Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je s pasom pri avtosedežih od 15-36 kg? 30.9.2006 13:57:02
|
|
|
|
vesna.com
|
Kupiš trikotnik za spredaj,da spneš pas.Je res super in še pas ne tišči.Jaz sem ga kupila v eni trg. z avtomaterialom,ker ga v BC ravno niso meli.Drugač ga majo tud tam.
|
|
|
|
RE: Kako je s pasom pri avtosedežih od 15-36 kg? 30.9.2006 13:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je otrok dovolj velik, ne more nikamor zlesti. Itak mu pa en del pasu pride še pod trebuh.
|
|
|
|
RE: Kako je s pasom pri avtosedežih od 15-36 kg? 1.10.2006 12:31:22
|
|
|
|
frutka_
|
Skutica če želiš lahko demonstrirata v mojem avtu, ker imamo taveliki sedež, Concord Lift Evo (?). V glavnem pri nas ni problem v pasu, da bi zlezel pod njega temveč je težava nastala, ker se je parkrat sam odpasal. Z roko namreč doseže pas in ga "izklopi".
|
|
|
|
RE: Kako je s pasom pri avtosedežih od 15-36 kg? 1.10.2006 15:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, hvala, Frutka! (Tudi v imenu Urške in Adama Jankota!)
|
|
|
|
RE: Kako je s pasom pri avtosedežih od 15-36 kg? 1.10.2006 19:48:40
|
|
|
|
frutka_
|
OK se slišiva pa demonstrirava!
|
|
|
|
RE: Kako je s pasom pri avtosedežih od 15-36 kg? 3.10.2006 21:08:11
|
|
|
|
muška
|
Evo Frutka to se dogaja tudi pri nas; isti avtosedež (no lift pro je naš). In kaj naredite takrat?
|
|
|
|
RE: Kako je s pasom pri avtosedežih od 15-36 kg? 4.10.2006 22:31:00
|
|
|
|
frutka_
|
Kaj naredim? - parkrat sem ustavila avto in ga skregala
- sunkovito zavrla
- izklopila CD (ker poslušamo zmerja istega-njegovega
No, na koncu je zmagal ati s svojim moškim glasom in ga prepričal, da ga lahko odpasa le on. Zdaj tega ne počne več. Sem kaj pomagala?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?