|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poskus sprave
2.10.2006 19:07:36   
dory
100 ljudi 100 cudi...ce ona nima interesa, zakaj bi lezla ti vanjo in jo obremenjevala z necim,cesar ona ocitno noce...zivi in pusti ziveti...pa kukr kol ze je :)

(odgovor članu Fani.M)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
2.10.2006 20:47:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
2.10.2006 23:31:07   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Izgleda, kakor da ona živi samo zato, da hodi za mano in kritizira vsak moj vdih in izdih. Če bi bilo po njeno, bi bilo najbolje, če jaz izdihnem dokončno. user posted image  Saj bi, ampak ne tako, da niti razloga ne vem. user posted image  Sere pa tut za hrbtom, ja. tut. user posted image  Pa spet ne vem, zakaj.

Imam občutek, kot da morda sploh ni problem v tebi, temveč v njej sami. Če ima probleme sama s sabo, se verjetno bolje počuti, če ima nekega 'grešnega kozla', na katerega lahko stresa svoj gnev in nezadovoljstvo..na ta način kao sebe 'povzdigne' in se počuti bolje. Bolano, ampak to dela ogroooomno ljudi.
Morda niti nisi edini človek, s katerim to počne.

Druga varianta je ta, da enostavno nista na isti valovni dolžini...no, ona ne s tabo..pa kaj, svet se vrti naprejuser posted image

Temo si napačno naslovila 'poskus sprave'...do sprave lahko pride le med osebama, ki se med seboj skregata (sta se?) in ki imata obojestranski interes, da spor zgladita (niti enostranska želja ne pomaga..).

Tako da...nikar se ne obremenjuj z njo..vem, da se ti zdi krivično in nefer, da te že a priori po svoje popredalčka, čeprav te niti ne pozna.. Bodi vljudna, da vsakodnevni stiki ne bodo muka, druži se pa raje s prijetnejšimi ljudi.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.10.2006 8:32:31   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Tale stavek mi je pa mal tk tk
Kdor se že vnaprej odloči, da koga ne bo maral, sam izgublja.

Mislim, a se ljudje res vnaprej odločajo, da koga ne marajo? Recimo srečaš 5 ljudi in si rečeš tega bom maral, tega tudi, tega pa ne user posted image
Pa saj je čist preprosto, nekdo ti je simpatičen, nekdo mal manj, nekoga pa (iz kakršnihkoli razlogov že) pač ne prenašaš. In da bi takšen antipatico še rinil v tebe zakaj nočeš bit njegov prijatelj? Pa sej smo ja odrasli, no. Ali ne?

Žal so mnogi ljudje samo otroci v odraslih telesih. In so v mnogih primerih veliko bolj zlobni kot otroci. Zaradi svoje nevednosti in ker se počutijo močnejše, če pripadajo neki skupini, ki tepta določene osebke.

Naj razložim, kaj sem mislila s stavkom: "Kdor se že vnaprej odloča, da koga ne bo maral, sam izgublja."
Da, žal se ljudje mnogokrat že vnaprej odločijo, da koga ne bodo sprejeli, ne bodo marali. To se mi je v mojem življenju velikokrat potrdilo.
Primer: na nekem srečanju se nas je zbralo nekaj podobno mislečih ljudi - imeli smo nek skupni interes. Moja sodelovka - organizatorka tega srečanja mi je vse po vrsti predstavila, nato pa mi še zasebno zaupala, kakšen je kdo. O vsakem je imela kaj lepega povedati, o eni pa je povedala le slabe reči. Vendar je tista oseba, o kateri ni povedala nič lepega takoj pritegnila mojo pozornost. Po srečanju sva se začeli pogovarjati in sva že tistikrat govorili skoraj eno uro in kmalu postali prijateljici. Ugotovila sem namreč, da ničesar, kar je moja sodelovka o njej povedala, ne drži. Ta ženska je eno najbolj inteligentnih bitij, kar jih poznam. Očitno je to šlo v nos drugim. To sem sodelovki kasneje povedala in mi je rekla: "Oprosti, jaz je nisem poznala. Tako se je govorilo o njej."
Nekdo si je nekaj namislil, ker mu pri njej nekaj ni bilo všeč in razširil takšne laži o njej naokoli. In seveda te laži, ki so od ust do ust postajale še hujše, so popolnoma izkrivile podobo o njej. In ljudje so se že vnaprej odločili, da je ne bodo marali. Tako lepo je opravljati druge, da s tem povzdigujemo sebe (kako smo mi boljši), resnice pa raje ne preverjamo, saj se potem ne moremo več primerjati z drugimi in se imeti za nekaj več.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.10.2006 12:20:42   
Nixxon

Izgleda, kakor da ona živi samo zato, da hodi za mano in kritizira vsak moj vdih in izdih. Če bi bilo po njeno, bi bilo najbolje, če jaz izdihnem dokončno. user posted image  Saj bi, ampak ne tako, da niti razloga ne vem. user posted image  Sere pa tut za hrbtom, ja. tut. user posted image  Pa spet ne vem, zakaj.

