bobek05
|
Pri nas je polna cena nekaj čez 100 jurjev. V vrtec mu na 3 dni približno nesem 15 plenic (previjajo jih 3x na dan oz. po potrebi - če se pokaka). Bi jih nesla več, ampak v omarici ni dovolj prostora. Na začetku sta vzgojiteljici sami rekli, da če želimo, da se otroci po obroku obrišejo, da naj starši prinesemo papirnate serviete in z možem sva takoj kupila en velik paket (vsi starši smo se strinjali s tem). Potem ta debelejše serviete (večslojne) razrežeta, ker mali toliko ne rabijo in jim dolgo ostane... Mislim, da še kar nekaj časa ne bova prišla spet na vrsto za serviete, pa tudi če, meni tistih 700 ali 800 sit za en velik paket servietov ni škoda dat... Mali me je danes presenetil, ko mu je dedek pri kosilu rekel, da naj se obriše s servieto in mali jo je prilej in se začel lepo brisat. Sem skoraj pozabla usta zapret. Saj nihče ni verjel, da se bo - jaz sem bila prepričana, da jo bo vrgel na tla... Tak da poleg tega, da je čist, se je celo naučil higiene, pa je šele 1 mesec v vrtcu. Papirnatih robčkov nihče ni omenjal... Verjetno jim brišeta svečke kar s servieti. Kar se pa vlažnih robčkov za ritko tiče - jaz sem pred 1 m prinesla 1 škatlo. Sem pa opazila, da so jo vse mamice katere otroke je treba še previjat in da imata takšen sistem, da eno odpreta, jo porabita in potem odpreta drugo, ker res nima smisla, da bi za vsakega uporabljali svoje vlaž. robčke. Je pa njegova krema za ritko samo njegova. In kot je Marogica rekla, da za denar, ki ga plačamo, nudijo varstvo, prehrano in vzgojo.