Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo... po... 27.9.2006 11:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Začelo se je pred 15 leti, ko sem hodila z njegovim sodelavcem, spoznala sva se in ostala dobra prijatelja, večkrat je prišel, k meni na kavo (službeno) in zelo sem bila vesela, ko sta se z mojo najboljšo prijateljico začela dobivat, tako smo postali zelo dobra družbica, a zveza tako najina kot njuna ni trajala dolgo s prijatelico sva se zaradi šolskih obveznostih razšle vsaka na svoj konec, po končanem šolanju sem se zaposlila v domačem kraju in tega prijatelja vse večkrat tudi videvala, vsakič ko sva se pogovarjala ali šla na pijačo sem čutila, da se mi ob njem tresejo roke imam nekakšen cmok v grlu, a mu tega nisem nikoli povedala, čez čas sem spoznala fanta (sedanjega moža) in se z njim poročila imama dva krasna otroka, moža, ki me ljubi skratka lepo življenje...Včeraj pa spet on prišel je k meni na kavo skoraj bi mu povedala, da ga že 15 let ljubim in da vsak dan mislim na njega in .....a sem se ustrašila njegove reakcije, ob slovesu me je poljubil bojim se da bom začela zanemarjati moža, kaj bi ve storile na mojem mestu bi mu povedale in tvegale prijateljstvo ali molčale in živele za sanje in redka srečanja?
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 11:31:49
|
|
|
|
DORI
|
Če samo sanjaš, ne boš nobenemu škodovala, ampak tvoj mož in otroci so tvoje realno življenje. Ne ga postavit na kocko zaradi nečesa, kar ne obstaja in je samo v tvoji glavi.
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 11:34:25
|
|
|
|
tulip
|
Če mu prej nisi povedala, mu tudi zdaj ni treba. Lepo je, ne, ko se ti zavrti v glavi, ko nekoga srečaš in te stisne v želodcu... govorim iz izkušenj... a jaz bi na tvojem mestu glede na situacijo uživala v svojih občutkih, saj ti take stvari samo polepšajo življenje, so nekaj čudovitega, zraven pa ohranila trezno glavo in svojo družino.
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 11:34:33
|
|
|
|
srki
|
Moj nasvet: ne pusti, da ti zmeša glavo. Očitno ljubiš tudi moža, saj imaš z njim otroka,....in zakaj zdaj vse to uničiti? Ne razumem, zakaj si se poročila, saj si napisala, da tega "gospoda" ljubiš že 15 let? Ljubiti dva moška? Kaj pa vem, mi do zdaj še ni uspelo.
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 11:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah.. ce bos samo tkole sanjala.. pol ti tud sanjat ni treba.. Povej.. ampak obema.. prijatelju in mozu..
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 11:42:09
|
|
|
|
baguSka
|
da ga že 15 let ljubim in da vsak dan mislim na njega To da vsak dan mislis na njega se ne pomeni da ga ljubis!!! In sem 100% da v teh 15-ih letih kaksen dan sigurno nisi mislila nanj... Pa tudi ce si, je to se vedno v tvoji glavi. Torej 'ljubis' nekoga, ki ga dejansko sploh ne poznas. 'Zaljubljena' si v njegovo podobo, ki si si jo zvizualizirala v svoji glavi. Verjemi, da ce bi zivela z njim nebi blo vec tko, kot se tebi dozdeva... Je pa lepo ja, ko ti nekdo takole mesa glavo. Kok se bos pa pustila, je pa od tebe odvisno.
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 11:59:19
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Torej 'ljubis' nekoga, ki ga dejansko sploh ne poznas. 'Zaljubljena' si v njegovo podobo, ki si si jo zvizualizirala v svoji glavi. Verjemi, da ce bi zivela z njim nebi blo vec tko, kot se tebi dozdeva... Kok se bos pa pustila, je pa od tebe odvisno. Tole si pa dobro napisala, baguSka!!