Ej takih prijateljev ne rabiš. Dvomim da je neizogibna (izjema, če ti je tašča, mama, snaha,...), pa še takrat je izvedljivo.

Sam sem tudi imel kolegico s katero sva bila zelo velika prijatelja. Potem jo je nekaj pičilo in je kar nekaj šimfala čez mene. Enkrat sem ji v javnosti, med prijatelji, povedal kar ji gre (ubistvu sem ji povedal zelo malo, no, je še materiala) in je to bilo to. Nisva se videla že par let in mi je čisto ok tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.10.2006 13:40:18   
Anonimen
To pa res ni nič takega. Prej ko se boš sprijaznila, bolje bo.

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.10.2006 18:02:46   
karmy
čuj teta, ne moreš bit vsem všeč (tudi tistim k hočeš bit všeč) pa če se po trpalnicah mečeš okol njihuser posted image user posted image pa se mi zdi da to da te ne jebe 5 postov, ti je še toliko bolj zanimivauser posted image user posted image u resnici ne bi rada bla njena prijateljca, ampak te firbec takkk matra kaj jo moti na teb, da greš no matter what (ne izbiraš sredstev) da prideš do te ugotovitve... nema smisla...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.10.2006 20:53:35   
CIPRESA

Bistvo: ne pozna me in ne mara me. Jaz ne vem, zakaj.

Kerensa kako pa veš da te ne mara?????? A samo zato ker nima istih pogledov in istega razmišljanja kot tiuser posted image ker ti je dala vedeti da tvoja dejanja njej niso všeč???? Zato naj te nebi maralauser posted image user posted image user posted image
Uf koliko ljudi potemtakem jaz ne maram ali obratnouser posted image

Tako kot se ti le zdi da je ona fejst ženska tako se ti lahko tudi samo zdi da te ne mara, nimaš pa pojma kaj si ona misli.

Je pa čisto normalno da si o nekom ki pove še št. spodnjih gat ali kolikokrat je šel srat na dan ustvarimo svoje mišljenje..........enim si všeč drugim nisi, kaj je to kaj takegauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.10.2006 0:49:37   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

To pa res ni nič takega. Prej ko se boš sprijaznila, bolje bo.

točno tako user posted image  

ne vem zakaj si tako obupno želiš, da bi te ta oseba marala - te pač ne mara in pika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.10.2006 20:04:29   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
ne vem zakaj si tako obupno želiš, da bi te ta oseba marala - te pač ne mara in pika...

...In vejica user posted image  ej, zdej pa obvladam to igrico user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.10.2006 20:19:37   
Anonimen
sej včasih res kakšno hudo prijaviš in včasih človeka to odbije.

Moram priznati, da sem si tudi jaz ustvarila določeno mnenje o tebi. Nekatere stvari so mi všeč, druge me pa odbijejo.

Dvomim, da bi si jaz želela biti tvoja prijateljica...

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
10.10.2006 20:21:10   
Anonimen
Ni panike, anonimna. Tudi jaz za prijatelje ne želim imeti ljudi, ki dvomijo o tem, ali bi sploh bili moji prijatelji. Torej so najina "čustva" obojestranska. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
10.10.2006 20:33:13   
mama54
sej včasih res kakšno hudo prijaviš in včasih človeka to odbije.

Moram priznati, da sem si tudi jaz ustvarila določeno mnenje o tebi. Nekatere stvari so mi všeč, druge me pa odbijejo.

Dvomim, da bi si jaz želela biti tvoja prijateljica...
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj zato ni potrebno biti anonimna.Meni so všeč ljudje,kateri so iskreni in ti povedo v obraz kar imajo.Samo žal je takih danes zelo malo.Zato pa mi je Kerensa všeč,pove kar misli brez skrivanja.Zato pa Kerensa,ko pridem na vaš konec te častim z
user posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.10.2006 21:30:15   
Anonimen
KERENSA, če pa si ne želiš takih prijateljev, ki dvomijo v prijateljstvo s teboj, zakaj pa si potem obupno želiš biti prijateljica z nekom, ki ti očitno pokaže, da ji ni do tegauser posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
10.10.2006 21:30:58   
Anonimen
user posted image  Z veseljem, mama. user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
10.10.2006 23:49:58   
mama54
user posted image user posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.10.2006 12:04:07   
igralka
Joj no, pač te nekdo ne mara, najbrž ni edina. Pa kaj pol, a bo konec sveta? Tisto, kar imaš z njo za opravit, optavi na brzino in z distance in ne obremenjuj se.
Druži se s tistimi, ki te imajo radi, pa bo.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?