Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 23.9.2006 20:29:39
|
|
|
|
ZARA
|
Denk mit čistila so meni všeč. Precej sprejemljiva cena + kakovost. Sploh so mi bile všeč tablete za pomivalca. Kup, kup... lp
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 23.9.2006 21:25:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Denk mit? A ni to od DM-a ? Če misliš to, potem ja, pri nas so skoraj vsa čistila Denk mit. Najboljša sta mi odstranjevalec vodnega kamna in čistilo za wc školjko. Ni mi pa všeč ono, ki je takšno kot Arf (čisti vredu, samo spere se težko).
|
|
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 23.9.2006 22:22:21
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz tudi kupujem Denk mit iz DM-a. Sem zadovoljna, predvsem z mehčalcem za perilo in tabletami za pomivalni stroj.
|
|
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 23.9.2006 22:54:41
|
|
|
|
soncece24
|
JAz mam čistilo za laminat, za ploščice, za wc in mehčalec. Z vsem sem zelo zadovoljna, pa še drago ni.
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 23.9.2006 23:11:25
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz tudi Denk mit kupujem v dm-ju. JZelo zadovoljna sem s cetom za posodo in mehčalcem, tudi tekoči prašek mi je fajn, drugih izdelkov pa še nisem preizkusila, jih bom pa zagotovo, ko porabim stare zaloge
|
|
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 24.9.2006 8:25:01
|
|
|
|
darjakb
|
V Mullerju sem zasledile blagovno znamko Blind, mislim, da je mullerjeva. Ima katera izkušnje z izdelki Blink? LP, Darja
|
|
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 24.9.2006 9:43:41
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem samo enkrat kupila pralni prašek denk mit v prahu,a mi ni bil uredu,ker sploh ni imel vonja.drugače pa tudi ni opral perila glih tako kot kakšen drugi poznan prašek
|
|
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 24.9.2006 10:04:52
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem enkrat kupila Blink tekoči prašek in me je razočaral, je pa mehčalec Blink čisto o.k., v mullerju pa kupujem še tekoči Dash, ta pa dela čudeže.
|
|
|
|
RE: denk mit - katera uporablja? 24.9.2006 10:35:39
|
|
|
|
arielca
|
Denk mit (v DM) mehčalec je OK; kupujem belega in rumenega, probala sem tudi zelenega pa mi smrdi. Probala sem tudi nekaj čistil pa sem zadovoljna. Blink (v Muellerju) mehčalec pa mi ni ne vem kako všeč (se hitro razdiši), kupujem pa njihove tablete in sol za pomivalni stroj.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?