Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 17:58:42
|
|
|
|
digi
|
Evo, tiste ki me poznate itak veste kakšna je situacija... na kratko... 38. 1/7, glih sem prišla iz pregleda iz LJ na štajersko... Dans mi je G rekla, da me v petek sprejmejo v porodnišnico, ker sem sladkorna bolnica in da sem že malce odprta, vendar nič kaj drastičnega. Ko sva šla z našim potem z LJ sva se vstavla na kosilu in mene je začelo kar nekaj špikat, vendar je minilo in se ni ponovilo... potem pa sem sedaj šla na WC in zagledam na spodnjicah temno rjav izcedek.... Torej?! Čakam, nazaj, ali kaj?!
|
|
RE: 38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 18:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejddd nazaj čimprej se pokazat.
|
|
|
|
RE: 38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 18:16:52
|
|
|
|
digi
|
Oh shit, sem tako utrujena že od te vožnje.... Misliš, da bi bilo hudo narobe, če se mal vležem? Sem razmišljala: sedaj pod tuš, mal na kavč, potem pa vidim, če še je kaj izcedka ali ne.... pa potem dalje?! Ali bi bilo to preveč tvegano?! AH s**** saj res ne vem.... prva nosečnost in sedaj pojma nimam....
|
|
RE: 38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 18:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Piklič na urgentno ginekologijo, če G ne dela več, ker izcedki proti koncu nosečnosti niso dobrodošli. Več ti ne vem povedat, ker se še trudimo biti , naj ti povejo punce, ki imajo izkušnje s tem. Pa srečno
|
|
|
|
RE: 38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 18:48:11
|
|
|
|
najina pikica*
|
tut jst ti svetujem,da se vrneš pokazat.pa na urgenco pri vas
|
|
|
|
RE: 38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 18:56:04
|
|
|
|
sonjaka
|
Če so te vaginalno pregledali - koliko si odprta, je od tega. Jaz sem vedno malo krvavela po teh pregledih tik pred in po roku.
|
|
|
|
RE: 38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 19:27:31
|
|
|
|
soncece24
|
Če boš to še brala, ti želim čim lažji in lepši porod... jaz že cel teden čakam na sms, ti pa še kr v enem kosu .
|
|
RE: 38.teden, pregled, izcedek... 26.9.2006 20:03:53
|
|
|
|
muki1
|
Digi, če si v 38 tednu, se ti je po vsej verjetnosti odluščil čepek, ali pa se je začel luščiti. To lahko traja tudi več dni in naznanja začetek poroda, ki pa se lahko začne šele čez nekaj dni. V porodnišnico zaradi tega ni treba. No, če je to to.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?