|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moj pravi da mam drugega
26.9.2006 10:21:50   
Naja31
Jaz sem tudi pred leti hodila z bolanimi ljubosumnežem. Groza.  
Na koncu sva se razšla ker je on bil z drugo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.9.2006 11:23:05   
Anonimen
Nisem vsega brala, bi pa dodala samo tole:

Tisti, ki je bolestno ljubosumen, ponavadi SAM vara.

Preverjeno. Večkrat.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.9.2006 11:32:24   
ali***
ja na žalost res!user posted image

Pa sposoben je takšne scene delat da se ti zmeša!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.9.2006 12:33:43   
kalbo
Jest bi mu pa na tvojem mestu rekel, da si boš res enga najdla, da bo vsaj razlog za to, da jih poslušaš.

(odgovor članu ali***)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.9.2006 13:09:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest bi mu pa na tvojem mestu rekel, da si boš res enga najdla, da bo vsaj razlog za to, da jih poslušaš.

Evo, točno to. Jaz sem svojemu bivšemu možu skoz naprej metala, da me vara, pa mi je to rekel. No, roko na srce, po enem času sem ga pa res dobila z eno.

Aja, še tole: temu bi jaz rekla čustveno nasilje. In verjamem, da si super punca, ki ji definitivno NI POTREBNO tega prenašat.
Naredi nekaj zase.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.9.2006 13:36:50   
Zahi
so ljubosumni ljudje.. pa so nezaupljivi ljudje..

vprašanje kaj je on.. nekdo lahko zaupa.. pa je še vedno ljubosumen..

če ni zaupanja med partnerjema, potem ni nič...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.9.2006 14:01:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  verjetno bom poskusla še kakšen vaš recept. Moram pa rečt, da ima moj verjetno res bol slabo samopodobo. Sej vse pomembne odločitve prepušča meni.  ker nočem bit povprečen povprečnež seveda delam in nisem zadovoljna samo s tem, kar imam in s tem kar sem. Hočem rasti. Ne samo duhovno, ampak tudi materialno. Hočem nekaj bit. Nočem imet kariere, saj imam 3 otroke in sem se odločila za družino.Sam nočem pa biti nekdo, ki gre v službo in pride domov in pika.Hočem napredovati in s tem pridobiti določen ugled v kraju, kjer živiva.
Da ne bo pomote nočem nekega preseravanja in siljenja gor ampak se prav tako nočem utapljati v povprečju. To želim pokazati tudi svojim otrokom, saj z delom vedno dosežeš nekaj več, pa naj bo v duhovnem ali materialnem smislu.
Moj pa bi kr bil na točki, kjer je. V službi ima možnost napredovanja, pa noče, ker bi s tem moral prevzeti del odgovornosti, pa noče. Prav tako noče prevzemati odgovornosti doma.
Verjetno oziroma sigurno izhaja to iz njegovega otroštva, ko ga oče ni nikoli pohvalil in mu pustil, da kaj sam naredi. Tako se ni naučil. Da ne bo pomote. Je sijajen mož, zna narediti marsikaj, samo priznanja potrebuje. Vem, to ugotavljam večkrat. Sej ga pohvalim in vse, sam to ni to.
Mogoče je res samopodoba tista, ki je pri njem proble. Sej ne izključujem tudi varanja, sam se mi zdi, da vse bolj kaže na samopodobo.
Kako pa to dvignat. Kr hvalit v nedogled in se klanjat?????user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
26.9.2006 14:12:18   
Gina
Zakaj pa povezuješ hvaljenje s klanjanjem??? To sta dve različni stvari. Jaz še v življenju nisem imela občutka, da se komu klanjam, hvalila sem pa že marsikoga. Če se sam sebi zdiš ok in če se ti drugi ljudje v resnici zdijo fajn, jih pohvališ iz srca. Klanjanje pa je umetna zadeva, povezana z občutki manjvrednosti tistega, ki to počne.

