|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nonstop mi gre na jok
28.9.2006 20:27:11   
Anonimen
Že kar nekaj časa se z mojim odločava za drugega otroka. Sva začela delat, potem nehala, pa spet začela... No, zdaj pa je resno. Brez pavz. V meni ni več nobenega dvoma, vem, da si želim otroka, da bom zmogla ob svojem prvem malčku...

In seveda sem - kot marsikatera - zelo neučakana. Včeraj sem naredila test, pa je bil negativen, vendar se ne obremenjujem s tem, ker si mislim, da je še malenkost prehitro. Pravzaprav bi morala test naredit šele v drugem tednu v oktobru, ampak saj veste... babja radovednost... user posted image

Vseeno se mi dozdeva, da se pa nekaj dogaja. Nonstop mi gre na jok. Jočem za vsako malenkost. Še zdaj, ko vam to pišem, dobivam solzne oči (sploh ne vem zakaj). V službi sem se pogovarjala z eno mamico, pa sem sredi pogovora dobila solzne oči. Ok, saj je res, da njena zgodba kar težka,  opravičevala se mi je zaradi dejanja njenega otroka, pa sem ji rekla, da nič ne zamerim, in spet - v solzne oči.

V prvi nosečnosti ni bilo nobenih takšnih znakov. Samo slabosti, slabosti, slabosti...

Joj, kako me zanima, ali je to to, ali ne.

In še to - kateri nosečnostni test bi mi priporočale? Na CB se ne zanesem, Seratec pa se mi zdi user posted image . Eh, kaj pa vem. Bom še malo pobrskala tule na tem forumu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nonstop mi gre na jok
28.9.2006 20:35:47   
Erdbeere
oh skutica sej bo....malo počakaj, potem boš pa jokala skoz od veselja 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 20:35:55   
Ro-La
jaz sem se, ko sem prvič zanosila, samo cmerila, še prsta mi niso smeli pokazat, zato je moj šel v lekarno in kupil CB, ki je pokazal user posted image ... pol pa se nisem več jokalauser posted image

drugič sem delala test s Seratec-om in mi je lepo pokazal user posted image , čeprav sem potem še za ziher kupla 2 BC miniuser posted image ...pa se tut nista zmotlauser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2006 20:36:39   
Jančika_
BC mini. Pa seveda držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2006 22:13:22   
NinaŠ
Joj, taka sem bila jaz v drugi nosečnosti. Samo da me je kdo lepo/grdo/nežno/vprašujoče/... pogledal, da o pogovoru ne govorim, sem imela že solzne oči.  Sem si šla pošteno na živce (sploh v službi, kjer delam s strankami).

Držim pesti, da drugi teden zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?