaš v dnevu in to pri otroku, ki ne poliva).
|