Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatek za nego in pomoč 10.10.2006 20:28:10
|
|
|
|
k1
|
a še vedno nisi kaj dobila? po moje so zapravili papirje. zadavit nekoga !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Dodatek za nego in pomoč 10.10.2006 23:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Hm, jst sm tud poslala letos sred konec julija, pa se nic nism dobila, ceprov mi je referent na CSD rekel, da majo rok da odgovorijo 60 dni, tko da jutri grem tezit na CSD da tezijo naprej. Mah, če oddajaš poleti, predvsem julija, čakaš več kot 60 dni, ker so "kao" dopusti! Jaz sem prvič oddajala junija, pa sem dobila šele septembra. Tolaži se s tem, da dobiš povrnjeno vse nazaj. Sem pa tud jaz težila na CSD!
|
|
|
|
RE: Dodatek za nego in pomoč 10.10.2006 23:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dinika Lani sem 11.2005 dala na CSD vlogo za Dodatek za nego otroka in sem 6.4 2006 dobila negativen odgovor . Jaz sem 14.4 2006 poslala po pošti na CSD pritožbo in je naš referent poslal 26.5 naprej papirje v Ljubljano?? in do danes nimam odgovora. Mi lahko katera pove kam se naj obrnem ,da se pritožim, ker vse skupaj traja predolgi in se mi zdi da me . lp, Vesna Jaz sem na pritožbo čakala skoraj dve leti, sem se pa pritožila, ker so mi zavrnili višji dodatek. Potem je tudi drugo stopenjska komisija zavrnila za višji dodatek! In ko je otrokova razvojna zdravnica zvedela, je napisala ponovno izvid, in tudi napisala, da potrebujem višji dodatek in takrat je bilo takoj odobreno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?