|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   38.teden, pregled, izcedek...
26.9.2006 17:58:42   
digi
Evo, tiste ki me poznate itak veste kakšna je situacija...  na kratko... 38. 1/7, glih sem prišla iz pregleda iz LJ na štajersko... Dans mi je G rekla, da me v petek sprejmejo v porodnišnico, ker sem sladkorna bolnica in da sem že malce odprta, vendar nič kaj drastičnega. Ko sva šla z našim potem z LJ sva se vstavla na kosilu in mene je začelo kar nekaj špikat, vendar je minilo in se ni ponovilo... potem pa sem sedaj šla na WC in zagledam na spodnjicah temno rjav izcedek.... Torej?! Čakam, nazaj, ali kaj?! user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 38.teden, pregled, izcedek...
26.9.2006 18:14:38   
Anonimen
Pejddd nazaj čimprej se pokazat.

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2006 18:16:52   
digi
Oh shit, sem tako utrujena že od te vožnje.... Misliš, da bi bilo hudo narobe, če se mal vležem? Sem razmišljala: sedaj pod tuš, mal na kavč, potem pa vidim, če še je kaj izcedka ali ne.... pa potem dalje?! Ali bi bilo to preveč tvegano?! AH s**** saj res ne vem.... prva nosečnost in sedaj pojma nimam....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2006 18:19:15   
Anonimen
Piklič na urgentno ginekologijo, če G ne dela več, ker izcedki proti koncu nosečnosti niso dobrodošli. Več ti ne vem povedat, ker se še trudimo biti user posted image , naj ti povejo punce, ki imajo izkušnje s tem. Pa srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2006 18:48:11   
najina pikica*
tut jst ti svetujem,da se vrneš pokazat.pa na urgenco pri vas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2006 18:56:04   
sonjaka
Če so te vaginalno pregledali - koliko si odprta, je od tega. Jaz sem vedno malo krvavela po teh pregledih tik pred in po roku.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2006 19:27:31   
soncece24
Če boš to še brala, ti želim čim lažji in lepši porod... jaz že cel teden čakam na sms, ti pa še kr v enem kosu user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2006 20:03:53   
muki1
Digi, če si v 38 tednu, se ti je po vsej verjetnosti odluščil čepek, ali pa se je začel luščiti. To lahko traja tudi več dni in naznanja začetek poroda, ki pa se lahko začne šele čez nekaj dni. V porodnišnico zaradi tega ni treba. No, če je to to.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2006 16:54:56   
soncece24
SAj ni šla, je še doma. Jutri gre pa na čakanje v Ljubljano. KO bo pa kaj novega, pa sporočim! Komaj čakam na novice - digi je namreč moja sošolka in bo to naše prvo "dete s faksa" user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?