|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Držite pesti!!
1.10.2006 22:40:41   
Petraa
Za mladička starega 1 mesec.Namreč je podhlajen in podhranjen.
trenutno je pri meni.
Hraniti ga moram na vsake 2 uri,greti z termoforjem in seveda crkljati.Kot da imam zopet novorojenčka doma.
srček ima slab,veterinarji predvidevajo,zato ker ni jedel in ker ima telesno temparaturo samo 34 stopinj,mogel bi jo pa imeti najmanj 37.
če jutri ne bo boljše,se ga mora uspavati,da ne bo trpel user posted image
jaz srčno upam,da mi bo uspelo in sem pripravjena žrtvovati eno noč brez spanja za njega.
zjutraj ob 11 smo naročeni,da vidimo kako je
držite pesti,da mi bo uspelouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Držite pesti!!
1.10.2006 22:45:54   
Twetty
????Čigavega mladička?

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2006 22:55:24   
Petraa
Saj je vseeno čigav je.
Je bolan in ga bom poskusila rešiti.
me samo nekaj zanima če katera ve.nahranit ga moram na vsake 2 uri in to 60 ml,ampak prej sem mu dala samo cca 30 ml in je po pol ure kar nekaj bruhnil ven.To pomeni da sem mu preveč dala kar takoj a ne??
bi bilo treba malce manj dajati mleka in ne 60 ml,kot piše v navodilih

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2006 23:13:54   
Twetty
Pa kaj je to muc,kuža,zajec???Ja itk,če bruha lahk da je tak podhranjen da je preveč.Mi smo našli par dni staro muco pa smo jo spravli k seb.Mogoče še ne zna požirait zato bruha?Daj mu malo pa pomalo,Če bruha mu lahk škoduje.Uboga živalca,gotovo se zelo boriuser posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2006 23:29:33   
Petraa
Se opravičujem,ampak sem vsa iz sebe.
je pasji mladiček.
sem kupila pravo mleko za pasje mladiče ( malce već kot 3 .000 sit stane user posted image )in pa notri je steklenička (izgleda kot otroška ) in pa cuclji,ampak iz cuclja ne zna očitno.zato mu dajem iz brizge.Sedaj sem mu zopet dala jest,sem naredila 40 ml in je pojel  cca 20 ml in zopet malce bruhal.tako da mu bom malo -pomalo dajala.
fora je v tem,ker je vetrinarka rekla,da če se mu do jutri ne uredi telesna temparatura da je boljše da se ga da uspavati user posted image .Ona mu je dala glukozo še

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2006 23:41:31   
Twetty
JOJuser posted image Ne smeš mu preveč želodčko obremenit,bolš premalo kot preveč!Ubogi dojenček.Kak si ga pa našla?Pa ti si mogla kupit mleko?Morali bi ti ga dati,ker je to najdena  živalca.Držim pesti,res!!!!Ti bo ratalo,ker se trudiš in on to čuti.Ga boš obdržala,če preživi?Ko bruha se napenja in to ni ok.Saj bo...upam s teboj.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2006 23:43:05   
Twetty
Naredla boš kar se da,če pa ga boš morala uspavati,vedi da je bolje tako.Bolš kot da trpi,ne?

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2006 23:44:28   
nejcko
Močno stiskam pesti za malo bitjece!user posted image

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2006 23:48:40   
KODA
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa javi jutri,kako je z njim.

< Sporočilo je popravil KODA -- 1.10.2006 23:51:39 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2006 23:49:24   
Twetty
Petraa,napiš mi jutri Z.S,da bom vedela kak si uredila.Doma nimam rač zato ne vem kdaj bom spet na rr-ju.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2006 23:51:40   
Petraa
Nisem ga našla.Je od sorodnikov.
Včeraj je bil še živahen in vse.Dobro da smo danes šli na obisk,saj drugače bi umrl.Pri pasjih mladičkih žal ne moreš nadzorovat koliko in če sploh česa pojedo.drugi mladiček je pa ok,tako da ne vem.Mogoče ga je sestrica vedno odrivala stran al neki.ne vem..
Morala sem ga vzet od njegove mamice,ker tam ni veterinarske in sem ga peljala sem k nam.Pa tudi ga hranit oni ne morejo na 2 ur,ker delajo skoraj ves dan.
najrajši ga ne bi dala uspavati,a vem da če ne bo boljše ga bom dala.
vsaj je malo že pri močeh,ker je jokal,prej je bil samo tiho in se ni premikal,kot da je mrtev.
Sedaj pa joka da pogreša mamico user posted image
vedno ko on zajoka,zajoka tudi moj sin .sem morala v dnevno sobo z mladičem,tako da se vsaj sin naspi

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2006 0:03:22   
Petraa
Twetty dala sem mu prvič toliko koliko mi je veterinarka rekla da mu dam.Ampak vidim da mu je res preveč.
saj ne moreš kar naenkrat sestradanemu mladičku dati toliko hrane,da je želodček poln do vrha.
saj veš rajši na začetku ubogam veterinarko kot pa da bi na svojo roko kaj naredila.si ne bi nikoli oprostila,da zaradi moje kakšne napake umre
Vam javim.
zjutraj greva prvo na kavico,potem pa k veterinarki.jaz bom kavico spila,on pa svoje mleko.
jaz mislim,da jo bom potrebovala glede na to da ne bom nič spala .
vam javim jutri upam,da veselo novico

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2006 0:43:23   
Petraa
sporočam,da je žal za vedno zaspal pred 5 minutami.
očitno njegovo malo telo tega napora ni zdržalo,kljub mojim naporom mi ni uspelo user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2006 7:16:15   
Anonimen
Ja ubošček majceni, no.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2006 7:31:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.10.2006 9:33:25   
Shania
Na žalost sem temo videla šele sedaj...bogi mišekuser posted image

Petraa, lepo da ste se potrudili zanj. Žal mu ni uspelo...user posted image user posted image

Smem vprašat, kaj je bilo? Vaši prijatelji so imeli leglo, ali kako?

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.10.2006 12:50:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shania)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2006 13:19:38   
Petraa
Meni je še najbolj žal,saj sem bila prepričana ,da mi bo uspelo.Zanj sem bila pripravljena žrtvovati več tednov ne spanja kljub majhnemu otroku,samo da bi živel še naprej.
danes imam pri srcu takšen težek občutek,kot da imam kamne obešena na srce user posted image

me zanima  ali lahko kako se veterinarjem pomaga,če dobijo na svojo kliniko kakšne takšne majhne pse-mačke,ki jih moraš hraniti na 2 ure,masirati trebušček po vsaki jedi??
namreč jaz bi kakšnega vzela k sebi domov in ga hranila,negovala dokler se ne bi postavil na noge

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?