|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pravljice za 4. letnike
29.9.2006 8:28:33   
smokvica
vprašanje za vse ki imaste toliko stare otroke,v vrtcu so se letos vpisali na otroško bralno značko,pri kateri morajo otroci in starši predelat dve pravljici in eno pesmico,no tako je eno pravljico bodo prebrali vsi skupaj in bodo vsi otroci v vrtcu obnovili po knjigi pravljico,doma moramo pa prebrat še drugo in otroka ob slikicam naučit obnove,s tem da se morajo naučit tudi eno pesmico,ki jo bodo kasneje zdeklarirali vzgojiteljici.Zdaj pa moj problem Urška si želi pravljico Deček iz Džungle ampak jaz mislim da je ta za 4 leta starega otroka se malo preteška za obnovo,a ima katera kašno idejo katera knjiga bi bila zanjo primerna,ter pozna katera kakšno lepo in ne preteško pesnico za naučit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pravljice za 4. letnike
29.9.2006 10:16:03   
Anonimen
Uf, v knjižnici imaš polno krasnih knjigic za toliko stare.
Midva imava trenutno doma med drugimi Katja stori neumnost in je po moje kar primerna za take zadeve, kot je bralna značka, ker je še vzgojna zraven.
Govori o Katji, ki je naredila nekaj, kar ji očka ni dovolil. Pokusila je namreč torto, ki jo je očka naredil za mamico in njene prijatelje, torta je bila v hladilniku in s tem, ko je s prstom šarila po njej, jo jeseveda uničila - očka ji je že prej obljubil kos torte, vendar za naslednji dan po kosilu. In ker je vedela, da je naredila napako, se je počutila grozno, šla v sobo jokat in mislila, da je zdaj očka in mamica ne bosta imela več rada. No, pozneje ji očka pojasni, da je sicer jezen nanjo, ker je naredila tisto, kar sta se zmenila, da ne bo, da pa jo bo imel vedno najrajši na svem svetu, ne glede na to, kaj naredi.
V glavnem lepo, se mi zdi. Govori o čustvih, pojasni, da tudi če smo kdaj na koga jezni, ga imamo še vedno radi.

(odgovor članu smokvica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2006 10:33:35   
Anonimen
Medvedek Šapi

A ni naslov Ah, ti zobki? Fletna, ja.
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2006 14:28:20   
lenika
Ko sem prebrala naslov sem mislila, da gre za 4. letnike srednje šole. Pa brez zamere.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.