Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 27.9.2006 9:26:46
|
|
|
|
mala
|
jest bi šla na tvojem mestu takoj na urgenco, ker krvavitev ne pomeni nič dobrega in lahko, da je otroček ogrožen , nočem te prestrašiti, ampak nikoli ne veš kaj se dogaja. Upam, da bo vse o.k.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 27.9.2006 9:45:39
|
|
|
|
tinaaja
|
V kolikor bos pocivala, mislim, da lahko pocakas, ker se poteka ne da kaj dosti spremeniti. Ne naprezaj se in pocivaj. Izcedek je lahko znanilec ss, lahko PA NI nic drugega kot pocena zilica, ker je MV zdaj bolj obcutljiv. Diagnozo pa lahko postavi le G. Na urgenci sem jaz cakala 3 ure, ko sem imela izcedek, stoje, ker je bilo vse zasedeno.. Tko da ... Jaz bi sla pop takoj k svojemu G.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 28.9.2006 13:45:06
|
|
|
|
dorina
|
Kako je s tabo, Vrtnica?
|
|
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 2.10.2006 20:40:27
|
|
|
|
vrtnica777
|
ja sem takoj šla v kliničnega kjer so me sprejeli zelo neprijazno kot kaj jaz tam sploh delam in sicer z besedami... saj niste rizični primer pojdite k svojemu ginekologu.... v glavnem po prerekanju so me po kakšni uri sprejeli... kao vse o.k.... in dvojčki..... v glavnem oddidem domov... popoldan pokličem svojega ginekologa ki mi reče da moram takoj priti k njemu... pridem.... in med potjo po stopnicah do ordinacije.... nekaj pade ven... ja spontani splav.... no sedaj sem že kar kul ampak....
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 2.10.2006 20:58:05
|
|
|
|
tinaaja
|
Zal mi je, da se je tako izslo Sem se ze veselila, ko sem zacela brat, pol pa Upam, da bos kmalu OK in se bosta podala novim zmagam naproti.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 2.10.2006 22:33:51
|
|
|
|
vrtnica777
|
hm.... ja se tolažim da imam ob sebi 19 mesecev starega sinčka ki mi lepša dneve ja sedaj pa spet 3 mesece nič potem pa spet v akcijo za novo ... upam da bo sedaj šlo hitreje ker sva se za tega ki je šel pa-pa kar dolgo mučila... lep večer vsem
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 2.10.2006 22:36:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, žal mi je.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 2.10.2006 22:36:44
|
|
|
|
Marogica
|
O vrtnica, kako žalostno.. , pa še dvojčki, če sem prav razumela Želim ti, da vama čimprej zopet rata, pa pocartaj svojega sinka...
|
|
|
|
RE: rjav izcedek... rdeč izcedek 3.10.2006 10:43:09
|
|
|
|
dorina
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?