Anonimen
|
Že kar nekaj časa se z mojim odločava za drugega otroka. Sva začela delat, potem nehala, pa spet začela... No, zdaj pa je resno. Brez pavz. V meni ni več nobenega dvoma, vem, da si želim otroka, da bom zmogla ob svojem prvem malčku... In seveda sem - kot marsikatera - zelo neučakana. Včeraj sem naredila test, pa je bil negativen, vendar se ne obremenjujem s tem, ker si mislim, da je še malenkost prehitro. Pravzaprav bi morala test naredit šele v drugem tednu v oktobru, ampak saj veste... babja radovednost... Vseeno se mi dozdeva, da se pa nekaj dogaja. Nonstop mi gre na jok. Jočem za vsako malenkost. Še zdaj, ko vam to pišem, dobivam solzne oči (sploh ne vem zakaj). V službi sem se pogovarjala z eno mamico, pa sem sredi pogovora dobila solzne oči. Ok, saj je res, da njena zgodba kar težka, opravičevala se mi je zaradi dejanja njenega otroka, pa sem ji rekla, da nič ne zamerim, in spet - v solzne oči. V prvi nosečnosti ni bilo nobenih takšnih znakov. Samo slabosti, slabosti, slabosti... Joj, kako me zanima, ali je to to, ali ne. In še to - kateri nosečnostni test bi mi priporočale? Na CB se ne zanesem, Seratec pa se mi zdi . Eh, kaj pa vem. Bom še malo pobrskala tule na tem forumu.
|