Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pri nas se ne premakne!!! 22.9.2006 22:58:57
|
|
|
|
srki
|
No, pa še malo tolažbe, poznam punčko, ki je isto stara kot Aljaž (28 mesecev), ampak ona pa niti ene besedice ne spregovori. Razume sicer vse, ker kar ji rečeš, to naredi, reče pa samo "nana". Pa vem, da se bo tudi njej odprlo in bo začela vse po redu govorit.
|
|
|
|
RE: Pri nas se ne premakne!!! 22.9.2006 23:43:31
|
|
|
|
lelaval
|
Madoniš....vse bi dala, da bi že kaj govoril! Ne bo pol leta okoli, ko boš še preklinjala te svoje besede in jih boš hotela "nazaj vzet" Moja hčerka je hitro govorila - in tudi lepo ter razločno, sedaj, pri 9 letih, pa naju oba prekaša v "lapanju". Pa nobenemu od naju hitro ne zmanjka besed. Sploh si ne upam pomislit, kaj bo šele v puberteti - pa je že itak tik pred njo.
|
|
RE: Pri nas se ne premakne!!! 23.9.2006 20:25:37
|
|
|
|
snorlax
|
Joj, babnice, kot bi mi brale misli. Grem prej na 24ur.com in najdem ta članek. Pa me zaskrbi in štejem na prste besede, ki jih pove naš tamal. Pa sem obupala med 10 in 20, do 50 nikakor nisem prišla. Potem pa grem na RR in preberem tole, pa ugotovim, da je verjetno z našimi malčki vse OK, pa da ni vsem "strokovnim" člankom za verjet. Naš je star 2 leti, žlobudra cel čas nekaj po svoje, pa pozna enih 15 besed. Razume vse, najbolj hecno pa je, da šteje stopnice, ko hodiva po njih in sicer: ena, da, ti... , pa pozna enih 10 črk, kadarkoli jih kje vidi.
|
|
|
|
RE: Pri nas se ne premakne!!! 24.9.2006 18:01:55
|
|
|
|
Primoza
|
Ne ga preveč maltretirat s kakimi govornimi vajami, bo še kasneje začel govoriti. Verjetno vas že vse razume, ampak verjetno je pameten in sluti da z govorom pridejo tudi obveznosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?