|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki -bolečineKAJ?,Umivanje štirk
1.10.2006 11:01:34   
Anonimen
Mene zanima ali se na slovenskem trgu dobi kaj druga za bolečine, kot je calgel???

In zanima me kakšno tehniko izbrete za mnu umijete tiste bolj zadnje zobke, štirke itd..Jaz sem mu sprednje vedno tako,da sem mu dala prst v usta da ni moral grist in zapret ustik, zdaj pa žal to več ne gre, ker je polno zobkovuser posted image user posted image HELP!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki -bolečineKAJ?,Umivanje štirk
1.10.2006 13:08:27   
Antigona
Proti bolečinam jaz uporabljam Gengigel Baby, vendar žalni na voljo v vseh lekarnah. No, na Vrhniki ga nimajo, kupila pa sem ga v Lekarni v Murgle Centru (Ljubljana).

JAz mu štirice ščetkam čisto normalno z zobno ščetko, včasih malo manj, včasih malo bolj, odvisno koliko pusti. Je pa tako, da sva z dragim nekajkrat naredila tako, da si je zobe umival tudi eden od naju, drugi je pa Žanu krtačil zobke, da je videl kako to gre.... Seveda mu potem pustim, da si jih podrgne tudi sam in tega je zelo vesel...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2006 13:24:12   
trinca
Jaz dajem svoji deklici homeopatske kroglice (100% rastlinske) in ji pomagajo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2006 13:32:40   
Lejči
Nina nana, dobi se tudi dentinox ali dentimax (nekaj takega) gel za lajšanje bolečin pri rasti zobkov, imajo pa ga v Muellerju. koliko je pa učinkovit, ti na žalost ne znam povedat.
pri umivanju zadnjih zobkov pa imam tudi jaz težave, tako da bi tudi meni kakšn nasvet prav prišel...user posted image
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2006 13:42:05   
bobek05
Dentinox (kapljice) je isto kot calgel, le da je gel boljši, ker istočasno še hladi... Jaz našemu dajem tudi homeopatske kroglice (iz Avstrije), je bilo pa včeraj ponoči tako hudo (je precej jokal in skoraj uničil dudo od drgnjenja), da sem mu morala dat Daleron - potem je zaspal kot ubit... Se mi revček res smili zdaj ko mu grejo ti odzadaj ven. user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2006 13:46:12   
bobek05
Za umivanje zobkov pa mi uporabljamo zvijačo. Kao si naprej jaz umivam in potem hitro njemu malo po eni strani gor in dol, potem pa spet malo jaz ali pa če je ati zraven še on kao si krtači, potem pa še drugo stran... Potem običajno hoče še sam in se malo igra.

Mu pa umivam zobke med kopanjem oz. umivanjem.

Zobozdravnica je rekla, da ni treba otroku pol ure glodat zobkov, ampak le toliko da se navadijo na ščetko v ustih. Je dovolj, če mu malo potegneš gor, dol na vsaki strani in od spredaj.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2006 22:02:49   
bajsek
Čav!

Tud mi imamo trenutno težave z zobki. Jst mu s calgelom mažm, pa ni glih kašnga velikega učinka!
Me pa zanima neki druzga - a so se pri katerem od vaših malčkov kot sopotnik pri rasti zobkov pojavljale rdeče pike po telesu??
Mi jih imamo (mi je dle kapnl, da vedno takrat ko gredo zobki vn). Pediatrinja je rekla, da ima neko alergijo (ne na hrano), ampak ga ni nič na teste dala! A je možno?!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2006 7:55:26   
maja8la
Drage mamice!

Jaz sem svoji hčeri kupila takšno zobno ščetko, ki si jaz nataknem na kazalec in ji ga dam v usta ter ji umijem zobe. Ta ščetka se tobi v lekarni in stane okol 700 sit.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?