Anonimen
|
Ampak ne bos verjela, da se bi tudi ta zdajsnji cudezno spremenil na bolje, ce bi mu povedala, da imas drugega in ga nameravas zapustiti. Ce bi videl da te bo izgubil, potem nima vec casa razmisljat.. potem, ce zeli ostati s teboj, mora nekaj naredit. Tjazy tole lahko potrdim. Moj partner je izvedel za novega(cca.14 dni nazaj od mene-je sam izsilil) in se na moč trudi, da me ne bi izgubil - kuha mi kosila, večerje, prižiga svečke, časti mojo sliko, mi piše sms-e(prej mi jih ni), mi nosi rože, pospravlja, celo likat je začel..... Začel se je na pravi način pogovarjati z mano, želi da si zaupava,.... Idealno.......to sem si vedno želela, sedaj ko pa imam "vse" me pa nič ne gane, čist sem čustveno otopela do njega(zaradi preteklosti, ran ki mi jih je povzročil)....... In pol se jaz sprašujem koliko časa se bo trudil - ali samo določeno obdobje ali do konca življenja (ali samo ta čas da me pridobi nazaj). In daje mi vse........ Dobila sem občutek kot da je on obseden z mano.......Da se boji ostati sam! Ostajam hladna, hudo mi je in bolj ko mu govorim da rabim čas, da naj ne rine vame, da naj me ne obsipava z ljubezenskimi izjavami......bolj to dela. Potem sem tu jaz......če bi to delal eno leto nazaj, bi jaz drugače razmišljala in "scanslala" novega s katerim sva bila takrat samo prijatelja(to prijateljstvo se je razvilo v obojestransko simpatijo, zaljubljenost) in bi tam tudi ostala, tako pa v tem novem vidim tisto o čemer ste pisali v temi "S tabo sem zaradi" "Ker se dopolnjujeva,spoštujeva,imava rada,vedno me poslusa(in me je pripravljen poslušati),je ljubezniv,nežen... Ker paševa skupaj. Imava podobne interese, skupaj ljubiva iste stvari in drug drugega ... Kaj bi še več? Preprosto sva rada skupaj ... to je vse." Tako da anonimni svetujem da vse pretehta, premisli...... Koliko si stara? In koliko otročkov imaš? No na koncu se bo pa tako ali tako morala sama odločit.
|