A potem se tebi mož v resnici ne zdi vreden hvaljenja ali pač samo ne moreš razumeti, da je to njegova vrednota? Z vrednoto se rodiš, tako kot ti s svojo vrednoto po dokazovanju, se je on rodil z vrednoto, potrebo po sprejetosti, hvali. Zakaj bi bila tvoja vrednota več vredna kot njegova? Samo v primeru da razumeta vrednote drug drugega, jih lahko en drugemu iskreno in iz srca dajeta in fajn živita. Kaj te pa stane hvala? Njemu pa je to hrana kot nedeljska juhica. Še tebe polni zraven, kadar iskreno razmišljaš o tem, kako fajn moža imaš, pa mu to poveš, a ni res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.9.2006 17:46:00   
Anonimen
ma sej ne povezujem s hvaljenjem. Mogoče se se narobe izrazla. ..........??????kako naj povem?:::::::::::::: če jaz kej naredim, me nikol ne pohvali, al je to v službi da napredujem, al je to doma al z otrokial kar kol. Od njega prav tako še nisem slišala pohvale skoraj nikoli. jaz pa moram vse delat. No skoraj vse!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
26.9.2006 17:52:02   
Anonimen
Mislim, da si povedala problem tvojega partnerja. Ko si omenila tvojo službo in napredovanje, se mi je porajalo po mislih : kaj pa če je to vzrok, da si na višjem položaju kot on in uspešnejša???'Taki znajo biti po tem zelo napadalni in boječi predvsem. Njegov ego je definitivno padel na tla. Pa naj mi ne zamerijo moški kar sem napisala zdaj tu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
26.9.2006 18:17:40   
Gina
Kaj pa vem, meni se zdi, da je vajin problem globji. Ti si ambiciozna, on ni, ti bi od njega več kot ti nudi, on ne bi več ne dajal ne prejemal kot že trenutno, je s tem zadovoljen....skratka, ti bi ga spremenila rada.....ampak posledično je njemu menda ja jasno, kaj si ti o njem misliš tudi njemu samemu. In pri nekaterih ljudeh s teženjem ali sitnarjenjem ali dopovedovanjem ali čim takim ne dosežeš nič. Nekateri ljudje funkcionirajo tako, da bolj so pod presingom, bolj slabo se odzivajo in težje še tisto naredijo, kar prej mogoče bi. Saj on je tebe razumel, kaj bi rada, pa morda ne more, ali pa noče. Ali če hočeš drugače, vedno boš prej dosegla reči s soncem kot z vetrom in mrazom. Hvali, tudi če nisi hvaljena, vesela bodi, zaradi sebe, prijazna, zaradi sebe, pa bodo veseli še tisti okrog tebe in naučili se bodo pohvaliti. In takrat morda obstaja možnost, da bodo naredili nekaj - za tebe. Ker jim je fajn s tabo, ker ti zaupajo, ker jih imaš rada in jih ceniš. Ali pa tudi ne, če žal ne morejo. Ampak ti boš še vedno vesela - zaradi sebe, prijazna - zaradi sebe in ti boš tista, ki se boš dobro počutila. In v končni fazi, če ti človek ne more ustreči niti zgrda niti zlepa, potem bosta šla narazen - kot čisto ok kolega. Dokler pa ima občutek, da ga ne ceniš, pa da ni vreden nič - pa je jasno, da je njegovo ljubosumje veliko večje, kot bi bilo sicer in da je zapustilo vse meje. Kriv je sicer sam, ker se ne ceni in ker ne uživa sam s sabo - vendar je tebi v interesu doseči svoje, a ne. IN spremenil se bo očitno samo sam od sebe, če se bo dobro počutil....in zato rabi tvojo potrditev ....ni druge variante po moje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.9.2006 19:47:00   
Anonimen
Morda je dobil občutek, da vse glavne niti vlečeš ti - družina in njen status, kariera, kjer je tvoja pred njegovo (?) in da je on v tej sceni samo statist in ne glavni igralec.

To je še enkrat potrditev njegove navidezne manjvrednosti, ko ga nihče ni pohvalil in je bil vedno v drugem planu.

Kaj če si je ljubimca izmislil enostavno zato, da si prvič popestri življenje in drugič, da dokaže, da je vsaj enkrat on tista glavna movie star v vašem družini?
Našel je zelo preizkušen recept, kako pritegniti pozornost.
Kaj če je to vse, kar si želi? Tvoja pozornost?

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
27.9.2006 5:45:54   
Anonimen
ja sej jaz vlečem te niti, samo mi jih je sam prepustil. Če je treba kej uredit reče dej ti. Haloooo. On je fizični delavec in bo naredil kar mu boš rekel. ampak res rekel, pa čeprav v službi ne opravlja fizičnega dela......mislim .........bi moral bit navajen komuniciranja, dogovarjanja in podobno, saj to počne v službi.

skratka organizacijo prepusti meni, saj je prej vse organiziral in odločal oče, on je pa lahk sam delal.

Skratka ko sem prebirala tele vaše odgovore in svoja opažanja  ugotavljam, kje morda tiči problem. ja sej ga bom hvalila, zdaj bom pa še posebno mela priliko, saj bova obnavljala hišo. ja vem, da mu moram tudi jaz pustit da stvati ureja, se dogobvarja z delavci.... sam jezi me, ko se ne zganeuser posted image  ok bom mal izpregla.  mogoče sem pa res postala preveč ambiciozna?user posted image  mislim preveč za mojega možauser posted image , ker sama sebi se ne zdim, meni je to normalno, kar počnem. mogoče je pa mene treba po glavi in me streznat??user posted image  me mal potegnat nazaj.user posted image

skratka hvala vam za odgovore.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
6.10.2006 13:06:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Nisem vsega brala, bi pa dodala samo tole:

Tisti, ki je bolestno ljubosumen, ponavadi SAM vara.

Preverjeno. Večkrat.

kaj češ pol rečt, da mene moja vara?

glede na to da je več ali manj samo doma, da čudežno ne uspe naredit par izpitov na faxu, ima pa zadnje čase pribliske o tem da jo varam..pazi...med službouser posted image user posted image user posted image   res se počutim kot tazadn prasec, ko me obdolži kaj takega... o kakšni službi ona sploh ne sanja, kaj šele da delala na tem, da bi jo dobila...

midva sva itak zlo blizu konca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?