|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je normalno?
1.10.2006 16:06:41   
mtina
Prosim za nasvet. Prebrala sem že dovolj, a vseeno ne najdem popolnega odgovora.  user posted image

Sem dopolnila 37. teden in mi zadnja dva dneva trebuh velikokrat otrdi, spodaj me tudi špika. Niti ne vem kolikorat se na dan to ponovi, ker se prevečkrat. Ko mi trebuh otrdi, tudi težje diham. Sicer imam pregled šele v sredo, ali se vam zdi, da bi se morala it prej pokazat?  user posted image

Res je, da me niti ne skrbi, če grem prej rodit, saj je nevarnost mimo, a vseeno bi rada vedela, če je to pogosto otrdevanje normalno proti koncu?

Hvala za odgovore.

Tina

Sonce!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je normalno?
1.10.2006 16:07:28   
Anonimen
Čist normaln. user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2006 16:09:02   
Anonimen
Ja, normalno, pa kakšen magnezij več popij.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2006 18:10:12   
najina pikica*
nobene panike to je normalno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2006 18:59:48   
naja78
hej oktkoberka!mtina!

veš kaj ti bom rekla,normalno je,ja!maternica vadi za iztis user posted image !če je moteče pij magnezij(pa ne un kupljen v vsaki štacun-kupi MAGNESOL v lekarni ,lahk jih popiješ tam okol2-3 na dan),samo mislim da bodo ti popadki-lažni vsak dan bolj pogosti,...tako da moje mnenje je,da lahk počakaš do srede!če te vmes prime,pa rodit.......user posted image user posted image

še to....mene skrbi,ker sploh nič nimam......nobene otrditve trebuha.......pa pravjo,da jih ene nimajo.....user posted image user posted image me pa samo špika uspod in meni je G rekel da so to popadki,ne še pravi,samo tisti,ki delajo priprave na porod!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2006 18:27:58   
mtina
Torej ni panike.

Hvala za odgovore.

LP, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?