|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaka v sp.hlačke
26.9.2006 9:25:28   
Ines.
Živjo!

Kako naj našega ta malega odvadim, da bo nehal kakati v spodnje hlačke? Z lulanjem ni problema, saj že skoraj 3 mesece pridno hodi na WC, le kaka v hlačke. user posted image  Sem mu razložila, da je WC tudi za kakanje, pa da hlačke niso za kakanje,...pa mi ne rata. Ko se pokaka, me pokliče, da mu hlačke zamenjam.

Hvala za odgovore.

Ines. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
26.9.2006 9:28:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaka v sp.hlačke
26.9.2006 9:35:20   
Ro-La
naš tudi lula na wc-ju, za kakanje pa želi pleničko, se pokaka, potem pa je spet naprej brez plenice. veliko se pogovarjava, da bi bilo fajn če bi tudi kakal na wc-ju, pa da ni to noben bavbav, ampak zaenkrat še ne želi. ko bo čas, bomo osvojili tudi to.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2006 9:56:30   
nataša k
Mogoče bi mu pa pokakane hlačke pustila malo gor? Ne vem, mogoče pet minut? Da bo sam videl, kako je 'fino', če imaš pokakane hlače oblečene. Jaz s tem nisem imela problema. Ko se je prvič pokakal, sem mu samo rekla, da ga naslednjič, ko to naredi, ne bom preoblekla, pa naj bo pokakan, če hoče. In je pomagalo, Gre vedno na školjko kakat (mami, lul-aki user posted image ).

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2006 10:06:41   
elizabeta p
Ines, mi imamo isti problem. Lulanje ni problem, kakanje pa... Ne vem kaj naj naredim. Star je 3,5 let in ni šans. Je pa tako, da se pokaka in se hoče isti moment previt, da bi pa prej povedal pa ne.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2006 10:43:14   
bskrle
Pri nas smo 4 dni čez dan brez plenice. Ponavadi ji 1-2x na dan ne rata kakati ali lulati  na kahlico in je vse v hlačah. Sama skušam opazovati, kdaj se otork umiri, kam skrije in - kaka - takrat je že čas za kahlico.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2006 13:51:07   
Lona76
Tudi jaz ne znam pomagati. Naš je brez pleničke že tri mesece, ko pa ga prime kakat, pa reče za pleničko. Sem ga že pregovarjala, kaj če bi šel na stranišče pa noče, bojim pa se vztrajati, da nebi zadrževal, že tako je bolj zaprt. Ko pa  svoje opravi pod kakšno mizo ali v kotu, pa takoj reče da ga previjem.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2006 15:16:05   
Adelina
Tudi mi smo imeli ta problem oz. ga mogoče imamo še. Namreč tudi naš je kakal v hlačke, zdajle par dni pa je lepo na kahlico, zato se še ne upam rečt, da bo odslej vedno kakal na kahlico. Vsekakor pa očitno mora sam priti do tega, da bo tudi kakal vedno lepo na kahlico. Pa tudi naš je prišel povedat takoj ko se je pokakal, včasih tudi prej, vendar ko se je usedel na kahlico, je rekel da ne bo, pol čez minuto je bil pa že pokakan-v hlačke. Enostavno mora miniti ta obdobje in bodo tudi na kahlico oz. na stranišče lepo kakali.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2006 15:20:25   
Anonimen
pusti mu čas. pri th stvareh je najhuje silt. sploh pri kakanju ker zlo hit začnejo zadržvat če jim kaj ni po godu potem je pa tu večji problem kot kaka v gatah :)

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?