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 12:27:27
|
|
|
|
Dragica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka da ga že 15 let ljubim in da vsak dan mislim na njega To da vsak dan mislis na njega se ne pomeni da ga ljubis!!! In sem 100% da v teh 15-ih letih kaksen dan sigurno nisi mislila nanj... Pa tudi ce si, je to se vedno v tvoji glavi. Torej 'ljubis' nekoga, ki ga dejansko sploh ne poznas. 'Zaljubljena' si v njegovo podobo, ki si si jo zvizualizirala v svoji glavi. Verjemi, da ce bi zivela z njim nebi blo vec tko, kot se tebi dozdeva... Je pa lepo ja, ko ti nekdo takole mesa glavo. Kok se bos pa pustila, je pa od tebe odvisno. Bravo
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 13:16:08
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tega prijatelja vse večkrat tudi videvala, vsakič ko sva se pogovarjala ali šla na pijačo sem čutila, da se mi ob njem tresejo roke imam nekakšen cmok v grlu, a mu tega nisem nikoli povedala, čez čas sem spoznala fanta (sedanjega moža) ja no no....zakaj mu pa tega da ti je všeč nisi povedala preden si spoznala moža in ustvarila družino??...bala si se za prijateljstvo al kaj?? veš....priložnost izgubljena ne vrne se nobena... si res tako sigurna v njega oz. vaju, da boš postavila za to tvojo družino na kocko?? premisli, dobro premisli in se šele nato odloči. pa veliko sreče
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 13:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je pa material za en tak lušen, podeželski roman z ljubezensko vsebino
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 13:30:14
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Tole je pa material za en tak lušen, podeželski roman z ljubezensko vsebino s kravico v ozadju...
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 14:39:35
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Tole je pa material za en tak lušen, podeželski roman z ljubezensko vsebino Mami dej proooosm sporoc ko bo izsel!!!
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 14:45:54
|
|
|
|
matjaz24
|
jap, to so čustva, le kdo bi jih razumel ali kar je še huje krotil. Če se imaš rada, in da imaš rada svojo družinico se ne pretvarjaj, povej partnerju za tvoje iluzije, verjemi precej odleglo ti bo v srcu. Upam da te bo razumel! Toliko na kratko...
|
|
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 15:05:28
|
|
|
|
lelaval
|
A ga res že 15 let ljubiš, ali le sanjariš o njem? Čisto mogoče je, da si se zaljubila sedaj vanj, ko si že **** let v zakonu in tista vsakdanja rutina ti že preseda, on pa je nov, svež pomladni piš v tvoje enolično življenje. Razmisli, če je vredno vse uničit, kajti veter se hitro umiri, ti pa lahko ostaneš brez vsega- sama.
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 18:49:48
|
|
|
|
firasto
|
Poliamorfija, poliamorfija....
|
|
RE: Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo..... 27.9.2006 22:59:21
|
|
|
|
Darči76
|
Ljubezen niso tresoča se kolena. Ampak občutek, da te nekdo ima rad tako kot si in s tabo deli vsak dan svojega življenja. Se ti posveča. S tabo ustvarja....je tam, ko ga potrebuješ. Te stisne k sebi in v miru uživa ob tvoji bližini. Kolena se nehajo trest, ko človeka dobro spoznaš. In velikokrat takrat iluzija tudi izgine. Lepo pa je imeti nekoga posebnega in hkrati nedosegljivega. In vedeti, da tudi ti njemu nekaj pomeniš. Še lepše je imeti družino. Otroke, ki te imajo radi. Ki so srečni, da imajo mamo in očija. In seveda lepo je imeti MOŽA. In najlepše ter nujno za osebno srečo pa je imeti notranji mir. Ki ga izgubiš, ko začneš povzročati bolečino svojim dragim (možu, otrokom). In tudi ob občutku tresočih se kolen takrat več ne uživaš tako kot si želiš ali mogoče sedaj predstavljaš. Pač moje mnenje.....v takih situacijah se običajno vedno opečeš...razen, če si res popoln flegmatik....odločitev pa je tvoja.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2006 23:40:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?