|
RE: Oh, te dude in flaške 26.9.2006 10:58:35
|
|
|
|
puncica
|
Naša je stara 2 leti pa 3 mesce, pa ni videt konca da bo dudo kaj stran dala, smo vsi tako jezni nanjo, ker jo vedno iščemo, ker ko se ona zamisli jo da iz ust in vrže da jo potem iščemo po celi bajti zunaj na terasi pa ne vem kje še vse. Tako smo eno že zgubil v trgovini, ker jo je kr vrgla stran. Potem pa je bila doma kriza, zadnjič pa je pozabila še tisto edino dudo v vrtcu je bilo grooooozno, tako je jokala, da jo je kr cukal, tako da sem ji potem dala dudo namenjeno najmlajšemu in sprva je ni hotela potem pa z velliiiiiiko muko vzela, ker druge pač ni bilo. Tako je na to dudo navezana, da ne vem če bo dala kej stran po moje do šole ne. Jemat ji nočem, ker vem da bo potem histerija do nebes, tako da še vedno iščemo to blesovo dudo, pa jo hoče ko rata zaspana, pa ko se kej udari, pa ko ji kej fali, pa ko kej ni po njenem, pa naj se carta, najbolj mi gre pa na živce ko z dudo govori, to pa ne morem, tako da takrat jo mora obvezno dat ven, če ne jo kr ignoriram, in se delam da ne vem kaj je rekla, potem jo pa da ven in lepo pove. Ker smo pri punčici bili tako jezni na dudo, pa ne zato, ker bi jo uporabljala pač pa to iskanje in večno vprašanje "A maš cucl s sabo?" ima tamali zdej prstek. Ja sej vem spet bo kdo moraliziral duda je boljš bla bla bla, mah poln kufer imam tega, pa naj ma prst dude itak ni hotel imet, zdej jo sicer zagrabi pa potem roke tišči k ustom in se dere še bolj. Je pa ena prednost, ni ga treba iskat prsta namreč, sam si ga zna dat noter, med tem ko smo pri punčici celo noč prebedel, pa duda not, duda ven, duda not duda ven, ker vem da bi bilo pri malečkem isto, mu prst pustim. Tako smo se odločili in tako bo, o posledicah bomo pa razmišljali ko bodo le te nastople. Tako da ni treba več nasvetov ne takih ne drugačnih, ker sem že prav jezna na njih. Naš ma pač prst pa če ga bo imel do 8 razreda pa ga bo imel. Dude pa sovražim in kr ne razumem tiste, ki dajajo dude otrokom kot modni dodatek , to mi res ne gre v račun.
|