|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je mogoče???
22.9.2006 12:03:58   
Anonimen
No, naj napišem še jaz. 14 septembra sem imela O, in sva takrat 1xuser posted image , potem proti koncu O , tj. 5 dan pa tuduser posted image . V čem je problem?Hm, en teden po tem sem imela 2 zelo močni vrtoglavici, da sem se za 5 sekund izgubila. Imela sem tako srečo, da nisem padla na tla, ampak sem padla na posteljo (v službi).
Zdaj, ko bi mogla dobit user posted image  (sicer že zamuja 3 dni), pa nimam nobenih znakov za user posted image , ponavad me bolijo prsa, v križu, glavobol...Sicer nisva glih ne vem kako pazila pri user posted image , je odstavil zadnji moment, čeprav mislim, da je mal spustil noter, ker sem že med user posted image  opazila, da ima predsemenski izliv. A je kakšna tuki ki je zanosila na to varjanto, če lahko temu tako rečem, oz. zanosila s predsemenskim izlivom, čeprav nisva sexala tako pogosto. Sej vem, zakomplicirala sem do fulla, pa vendar. Upam, da čimprej vse postanemo user posted image user posted image user posted image . Nati
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je mogoče???
22.9.2006 12:25:23   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Sicer nisva glih ne vem kako pazila pri user posted image , je odstavil zadnji moment, čeprav mislim, da je mal spustil noter,

. Upam, da čimprej vse postanemo user posted image user posted image user posted image . Nati

Ne razumem...a merkata, al delata na user posted image ???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2006 12:27:35   
Anonimen
Ma če bo bo, strelja pa ne glih "zdej pa bom". Sej sem zakomplicirano napisala.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2006 12:28:30   
Naja31
Če delata na user posted image , zakaj potem "pazita"?
Če pa ne delata, potem ne vem zakaj upaš, da si user posted image .

Odločiti se bo treba user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2006 12:31:18   
Anonimen
Ja Naja 31, res je odločit se je treba.user posted image  . Moj dec ni glih cilal "zdej pa bom".
Bomo vidli kaj bo za vikend, če slučajno pride user posted image . Poročam kaj bo. Zdej sem vikend frej, možgane na off, en test, pa bo vse jasno.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2006 12:32:53   
Anonimen
da ti odgovorim na vprašanje.. je možno, da zanosiš že s predsemensko.. itak.. sploh če veš, da mu že prej enkrat pride, pred samim zaključkom...

čeprav pri nama je tko.. tud še kao paziva. ampak včeraj je moj rekel da ne bi s kondomom, da bo pazil.. ampak men pa to ni.. al je ornk al pa nič..user posted image  ker prejšnji mesec je blo tko in sem bla čist živčna al bo  user posted image  pršla al ne.. (ker sem šele nehala jemati KT).. no, in pol sva včeraj s kondomom.. vsaj vem konec meseca, da ni možno, da sem user posted image , ampak da me le user posted image  zajebava..

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2006 12:34:56   
Anonimen
Imava slabe izkušnje s kondomom, ker nama je počil in takrat je bla full panika, ker sem bla še v šoli, stanovanjski problem...kondomov se izogibava na vse načine.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2006 12:42:08   
tejči77
Biba12, ti si potem dobila menstruacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2006 13:19:01   
BLAŽIKA
Nati vse je možno, da si zanosila. Ampak odločit pa se bo res trebauser posted image .

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2006 13:47:05   
Anonimen
Biba12, ti si potem dobila menstruacijo?

dobila, dobila...

zdej sva pa že mislila uporabit metodo "pazi".. ampak, mava še ene 18 kondomov za porabit.. mi jih je škoda stran vržt...user posted image  tko da ko to porabimo, pa v akcijo..user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2006 14:01:33   
Zofy
A ni tako, da imaš O cca. 14 dni pred M? Če si imela O 14.9., potem bi mogla pričakovati M okoli 28.9. (14+14=28). Tebi pa zamuja že 3 dni, tako da si jo pričakovala 19.9.??? Ne vem. če je sploh mogoče imeti tako hitro menstruacijo, če pa že je, pol definitivno niso noseča, ker se ti v 5. dneh čisto premalo odebeli sluznica, da bi se lahko jajčece ugnezdilo. Ali pa si se zatipkala in si imela O 4. septembra?user posted image

Vsekakor pa se da zanositi s predsemensko tekočino, ker je tako zanosila moja prijateljica in bo kmalu mela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2006 18:05:44   
Shorty_
No jz sem živ dokaz da se z predsemenskim izlivom lahko zanosi.
4.3. sem imela prvo menstruacijo brez tabletk 12.03.pa sem zanosila. sexala sva enkrat in edinkrat v tistem času pa še pazil je zato natanko vem kdaj sva naredila najino pikico ki naj bi prijokala na ta svet 11.12.
No to je moja skrajšana zgodba upam da sem te razveselila in ne razočarala.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2006 18:51:04   
mala zirafa
jaz sem že drugi dokaz, ravno tako enkrat in edinkrat v tistem mesecu in se je zgodiluser posted image .
Moj tud še ni pripravljen povsem na drugega, ženske pa smo itak vedno več al manj.tako da na j bi M imela enkrat od pon.-petka.Upam da je ne bo.
če ti zamuja, jasno da testiraš.Pa obvezno sporoči!user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.9.2006 19:37:47   
tejči77

Shorty, če si zanosila 9 dan po začetku m, pomeni da si zanosila dosti pred predvideno ovulacijo. Kdaj pa si imela prve znake in kdaj si naredila test?
Jaz sem imela 11 dan po začetku m nezaščiten odnos, zdaj mi pa zamuja m že 12 dni. To naj bi bilo zaradi KT, ki sem jih pred tem nehala jesti, saj mi je test pokazal negativno (delala sem ga pa 6 dan zamude). Ali je možno, da je test negativen?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.9.2006 19:38:29   
tejči77

mislim negativen test lažno?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.9.2006 7:18:25   
mala zirafa
po mojem se ti je ciklu s zaradi jemanja KT pobrkljal.Mislim da nipanike.če bi bila noseča bi bil test seveda +.
lep dan

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2006 14:13:51   
Anonimen
Danes je 35 dan od zadnje user posted image , nič ne kaže na to, da bi prišla. Joške me nič ne bolijo, sam na vodo skoz hodim in jem skozi, ker sem obupno lačna kar naprej.
Drugače bom pa počakala do 41 dneva od zadnje user posted image , da naredim test in potem bom videla, kaj je na stvari. Drugače pa je moje počutje kar dobro, malo me ponoči na vsake tolko kakšen krč daje po trebuhu, v jajčniku pa na vsake tolko čutim neko napetost. Glede na to, da sem O definitivno imela, res ne vem kaj je narobe, ker sva sexala na metodo "pazi". Se še tipkamo....

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2006 14:16:25   
Anonimen
Pa pozabila sem napisat, da sem imela danes zjutraj BT v danki 36,88, temperatura se še zdaj ni spustila od O naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?