|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   o preiskavah
28.9.2006 10:07:34   
metuLJchy
Punce pozdrav,

imam eno vprašanje - naslednji teden me čakajo preiskave zakaj po več kot enem letu še vedno nič, pa zakaj se mi ciklus res ful spremenil (iz 21-24 na 35-38 dni)...je dala katera te preiskave skozi, kako približno potekajo, ali se dolgo čaka od ene do druge? Mene že zdaj stiska, ker mi neprijetno, ma kaj čmo...

Pa še nekaj me zamina...ful imam problemom z ciklusom...leta in leta bil 21-24 dni dolg, zdaj 35-38 dni...žuli me to, ker sem imela 21 dan že drugič izcedke (ok, to recimo da ob ovulaciji), ma v nedeljo, ko 35 dan ciklusa bil se mi začela pojavljat teta, ne madeži rjavi, ampak kri..res malo....dugi dan je bil le še nek madež rjavkast, včeraj in danes (četrtek) čisto nič več (drugače imam ful močne krvavitve, tudi do teden dni - prava soška fronta!!)...morda in najverjetneje je pred user posted image  ma mi je čudno ker se ni začelo z rjavim madežem, in ker se ni razvilo v menstruacijo, ampak je stvar do danes izginila....je možno da bi to bila vgnezditvena, to pomeni da bi od ovulacije preteklo nekaj manj kot 2 tedna...nekje brala da poteče le 7-10 dni.... 

Če mi katera zna pomagat, najlepša hvala, tudi vsem drugim čimbolj sončkast dan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: o preiskavah
28.9.2006 10:20:38   
Anonimen
Imaš preglege z UZ, hormonske preiskave krvi, preiskave krvi s katerimi preverijo ali iamš spolno prenosljive bolezni, HSG- slikanje maternice, operaciji- laparaskopija in histeroskopija. Mož pa spermiogram. Vse te preiskave je potrebno opraviti preden greš v OBMP postopek. Mislim, da sem jih vse naštela. Traja pa celo večnost, da jih narediš, nažalost. Že zaradi dolgega čakanja na preiskavo in naročanja, pol pa še čakanja na rezultate. Ja vleče se lahko od 1 leta naprej. Odvisno tudi kolk si stara. Vmes ti lahko še dajo klomifen, ki ga jemlješ nekja mesecev in vidijo ali na to reagiraš, če ti uspe s klomifenom, pol ne boš rabila preiskav. Pred OBMP pa ti še naredijo IUI.

Upam, da nisem preveč zmedeno napisala

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 19:56:20   
mala zirafa
No metuljči, upam da sem te na pravo pot napotila.Pa da vama čim prej ratauser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2006 8:26:34   
metuLJchy
Ja, hvala ti, vsak namig in nasvet prav pride, jaz ilegalno v službi sem gor kukam in itak da nočem da vidijo kaj (kar moja želja itak da ni delodajalčeva), potem pač vse na brzaka in sploh ne vem kaj vse se na forumu dogaja! user posted image  saj trenutno imam bolj kot preiskave v mislih to, kje zaboga je moja teta...petek je že, 40 dan ciklusa, krepko zamuja, po nakazovanju v nedeljo se je izgubila v neznano, niti madežev, niti bolečin v trebuhu, niti mazoljčkov ali kakšne nore želje po sladkem, ki bi mi jo napovedovala...pa tudi kakšnih drugih znakov, ki bi pikico morda nakazovali ni....skratka bolj normalno kot se počutim, se počutit ne bi mogla...še kaj jasno meni?!? NEEE!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2006 9:19:49   
mala zirafa
Teci po test, saj tu že zamuja! Kaj te stane.Zdej sm že jaz neučakana.Jaz bi že zdavnaj testirala na tvojem mestu.
Pa veliko sreče!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2006 10:20:51   
Špelček
Živjo metuLJchy! Tud jst imam isti problem.... M ni in ni, pa tud nobenih znakov nimam. Zamuja mi pa že 50dni! Sem prvi ciklus brez klomifena.... V sredo imam G in predvidevam, da mi bo dal tablete za spodbudit.
Drugače pa hodim k enmu bioenergetičarju in mi je kot razlog izostanka M reku, da mi primankuje estrogena! Predlagaj je da jem Remifemin. To so popolnoma naravne tablete, ki so prvotno za ženske v meni, ampak je reku da so tud za mlade ženske, ki imajo neraunovesje hormonov...(sem to pol najdla tud na internetu, da drži). Zdej to jemljem in bomo vidli...

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2006 13:57:52   
metuLJchy
Hvala za nasvet glede tabletk, bom poskusila če naravno, jaz klomifena sicer nisem jemala, sem sicer vprašala G., pa rekla, da me noče packat s tabletami, tako da vse kar sem od tabletk imela so bile ene zelo blage italijanske za zvišanje progesterona (sem napisala prav po slovensko ;-)) ni mi tudi jasno da so se mi vmes krvavitve blage pojavile....test...ja, vem  da nimam kaj zgubit...ali pa tudi...sem ga že delala parkrat...in bil vedno - in me vsakič potem skelelo in bolelo v duši, saj vem da pokaže le resnico, ampak.....vsakič ko si ti minusek pokaže priletiš na trdna tla, in vsakič znova treba dat sanjam krila....enkrat, dvakrat, trikrat....potem se človek že boji testa dela, boji si upat preveč....saj v torek mam itak pregled pri novemu G., in sicer začnem s preiskavami, tako da morda test niti ni potreben do takrat...firbec pa ostaja itak, če ni nič bi rada da pride teta čimprej, v nasprotnem priemru še toliko lepše čimprej vedet...

En sončkast vikend vsem, na nebu + v duši!!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.